Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie na SM i nie tylko...

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym abyście przeczytali cały mój poradnik, nie zniechęcajcie się.. :)

W moim poradniku, chciałbym opisać jak zarobić na m.in Smocze Monety i nie tylko..

Całkiem nie dawno znalazłem super serwis... www.mypay.pl. Wystarczy się zalogować, i wypełniać reklamy (Coś podobnego do

SuperRewads i SponsorPay lecz na mypay.pl reklamy zaliczają się nawet do 100%, średnio 80-90%. Przy chęciach dziennie można

zarobić nawet 4zł- wystarczy usiasc 3 razy np. rano o 11, później ok 14/15 i potem wieczorem np. 18/19.

4zł blee wydaje się mało i nie opłacalne.. Hm jeśli już poznasz zasady wypełniania reklam to 7zł dziennie stoi dla Ciebie otworem.

Ale uznajmy, że jesteśmy jeszcze ,,laikami'' i zarabiamy te 2/3/4zł dziennie.. Fakt moze wydawać się mało, ale zarabiając tak

przez tydzień możemy zarobić od 20 do 30zł na luzie...

Potem te pieniążki możemy przelać na konto PayPal i kupić np. Smocze Monety

na Metin2.pl Za ok 22zł mamy 55Sm, przy większych chęciach możemy tyle zarobić w 3dni. Przyznać trzeba, że jest to lepszy sposób

od SuperRewads i SponsorPay, bo tutaj mamy prawie pewne ok 5zł dziennie, a na SR czy SP? Czasami dojdzie Ci 0Sm, czasami 20Sm.

Róźnie... Także za te pieniążki, które przelejemy na PayPal możemy kupić Yangi na metin2.cc.

Znam ,,weteranów'' i miesiecznie wyciągają na tym 300zł, niby nic, ale pod koniec miesiaca uśmiech się powieksza widząc taką sumę

w swoim portfelu lub koncie PayPal, wszystko to przy łącznym czasie około 1 godziny na wypełnianiu akcji... Ja jestem nie cały miesiąc w tym serwisie i oscyluje gdzieś w granicach ok. 180zł za miesiąc - dla mnie to dobry wynik, ponieważ na początku nikt mi nie pomagał i sam wszystko ogarniałem (nie wiedziałem jak korzystać z chatu, ale teraz korzystanie z jego jest łatwiejsze)

Wypłaty z MyPay.pl na PayPal i przelewy są co około 3dni...

Ciekawostka.. W serwisie jest możliwość dostania bonusu za aktywność(Należy wejść do zakładki ,,Twój Udział'' a potem ,,Bonus za aktywność''. Na czym to polega? Już tłumacze... Za wypełnianie akcji od początku miesiaca dostajemy wynagrodzenie w postaci złotówek na konto... Np. Przy wypełnieniu 10akcji, otrzymujemy 0,5zł, Po wykonaniu 25 akcji dostaniemy złotówke, przy piedziesieciu wypełnionych otrzymuje się 2 zł...Za 200akcji mamy 20zł

Ja jestem początkujący, ale ok.20 akcji dziennie zaliczam. :)

W serwisie też jest Chat, będziesz kiedyś miał problem? Inni użytkownicy Ci podpowiedzą/pomogą/doradzą - mili użytkownicy, pisałem o nim wcześniej.

W zakładce ,,Twój Udział'', mamy wyniki ile dziennie zarobiliśmy itp..

Jeśli już jesteśmy zainteresowani wypełnianiem ankiet i zarabianiu $$ dam kilka wskazówek...

Najlepiej do wypełniania akcji posłuży nam przeglądarka Google Chrome...

Każdą ankiete, trzeba robić na inny e-mail.. Troszkę lipa, ale założenie e-maila na interia.pl to kwestia minuty/2 minut...

Akcje należy wypełniać ,,prawdziwymi'' danymi.

