Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podoba się dziewczyna, jak zagadać?

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, czy to Twój kasztan ?

2440_DSC_2109_b.jpg

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem Ci coś od serca.

Mam ponad 15 lat zaraz bd 16 ;)

Próbowałem być z pewną dziewczyną o rok młodszą odemnie ( nie chodzić <_< nie mylić mi pojęć )

Ale no się nie udało..mimo iż ona coś czuła do mnie, ja do niej.

(Wszystko się układało jak powinno...a tu nagle jeb ;X

Odwraca kota ogonem.

I powiedz mi co mam o takiej sądzić ?)

Dla tego (nie mówie tylko na przykładzie tego, ale znam wieelee innych sytuacji nie koniecznie moich,) na których wnioskuje że wiązać się z kimś w wieku niżej niż gimnazjum to głupota ew.zabawa.

(Ujdzie jeszcze ta 3 może..)

Opublikowano

Maczugą po głowie, jak padnie to za włosy i do jaskini.

Jak już wcześniej było wspominane, to może na kucharza. Zaproś nie na paprykarza tylko na burżujski pasztet drobiowy z chlebem (najlepiej razowym - zdecydowanie lepiej wypadniesz).

Cześć :)

Opublikowano

Z własnego na szczęście nie, ale byłem światkiem takich sytuacji. Jestem pewien, że większość dziewczyn zrobiłaby tak jak w moim poprzednim poście wymieniłem. Niestety większość dziewczyn są takie, ale mam nadzieję, że liczaba ''dziwek'' będzie stopniowo malała aż do zera...

Większość dziewczyn? To nie chce wiedzieć jakie Ty dziewczyny znasz... Owszem, są pustaki, którym zależy tylko na zabawie lub kasie, ale są również ich przeciwieństwa... Niestety, negatywne wydarzenia mają większy wpływ na opinię, ponieważ pozytywne brane za normalność, są pomijane.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Dla mnie głupotą jest wiązać się w wieku 14-16 lat z dziewczyną. W takim wieku się liczy nauka, a nie motyle w brzuchu. Poderwij ją na komputer ^^

http://www.youtube.com/watch?v=ghcccPcuT2Q

Szczerze.

Wole żeby taki 16 latek miał dziewczynę, niż żeby leżał najebany w krzakach albo spizgany. Coś musi robić na naukę zawsze przyjdzie pora i już tak nie pierdolcie że w wieku 16 lat nie można zdobyć kobiety no w sumie jeszcze dziewczyny na całe życie albo chociaż na parę lat, owszem większość przypadków to tygodniówki którzy pisza sobie tylko na gg a w szkole nawet czesc nie mówią.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

A czy ja mówię, że 16 latek ma leżeć w rowie najebany w 4 dupy? Jest dużo zajęć, oprócz waszych "panienek i ich jebania i chlania na umór"

Opublikowano

Proponuję tekst "chciałabyś się spocić w występie reklamowym" ^^

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Powiedz jej, że masz 99lvl w metinie i możecie wziąć ślub ;)

A tak na prawdę to zaproś ją do kina czy gdzieś, nawet na GG :D Ale w kinie coś zacznij ._.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

W lipcu będzie Epoka Lodowcowa 4 więc jest dobra okazja ;)

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Specjalista
Opublikowano

Podchodzisz do niej i mówisz:

Cześć * jak tam?

*jej imię

Dalej rozmowa się sama toczy.

Hahaha ja pierdole -.-

-Chej co tam?

-A Nic.

-Aha...

Koniec rozmowy.

Jest sympatyczna, ładna i miło mi się z nią gada xD

To po co ten temat?

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Szczerze.

Wole żeby taki 16 latek miał dziewczynę, niż żeby leżał najebany w krzakach albo spizgany. Coś musi robić na naukę zawsze przyjdzie pora i już tak nie pierdolcie że w wieku 16 lat nie można zdobyć kobiety

Jest coś takiego jak piłka i można iść z nią na boisko z kolegami! Puknij się w łeb, jeśli myślisz, że 16 lat to nie jest pora na naukę Oo W tym wieku również nie znajdziesz kobiety, tylko dziewczynkę, która gówno przeżyła, gówno wie o życiu i myśli, że jest dorosła, bo ma łoniaki i miesiączkę. Tyle w temacie.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Jest coś takiego jak piłka i można iść z nią na boisko z kolegami! Puknij się w łeb, jeśli myślisz, że 16 lat to nie jest pora na naukę Oo W tym wieku również nie znajdziesz kobiety, tylko dziewczynkę, która gówno przeżyła, gówno wie o życiu i myśli, że jest dorosła, bo ma łoniaki i miesiączkę. Tyle w temacie.

