Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podoba się dziewczyna, jak zagadać?

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Maczugą po głowie, jak padnie to za włosy i do jaskini.

Jak już wcześniej było wspominane, to może na kucharza. Zaproś nie na paprykarza tylko na burżujski pasztet drobiowy z chlebem (najlepiej razowym - zdecydowanie lepiej wypadniesz).

System rozjebany ;XXX

Dziewczyna lubi grę na gitarze, chciała by grać.

Mówiła że grała, ja powiedziałem że chociaż nie słyszałem to już lubię jej grę.

Ona mówiła że nie umie grać, a ja że i tak lubię

Zaczepiłem ją na FB, tak jak kolega zasugerował no i odpowiedziała, ale nie pójdę się z nią nachlać

Imponuje mi i chyba jest na odwrót, że ja jej też imponuję.

Tylko dlaczego tak trudno mi jest zapytać czy mam u niej szanse?

Nie pytaj jej czy masz u niej szanse.

Kluczem do tego "szczęścia" jest właśnie bycie jej przyjacielem//bliskim kumplem.

Jeżeli zapytasz odrazu wiesz...nastawi się nie za dobrze wbc. Cb, albo na odwrót różnie to z nimi jest <_<

Wiesz..też się nastaw na to że może Cb "nie chcieć".

Możliwe..że odwajemnia te uczucia to tamto..a za tydzień powie Ci "odpierdol się odemnie" czy cuś podobnego.

Na to musisz być em..nastawiony.

....

Co do rozmowy...głównie to gadajcie o wszystkim ;)

(Ta niby takie proste się wydaje <_< )

A bo podobno o szkole to się nudzi etc. nie wypada gadać, ale tak na początek można tym rozkręcić rozmowę ;)

Potem z górki.

Hmm..załużmy że bd się z nią spotykał ok.miecha, wtedy na luzie możesz jej wyznać te swoje uczucia.

I zapytać jej czy chce z Tb być ;)

(Nie chodzić ;XX)

Taką oto proponuje Ci teorie, mimo iż expertem od tego nie jestem :rolleyes:

Opublikowano

Mowisz, że masz jej gg, a ona twoje. Pisze czasem do cb? Badz ty do niej?

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Zdobądź jej zaufanie , niech wie że możesz jej pomóc zawsze poprostu dobry kolega , nie wygłópiaj się w jej otoczeniu najbardziej popisówa przed kolegami. Numeru odrazu nie bierz . Zachowój się przyzwoicie. Staraj się być idealnym chłopakiem . Tak jak w naturze bywa pielegnowany owoc rozkwitnie w tym wypatku powinna się ona w tobie zakochać.Wtedy już wiesz co robić ....

Opublikowano

Mowisz, że masz jej gg, a ona twoje. Pisze czasem do cb? Badz ty do niej?

Codziennie ;)

Zrób tak jak w filmach, wpadnij na nią jak będzie szła z książkami.

Dobry pomysł, ale nie widzę się w tej roli xD

Zdobądź jej zaufanie , niech wie że możesz jej pomóc zawsze poprostu dobry kolega , nie wygłópiaj się w jej otoczeniu najbardziej popisówa przed kolegami. Numeru odrazu nie bierz . Zachowój się przyzwoicie. Staraj się być idealnym chłopakiem . Tak jak w naturze bywa pielegnowany owoc rozkwitnie w tym wypatku powinna się ona w tobie zakochać.Wtedy już wiesz co robić ....

ten sposób uważam za jeden z najlepszych, spróbuję go wykorzystać :)

Opublikowano

Akurat możesz mi wierzyć, wiem 'co to być dziewczyna' - jestem nią ^^

Mam nadzieję, że nie mówisz z doświadczenia. A uświadamiając - nie wszystkie dziewczyny to zimne suki...

No to masz najważniejsze za sobą :)

Teraz musisz wyczuć, jaki ona ma (lub miałaby) stosunek w takich sprawach do Ciebie... Nie raz bywa i tak, że spędzamy z kimś dużo czasu, ale na stopie czysto koleżeńskiej. Wasza relacja z jednej strony nie jest najwygodniejsza do rozpoczęcia głębszej relacji - jest Twoją 'córką', ale z drugiej strony, to zawsze bliski stopień pokrewieństwa, no i najbliższa rodzina. Nie wiem w jakich okolicznościach powstała ta 'rodzinka', ale być może to ma znaczenie.