Imię: Marcin, Nazwisko: Pawian itp. Nie piszemy ,hfjkdkdfndjkfnfjod'

Nr. tel. Piszemy zazwyczaj poczatek 505... Czemu? Ponieważ wiele nie akceptuje nr Play'a, wiec dajemy poczatek np. 505 a reszte dalej wymyslamy.

Kod Poczt/Miasto: Uzywamy pl.fakenamegenerator.com do wpisania miasta, z kodem pocztowym. Jesli nie znamy województwa, to szukamy w google- radze poprawnie wpisywać kod pocztowy-miasto-województwo. Tak na wszelki wypadek...

Należy czyścić ciasteczka po każdej wypełnionej reklamie...

Reklamy wypełniamy tak:

Tworzymy e-mail Nie zakladamy e-mail'a na pocztach typu ,,10 minutowych'' itp. Grozi to BANEM !

Szukamy akcje na mypay.pl - ,,Limango''

Wypełniamy i akceptujemy jesli wiadomosc przyjdzie na e-mail

Czyscimy ciasteczka

Tworzymy nowy e-mail

Szukamy akcje na mypay.pl -Darmowa Polisa na rok 2012

Wypełniamy i akceptujemy jeśli przyjdzie coś na e-mail.

Czyścimy ciasteczka

Tworzymy nowy e-mail i tak ciągle aż, większość powypełniamy.

Wszystkie akcje są po Polsku...

Akcje co ok 2h się odnawiają, a nawet szybciej.

Liczę iż zrozumieliście mnie :)

Macie jakieś pytania? Piszcie, postaram się na nie odpowiedzieć. Liczę na jakieś ,,Lajki" i rejestrowania się z mojego refflinku, bardzo to by mnie uszczęśliwiło

Pozdrawiam

PORADNIK JEST NAPISANY TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZE ZEMNIE. JEŚLI ZNALAZŁEŚ PLAGIAT, PISZ !

Edit: 05.08.12----Info jak poprawnie wypełniać dane akcje.

Miedzy wypełnianiem tych akcji, czyścimy ciasteczka. Jak to robimy? Klikamy CTRL+Shift+Del, wszystko zaznaczamy i ,,od poczatku''. Używamy GOOGLE CHROME.

E-mail tworzymy na poczta.interia.pl. Założenie jednego e-maila zajmuje max 1minute.

Przypominam iż Miejscowość, Kod Pocztowy, Województwo, wpisujemy takie same najlepiej w jakim mieszkamy.

Imie, nazwisko itp. wpisujemy inne, wymyslamy, czy to przyjaciol, rodzine itp.

Wygraj Tablet -schoober

Wybieramy:

-Mobilny internet LTE

-miedzy 51-99zł

-3-6miesiecy

Nastepnie wpisujemy:

Imie

Nazwisko

Miasto (Najlepiej wpisywać swoją miejscowosć, nic sie nie stanie jesli ciagle bedziemy ja wpisywac)

e-mail podajemy e-mail, na kotrym musimy potwierdzić

telefon cos wymyslamy, zaczynamy od poczatku 512/514

data urodzenia najlepiej rocznik 1980

Potwierdzamy e-mail

Wpisujemy własciwy kod pocztowy, pasujacy do wczesniej podanej miejscowosci

Ulica, wpisujemy

NR bud i mieszkania, wpisujemy jakies cyfry

Zaznaczamy wyksztalcenie ,zarobki 2k-4k i wiecej, wybieramy zainteresowania auto, i w dobroczynnosci zaznaczamy tak

Kilkamy dalej i reklama ukonczona.

Wygraj doładowanie - Sponsor Cube

Wpisujemy Imie, Nazwisko, Płec, data rok 1980, e-mail, telefon, Siec (wybieramy Orange), Wpisujemy miejscowosc w ktorej mieszkamy i wlasciwy kod pocztowy

Klikamy wyslij, potem dalej.

Na e-mail potwierdzamy, klikamy dalej i wpisujemy jedno zdanie.

Wygraj bilety do kina.