Gówno wiesz niestety. widzę dla Ciebie wiek robi w chuj. myślisz że taka 16 latka mogła mało przeżyć zdziwiłbyś się, taka prawda że gówno wiemy o tej dziewczynie więc pozostaje powiedzieć "porozmawiaj z nią" czego i tak pewnie nie zrobisz.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Osobiście myślę, że skoro w wieku 18 lat już wielu rzeczy każdy doświadczył, to w wieku 16 również :>

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

Gówno wiesz niestety. widzę dla Ciebie wiek robi w chuj. myślisz że taka 16 latka mogła mało przeżyć zdziwiłbyś się, taka prawda że gówno wiemy o tej dziewczynie więc pozostaje powiedzieć "porozmawiaj z nią" czego i tak pewnie nie zrobisz.

Osób, które naprawdę coś przeżyły w tym wieku jest garstka - i to wcale nie zmienia mojego stanowiska, którego całości nie omówiłeś Oo

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Hahaha ja pierdole -.-

-Chej co tam?

-A Nic.

-Aha...

Koniec rozmowy.

To po co ten temat?

jeśli ciebie tak traktują dziewczyny :P

Zawsze jest temat chyba że jesteś imbecylem

Opublikowano

''hejj mala mam 666 lefel w gże metin2 (czy tam tibia, league of legends, nie wiem) i cje podekspje za fri jerzeli bendjemy razem hodzic''

Tak na poważnie to radzę uważać na dziewczyny, ponieważ mogą ci życie zniszczyć... tzn. jesteś jej oodany całkowicie, spełniasz wszystkie jej zachcianki, żyje za twoje siano, a później zniszczy cię, zrzuci cię na samo dno, zapomni o tobie i będzie za ręke z innym chodzić.

Zdajesz sobie sprawe że to gimbol , c'nie ?

Poszpanuj kasą , zabierz ją do centrum handlowego i kup jej dżinsy , wycieczka do powiedzmy kina/dyskoteke/pokoju z figurkami wojowników metin2 ... Tego jest mnóstwo , wystarczy głowę otworzyć .

Opublikowano

Osób, które naprawdę coś przeżyły w tym wieku jest garstka - i to wcale nie zmienia mojego stanowiska, którego całości nie omówiłeś Oo

"Coś przeżyć" - to pojęcie cholernie względne. Jest wiele domów, okolic, miast, rejonów, sposobów wychowania, rodzin... Wszystko się od siebie różni, nie raz diametralnie. Biorąc po uwagę te różnice, nie można określić wszystkich jednakowo: 'a, ta to przeżyła tyle, a ma dopiero 16 lat' itp.

Wyobraź sobie nienaganną dziewczynę, z dobrego domu, której nigdy nic nie brakowało w życiu, ma kochającą rodzinę i brak szkolnych problemów. I na przykład w wieku 17 lat, podczas zwiedzania większego miasta, trafia na dzielnice biedoty - widzi wielu bezdomnych ludzi, którzy skuleni, głodni i brudni leżą pod ścianami i czekają na śmierć. Dziewczyna do końca życia nie może się pozbierać, nawet sesje u terapeuty i psychologa nie dają oczekiwanych rezultatów, ponieważ co noc budzi się w nocy zalana łzami, wciąż mając przed oczami twarze tamtych ludzi.

A teraz z drugiej strony: wyobraź sobie dziewczynę, której matka przedawkowała narkotyki. Jako, że była jej jedyną rodziną, siedemnastolatka ląduje na ulicy. W świecie, którym pośrednio już zna - przez okno nie jedno już widziała. Po jedenastym gwałcie przestaje już czuć ból, czy chociażby protestować. W końcu zmuszona jest podjąć prace, niestety nigdzie nie ma miejsca dla takiej osoby, więc zostaje prostytutką.

I teraz mi powiedz, która dziewczyna 'coś przeżyła'?

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Jak chodzi o dziewczyny to jest milion odpowiedzi jak widzę, a pewnie połowa z Was gówno o tym wie, nie pyta się o takie sprawy na internecie, najważniejsze jest być sobą. Wszystko samo przyjdzie. Lepiej pomóżcie mi w wyborze telefonu :D

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Czego tu się bać. Ja mam zajebisty sposób i go tobie opiszę. Na początku swoją "ofiarę" znajduję na facebooku i korzystam z bajeru o nazwie "zaczep" i tak zaczepiam, jeżeli ona też mnie zaczepi to wtedy zagaduję do niej, pytam czy pójdzie ze mną chlać, załatwiam najdroższego browara (bo dobrze o mnie świadczyło) i tak zaczyna się znajomość, po 2 browarach panienka jest wstawiona ty po 4 też już rozluźniony i wtedy się poznajecie i można potem już działać, nie chodzi mi oczywiście o żadne fiku miku tylko ogółem ;)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...