Idąc dalej - musisz zwrócić uwagę na jej zachowanie. Czy kiedykolwiek zrobiła coś, co mogłeś odebrać za chociażby namiastkę podrywu, zalotów, itp. Jeżeli nie, to nie martw się od razu, może po prostu nigdy o tym nie myślała. Czy jej zachowanie przy Tobie odbiega od zachowania przy innych osobach? Jeżeli uświadomisz sobie jej podejście do Ciebie, będzie o wiele łatwiej. :)

Jestes dziewczyna siedzisz na forum o cheatach grasz w metina masz nick z jakis azjatyckich bajek i lubisz koszykowke.

photo-39258.jpg?_r=1340213184

@Szymcio ma racje ;> Mam podobnie jak ty Ja w przeciwienstwie do ciebie w grupie mi "odpierdala" a jak jestem sam to juz jestem tak spokojny ze ho ho.Wiec jak widze jakoms fajna laske na korytarzu nie patrze sie na nia tylko obserwuje jej reakcje gdy ide przed nia i wgl.Jak widzisz ze sie na cb patrzy popatrz sie na nia i jak sie usmiechnie to dobry znak.Po kilku takich spotkaniach zacznie mowic do cb siema , czesc.Lecz musisz pamietac ze ci niezalezy i udawaj niedostepnego.Po pewny czasie na 100% napisze ci na gg pewnie spyta sie jakiegos twojego kolegi czy nie ma twojego gg i wgl.

Wiem po sobie bo tak mam.Mowie na korytarzu kilkunatu laskom "Siema" a nawet ich nie znam i zawsze niektore z nich jakims trafem zdobywaja moje GG po czym do mnie pisza typu "Siema co tam u cb :*** "

Jak trafi sie fajna laska zaczynam rozmowe jak trafi sie jakis troll ktory mysli ze jest fajny to sry ale pisze ze jestem na meczu i nie mam czasu pisac. >.<

Tak wiec jak widzisz ladna sztuke ktorej zalezy na tobie to bierz i ruchaj a jak troll to niech wypierdala.

Nigdy nie zaczynaj pierwszy slowami "Siema jak masz na imie jestem samotny pojdziesz zemnana spacer"

Tylko jak ja zoaczysz gdzies przyokazji to powiedz cos glupiego/fajnego np "Co jest bejbe fajne szpilki"

Nie sluchaj rad tych nolajfow po prostu ci zazdroszcza ze masz zycie towarzyskie a oni tylko komputer i brak znajomych.

//@up masz jej gg piszesz z nia codziennie to w czym problem ? nawiaz z nia jakoms fajna rozmowe np nudzi cie sie ? to zagrajmy w pytania

na poczatku jakies glupie pytania zadawaj a poniej zadaj np ile mialas chlopakow i wgl.Jak sie zacznie ten temat to wiesz co robic

Opublikowano

hahaha ale bym miał beke jakby ona też była na mpc i to czytała..

Miałem ten sam problem przełamałem się żartami które podobają się dziewczyną i teraz już się nie wstydzę.

Opublikowano

ja i tak nadal trzymam swoje zdanie, ze lepiej ja rozpic i potem dzialac. ;>

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

i reszte zycia zostac latanym w dupe w zakladzie karnym ?

Nie o takie "dzialanie" mi chodzi :P kapka alko doda wam obu odwagi

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano
Zdobądź jej zaufanie , niech wie że możesz jej pomóc zawsze poprostu dobry kolega , nie wygłópiaj się w jej otoczeniu najbardziej popisówa przed kolegami. Numeru odrazu nie bierz . Zachowój się przyzwoicie. Staraj się być idealnym chłopakiem . Tak jak w naturze bywa pielegnowany owoc rozkwitnie w tym wypatku powinna się ona w tobie zakochać.Wtedy już wiesz co robić ....[/Quote]

Masz racje! Niech zdobedzie jej zaufanie, a ona go wrzuci do szufladki z napisem -"Przyjaciel" i tak zostanie :) Badz soba! To na 100%, tylko to kontroluj i nie zacznij jej czasem nawijac jakiego to bosa ubiles w nibelandii bo to przesada, dziewczyna jak wykryje ze grasz kogos kim nie jestes moze byc zle, wtedy zrozumie ze sam wstydzisz sie siebie i uzna cie za slabego :) Idealny chlopak nie istnieje ... Tak jak idealna dziewczyna. Tak tak, jak w naturze ... Tylko ze milosc to wojna i czasami trzeba samemu cos zdzialac bo stac w miejscu i czekac ... To nie jest najlepsze rozwiazanie :)

P.s. Pisane z telefonu, bledy poprawie rano.