Wpisujemy Imie, Nazwisko, Płec, data rok 1980, e-mail, telefon, Siec (wybieramy Orange), Wpisujemy miejscowosc w ktorej mieszkamy i wlasciwy kod pocztowy i kino ,,Cinema City''

Klikamy dalej, na e-mail przychodzi wiadomosc ktora potwierdzamy.

Wybieramy Wykształcenie wyzsze, pozycje pracownik biurowy, dochod powyzej 3kzł, miasto powyzej 100-200tys mieszkancow, woj w ktorym mieszkasz

Wybieramy 5 zainteresowań.

7.Nie Mam

8.tak

9.luty 2013

Potem dalej i wpisujemy 1 zdanie.

Bonfree.pl Sodexo

Wpisujemy Imie, Nazwisko, e-mail, telefon, kobieta/mezczyzna, data ok 1980r.

Klikamy na tarcze z kolorem i klikamy wyslij.

Wpisujemy miasto, kod pocztowy, ulice, nr domu i mieszkania.

Potwierdzamy e-mail

Wybieramy Wykształcenie wyzsze, pozycje pracownik biurowy, dochod powyzej 3kzł, miasto powyzej 100-200tys mieszkancow, woj w ktorym mieszkasz

Wybieramy 5 zainteresowań.

7.Nie Mam

8.tak

9.luty 2013

Wybierasz wygrywasz kamera-schoober

Kamera z projektorem

Wpisujesz dane

potwierdzasz e-mail

Wypelniasz

Graj Wygrywaj

Pleć

Wpisujemy imie i e-mail i po lewej klikamy na telefon, klikamy zagraj.

Pokaz pytanie-->Odpowiadamy i wpisujemy dane.

Przechodzimy dalej i wszedzie klikamy dalej i strzelamy :)

Potwierdzamy e-mail i dalej

Settlers_2

Wpisujemy e-mail i wypelniamy dane.

Kliakmy rejestracja, wpisujemy nazwe avatara, zaznaczamy i GRAJ !

Czekamy az sie załaduje.

Pasaż.

Kliamy na TRENDY MAN, klikamy odbieram, byle gdzie, wybieramy rozmiar

Zaznaczamy all tak, wpisujemy jedno zdanie, wpisujemy dane osobowe. Wszedzie klikamy tak.

Potwierdzamy e-mail

MP3 Konkurs

Wypelniamy dane, potwierdzamy e-mail

• Odpowiedzi 232
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem pomysł nie jest zły, ale strasznie dużo czasu na to idzie..

Jest wiele minusów, takie jak czyszczenie ciasteczek, przecież nie każdy chcę to robić.

A zakładanie nowych e-maili i wpisywanie prawdziwych danych to bardzo duża strata czasu.

10 akcji = 50groszy..

To ja na dzień zrobię z 6-8 max i mi się znudzi, albo net mi padnie.

Lecz za opisanie się daje laika. ;)

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Lipa, zbanowali mi konto na kilka dni za refflinka, przynajmniej już wiem, że tak nie wolno..

No ale ok...

Moim zdaniem pomysł nie jest zły, ale strasznie dużo czasu na to idzie. Dużo czasu? Napisałem jak można sobie rozpracować sobie dzień- rano, po południu, wieczorem po ok 20minut :)

Jest wiele minusów, takie jak czyszczenie ciasteczek, przecież nie każdy chcę to robić Mając Google Chrome usunięcie ciasteczek to 10sekund roboty, (wystarczy otworzyć okienko i w nie klikać jesli chcemy usunąć)

A zakładanie nowych e-maili i wpisywanie prawdziwych danych to bardzo duża strata czasu. Przy kilku dniach wprawy szybko zakłada się konto na interii.pl

10 akcji = 50groszy.Nie prawda, 2 akcje=50 groszy :) Za 10 akcji mozna wyciagnac 1,50 a nawet 2,00

To ja na dzień zrobię z 6-8 max i mi się znudzi, albo net mi padnie Heh, no cóż, nikogo nie namawiam :) Ale jeśli ktoś sobie radzi w SR lub SP to nawet na mypay.pl da rade...

