Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podoba się dziewczyna, jak zagadać?

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Czego tu się bać. Ja mam zajebisty sposób i go tobie opiszę. Na początku swoją "ofiarę" znajduję na facebooku i korzystam z bajeru o nazwie "zaczep" i tak zaczepiam, jeżeli ona też mnie zaczepi to wtedy zagaduję do niej, pytam czy pójdzie ze mną chlać, załatwiam najdroższego browara (bo dobrze o mnie świadczyło) i tak zaczyna się znajomość, po 2 browarach panienka jest wstawiona ty po 4 też już rozluźniony i wtedy się poznajecie i można potem już działać, nie chodzi mi oczywiście o żadne fiku miku tylko ogółem ;)

To nie jest przeznaczone dla osób w wieku 14lat.

1365526782-U231645.png

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaproś do kina i po kłopocie jak cię zleje to nie jest tego warta jak grzecznie odmówi i poda powód masz pecha a jak się zgodzi to już z górki :)

...

Opublikowano

"Coś przeżyć" - to pojęcie cholernie względne. Jest wiele domów, okolic, miast, rejonów, sposobów wychowania, rodzin... Wszystko się od siebie różni, nie raz diametralnie. Biorąc po uwagę te różnice, nie można określić wszystkich jednakowo: 'a, ta to przeżyła tyle, a ma dopiero 16 lat' itp.

Wyobraź sobie nienaganną dziewczynę, z dobrego domu, której nigdy nic nie brakowało w życiu, ma kochającą rodzinę i brak szkolnych problemów. I na przykład w wieku 17 lat, podczas zwiedzania większego miasta, trafia na dzielnice biedoty - widzi wielu bezdomnych ludzi, którzy skuleni, głodni i brudni leżą pod ścianami i czekają na śmierć. Dziewczyna do końca życia nie może się pozbierać, nawet sesje u terapeuty i psychologa nie dają oczekiwanych rezultatów, ponieważ co noc budzi się w nocy zalana łzami, wciąż mając przed oczami twarze tamtych ludzi.

A teraz z drugiej strony: wyobraź sobie dziewczynę, której matka przedawkowała narkotyki. Jako, że była jej jedyną rodziną, siedemnastolatka ląduje na ulicy. W świecie, którym pośrednio już zna - przez okno nie jedno już widziała. Po jedenastym gwałcie przestaje już czuć ból, czy chociażby protestować. W końcu zmuszona jest podjąć prace, niestety nigdzie nie ma miejsca dla takiej osoby, więc zostaje prostytutką.

I teraz mi powiedz, która dziewczyna 'coś przeżyła'?

"coś przeżyła" oznacza osobę z drugiej historii, ale nie do końca, bo mówię o osobach, które z depresji wyszły dojrzałe i psychicznie mocne. Prostytutka nie jest kobietą po przeżyciu - ona dalej jest w depresji.

Komandos wracający z Wietnamu też jest osobą, przed którą należy się kłaniać, bo odważył się, zaryzykował i wie, że nie warto wyolbrzymiać problemów przeciętnego człowieka. Takie osoby patrzą na świat z innej perspektywy. Wiedzą, że przeżywały już gorsze rzeczy.

btw. w biblii jak widziałem jest coś podobnego, że z problemów wychodzimy wytrwalsi i mocniejsi.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Dokładnie, dziewczyna w wieku 16 lat mogła przeżyć wiele:

- śmierć kogoś ukochanego

- rozwód rodziców

- gwałt

Powiedzmy, że 1 i 2 są jeszcze na porządku dziennym. Nie mówmy więc, że nic.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

dziewczyna w wieku 16 lat mogła rzeczywiście dużo przeżyć:

-Złamanie szpilki

-Zgubienie markera do ust

-Przypadkowe rozdziewiczenie się ogórkiem

Juz nie przesadzajcie

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

"coś przeżyła" oznacza osobę z drugiej historii, ale nie do końca, bo mówię o osobach, które z depresji wyszły dojrzałe i psychicznie mocne. Prostytutka nie jest kobietą po przeżyciu - ona dalej jest w depresji.

Komandos wracający z Wietnamu też jest osobą, przed którą należy się kłaniać, bo odważył się, zaryzykował i wie, że nie warto wyolbrzymiać problemów przeciętnego człowieka. Takie osoby patrzą na świat z innej perspektywy. Wiedzą, że przeżywały już gorsze rzeczy.

btw. w biblii jak widziałem jest coś podobnego, że z problemów wychodzimy wytrwalsi i mocniejsi.