Pozdrawiam Szymcio :)

61093c6efb.png

Opublikowano
ten sposób uważam za jeden z najlepszych, spróbuję go wykorzystać

sisko-facepalm.jpg

Ziomałkę napisałem praktycznie to samo...

A Ty nawet nie zauważyłeś najs.

Wgl.. posty się powtórzyły już dziesiątki razy..a Ty nadal nie wiesz co robić.

(Obrazek co wyżej ;X)

Opublikowano

weź ja na spacer i włącz jakies disco-polo albo hardstyle, ułóż odpowiednia choreografie taneczna do tego i jeżeli nie będzie jej wstyd a nawet będzie z tobą sie wygłupiać to cie bardzo lubi x]

1xbQbvo.png

Opublikowano

hmm może na początek obserwuj ją wzrokiem i może to zobaczy i jej wpadniesz w oko.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Amero, <3 mój sposób na każdą. Kilka sekund patrzenia i uwodzenia wzrokiem i potem przez kilka tygodni się uśmiecha jak przechodzisz.

Aż się uśmiechnąłem, jak to przeczytałem. xD

Opublikowano

Jak to mówią: "raz się żyje" :D

A dowiedziałeś się wogóle czy ma chłopaka? Jak nie ma, to zagadaj, bo tak to się nigdy nie dowiesz, a może jednak się jej spodobasz...

a jak nie, to olej ją, znajdziesz sobie inną :)

Może ta piosenka Ci pomoże:

Nie wiem czy mam podejść, nie wiem co ona odpowie

Żyję chwilą i do niej podchodzę

Ale pewność siebie zgubiłem gdzieś po drodze

Ciśnienie rośnie, czuje to w lewej nodze

Kiedy ona patrzy na mnie puszczam nerwów wodzę, man

Siema siema oczarowały mnie twego ciała wdzięki

Chciałbym się pobujać z Tobą w rytmie tej piosenki

wszystkim dookoła opadły z wrażenia szczęki

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Jak to mówią: "raz się żyje" :D

A dowiedziałeś się wogóle czy ma chłopaka? Jak nie ma, to zagadaj, bo tak to się nigdy nie dowiesz, a może jednak się jej spodobasz...

a jak nie, to olej ją, znajdziesz sobie inną :)

Może ta piosenka Ci pomoże:

Nie wiem czy mam podejść, nie wiem co ona odpowie

Żyję chwilą i do niej podchodzę

Ale pewność siebie zgubiłem gdzieś po drodze

Ciśnienie rośnie, czuje to w lewej nodze

Kiedy ona patrzy na mnie puszczam nerwów wodzę, man

Siema siema oczarowały mnie twego ciała wdzięki

Chciałbym się pobujać z Tobą w rytmie tej piosenki

wszystkim dookoła opadły z wrażenia szczęki

Zeeeeeees dojebal nutka, fajna nuta :D

Co to tego pytania o chlopaka, nie pytaj sie jej w prost, tylko pytaj sie twojej zaufanej kolezanki ktora jest jej przyjaciolka :) Bo pozniej ona moze waty zalapac jak to dziewczyny ;p Albo mozesz tez sprobowac w wprost sie spytac, kazda dziewczyna jest inna i jednej recepty na kazda nie ma :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Zaproś ją na obiad, powiedz że masz zajebistą wodzionke ; O napewno sie nie oprze.

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

''hejj mala mam 666 lefel w gże metin2 (czy tam tibia, league of legends, nie wiem) i cje podekspje za fri jerzeli bendjemy razem hodzic''

Tak na poważnie to radzę uważać na dziewczyny, ponieważ mogą ci życie zniszczyć... tzn. jesteś jej oodany całkowicie, spełniasz wszystkie jej zachcianki, żyje za twoje siano, a później zniszczy cię, zrzuci cię na samo dno, zapomni o tobie i będzie za ręke z innym chodzić.

tutaj się zgodzę...

Prędzej czy później jeśli ty tego nie spieprzysz to na pewno dziewczyna zrobi to za ciebie... Palnie teksta "to nic nie znaczyło" czy "to nie była prawdziwa znajomość/przyjaźń/miłość" czy coś w tym stylu... -.-

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...