Lecz za opisanie się daje laika. ;)Dzieki :)

Dzisiejszy kontyngent wykorzystany! Wyświetla się to przy akcjach które zostały już dużo razy wykonane (najlepiej je wypełniać po godzinie 00:00, ale komu się chce w nocy wypełniać 4 reklamy?)

@EDIT

Dupa nie serwis. Nie dość, że w 30min zdobędziesz 1zł to nawalisz się czyszcząc ciasteczka, zakładając nowe e-maile. Myśląc czy to ten sam sponsor, czy to te same dane, czy zadziała. Po 1h wypełnianiu okazuję się, iż twój stan konta to nadal 0zł 1h wypełniałeś i 0zł? Gdzieś musisz robić błąd :)

http://imageshack.us/photo/my-images/440/fdfdfdfc.png/

- To jest mój SS. Tyle dziś zarobiłem, a zaczałem dopiero po 16 (zrobiłem 3 serie) Jeszcze wieczorem zrobie 2 serie i wystarczy na dziś...

Te ponad 43zł zarobiłem w ok. 9dni. Mało robiłem, a SM bym za to trochę dostał :)

Ale ja już na SM nie zbieram :)

W przyszłości będzie ponad 10minutowy film jak wypełniam itp.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam kilka pytań odnoszących się do serwisu mypay.pl (płatność) oraz samego paypal(nigdy nie robiłem przelewów i nie wiem, jak to zrobić).

A zatem: pytanie pierwsze : Jeżeli chcę wypłacić sobie kaske na PAYPAL to muszę:

1.Metoda płatności: PAYPAL

2.Adres PAYPAL: podać e-mail na jakim założyłem konto paypal

3.Imię, nazwisko, adres, miasto i kod mają być prawdziwe, czy mogę podać fałszywe?

565_bez_tytu_u01.png

Pytanie 2: Jeżeli chciałbym kupić, np. yangi na stronie lub SM, czy też wpłacić komuś na konto jak mam to zrobić? Bo nie ogarniam. Nigdy nie robiłem przelewów i nie orientuję się, nawet nie wiem, czy dobrze zrobiłem konto paypal. Nie dodałem własnej karty, bo nie mam, nie jestem pełnoletni. Proszę o pomoc i dokładne wytłumaczenie ;] A propo 2ss'a dobra zakładka ? :D

448_bez_tytu_u02.png

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Już tłumacze...

Tak musisz podać e-mail na którym zarejestrowałeś się na PayPal. Dane podaj prawdziwe (mam nadzieję, że na PayPal także masz prawdziwe), ponieważ jeśli kiedyś źle wyślesz pieniądze z PP to ponoć min. 30zł kasują- zdzierstwo, nie?

Pytanie 2: Jesli chcesz np. koledze wysłać $$ to dobra zakładka, ale jesli chcesz kupić SM, Yangi to nie.

Pytanie 3: Zaloguj się, ,,Masz konto PayPal?'' - O tam kliknij, ale musisz posiadać na PP pieniądze..

Pamiętaj, że co ok. 3 dni są wysyłane pieniadze na PP z serwisu, wiec nie koniecznie dzisiaj dostaniesz...

Pozdro

P.S Co do tego filmu... Lipa, jest :/ Dysk twardy mam uszkodzony i 200mb w WinRar rozpakowuje się ponad 1,5h :/ Już się boje ile by mi to trwało gdyby miał obrabiać film.

Teraz trzeba na twardziela zbierać :/

Opublikowano

Dzisiaj poprosiłem o wypłatę 14zł, zobaczymy w ile dojdzie i czy w ogóle dojdzie. Słyszałem coś jeszcze, że trzeba w reklamach (każdej) podać swoje prawdziwe dane oraz prawdziwy telefon lub zostaniesz zbanowany, czy to prawda?