Obydwie dziewczyny przeżyły coś, co z ich perspektywy jest straszne. I prawdopodobnie przewróciło im to życie do góry nogami. Dla niektórych to nic niezwykłego, a dla innych to nie do pomyślenia. Kwestia środowiska, ideałów. Dlatego jestem przeciwna wrzucaniu wszystkich do jednego worka. Umniejszanie dla kogoś ważnych przeżyć nie jest w porządku. W tej 'garstce' jest o wiele więcej osób, niż można to pochopnie stwierdzić. Powodem są różne reakcje. Przecież nie każdy musi się załamać po przeżyciu 'czegoś'. Jedna osoba może po takim czymś podchodzić do życia jak do zabawy i będzie postrzegana jako lekkoduch. Kto się domyśli i zakwalifikuje kogoś takiego do osób, które jednak coś przeżyły i coś wiedzą o życiu?

dziewczyna w wieku 16 lat mogła rzeczywiście dużo przeżyć:

-Złamanie szpilki

-Zgubienie markera do ust

-Przypadkowe rozdziewiczenie się ogórkiem

Juz nie przesadzajcie

Gratulacje.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Dziewczyna lubi grę na gitarze, chciała by grać.

Mówiła że grała, ja powiedziałem że chociaż nie słyszałem to już lubię jej grę.

Ona mówiła że nie umie grać, a ja że i tak lubię :D

Zaczepiłem ją na FB, tak jak kolega zasugerował no i odpowiedziała, ale nie pójdę się z nią nachlać :)

Imponuje mi i chyba jest na odwrót, że ja jej też imponuję.

Tylko dlaczego tak trudno mi jest zapytać czy mam u niej szanse?

Opublikowano

Dziewczyna lubi grę na gitarze, chciała by grać.

Mówiła że grała, ja powiedziałem że chociaż nie słyszałem to już lubię jej grę.

Ona mówiła że nie umie grać, a ja że i tak lubię :D

Zaczepiłem ją na FB, tak jak kolega zasugerował no i odpowiedziała, ale nie pójdę się z nią nachlać :)

Imponuje mi i chyba jest na odwrót, że ja jej też imponuję.

Tylko dlaczego tak trudno mi jest zapytać czy mam u niej szanse?

Po jaką dzidę masz o to pytać??? Jak się dobrze piszę/gada/spędza czas to miłość przyjdzie sama, dziewczynom też musisz dać czas, nie tak wszystko od razu ;-)

3maj sie chłopie!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

16463_20_500_Zaczepki-Zaczepkami.jpg

masz gg? ona ma GG? masz jej GG? xD

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Ona ma Twoje ?

- Cześć jesteś harcerką?

- nie, dlaczego?

- Bo właśnie postawiłaś mi namiot.

Przeczytałem hakerką LOL

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

- Cześć jesteś harcerką?

- nie, dlaczego?

- Bo właśnie postawiłaś mi namiot.

rozjebałeś system :DD

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

człowieku po co jej GG jak on ją z reala zna więc tu GG najmniejsza role gra :D

1xbQbvo.png

Opublikowano

Nie wstydź się podjedź do niej przywitaj się pogadaj z nią a później powiedź coś w tym stylu "Słuchaj mam 2 bilety na film XxX a kumpel mnie wystawił może byś poszła ze mną ?" Jak by ci odmówiła to powiedz "Albo Kurwa idziesz ze mną albo z DDodosuje ci dom" a tak na serio " Spoko może innym razem jak coś" i gadasz z nią dalej

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Wracajac do tematu poruszonego przez ktoregos z uzytkownikow, ze dziewczyny sa "dziffkami". Jestem za, a nawet przeciw poniewaz to zalezy od osoby. Dla jednego Faceta taka dziewczyna nie robi najmniejszego wrazenia, czy nawet nie zwraca na nia uwage. Przy czym drugi, ktoremu zalezy bo tak jest najczesciej, przezyje szok i nastawi sie negatywnie do dziewczyn, zmieniajac rozumowanie z dziewczyna na "dziwka" , "szmata" , bla bla bla ...

Dlatego rob tak, zeby tobie nie zalezalo. Bo jak widzisz te dziewczyne na co dzien, mozesz sobie sporo czasu spierdzielic, tak samo z ocenami w szkole ;P

Wiec uwazaj i nie szukaj dziewczyny na sile, "Niech los was polaczy" haha :D

61093c6efb.png

Opublikowano

@up To jest takie głębokie że aż ci pierdolnę lajka.

@TOP

Wg kto pytanie się porady hejterów i innych

Hejterów no lajfów i pewnie znaczna część nie ma lub nie miała dziewczyny na poważnie, w sumie zrób co chcesz, nie ma nic lepszego jak swoje działania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...