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Dzisiaj poprosiłem o wypłatę 14zł, zobaczymy w ile dojdzie i czy w ogóle dojdzie. Słyszałem coś jeszcze, że trzeba w reklamach (każdej) podać swoje prawdziwe dane oraz prawdziwy telefon lub zostaniesz zbanowany, czy to prawda?

Tu chodzi o dane typu: Andrzej Kowalski zamieszkały w Krakowie na ulicy Pocztowej w Warszawie o kodzie poczt. 01-153 i nr. tel 505903903

A jeśli tak będziesz pisać: dfhnikjndfk jofjdfd zamieszkały w dnkfdnfjkdfk na ulicy njkldfdklf w fjokdfdlf o kodzie poczt.00-000 i nr. tel 49340823434 to Cię zbanują.

Musisz pisać wiarygodne dane.

pl.fakenamegenerator

To Ci pomoże.

Do każdej reklamy używaj innych w miare wiarygodnych danych

Opublikowano

Dzięki, korzystam z tej strony.

@EDIT

Tak musisz podać e-mail na którym zarejestrowałeś się na PayPal. Dane podaj prawdziwe (mam nadzieję, że na PayPal także masz prawdziwe), ponieważ jeśli kiedyś źle wyślesz pieniądze z PP to ponoć min. 30zł kasują- zdzierstwo, nie?

Panie kolego trochę nie rozumiem co się mają prawdziwe dane (realne) do ździerstwa ;] Podałem prawdzie imię i zniekształcone nazwisko. Te same dane tzn. imię, nazwisko,adres,kod,miasto itd. wprowadziłem zarówno na PP jak i mypay, aby nie było niezgodności co do wypłaty. Czekam z niecierpliwością, jak coś wrzucę SS'a ;]

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Dzięki, korzystam z tej strony.

@EDIT

Panie kolego trochę nie rozumiem co się mają prawdziwe dane (realne) do ździerstwa ;] Podałem prawdzie imię i zniekształcone nazwisko. Te same dane tzn. imię, nazwisko,adres,kod,miasto itd. wprowadziłem zarówno na PP jak i mypay, aby nie było niezgodności co do wypłaty. Czekam z niecierpliwością, jak coś wrzucę SS'a ;]

Nie, nie, nie. Ja trochę źle napisałem, a Ty źle zrozumiałeś :)

To była taka mała rada dot. przelewów z konta PayPal na konto bankowe lub na inne konto PayPal. Jeśli np. źle podasz dane komu chcesz wysłać $$ to kasa Ci zniknie i do nikogo nie dojdzie. Jesli to zglosisz to kase Ci oddadza lecz ponoć pobieraja min. 30zł, albo 30%, ale chyba raczej 30zł :( O to mi chodziło, że te całe PayPal to tymi prowizjami mocno ździeraja :)

Opublikowano

Ja także korzystam z tego serwisu juz kilka dni i nie wiedziałem, że trzeba kasować ciasteczka i zmieniać e-mail.

Teraz mam o wiele wieksze zyski. Szkoda tylko, że to jest jeden jedyny taki serwis w Polsce :( Ale cóż mam nadzieję że rozwinie sie to w Polsce tak jak w USA, coś ala Super Rewads

Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanie. Jeżeli dojdzie mi kasa w ZŁ(PLN) i jak chcę kupić coś za, np. $ to samo przeliczy walutę, czy muszę zamieniać?

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanie. Jeżeli dojdzie mi kasa w ZŁ(PLN) i jak chcę kupić coś za, np. $ to samo przeliczy walutę, czy muszę zamieniać?

Chyba samo Ci przeliczy ale możesz też sam.

Opublikowano

Mam pytanie, co do maila. Czy wystarczy mail na 10 minut? zeby potwierdzic link co przysla za ankiete?

Niestety ale nie można takiego e-maila używać. Grozi to nieodwracalnym banem :(

Dla tego polecam interia.pl Tam przy wprawie o wiele szybciej zakładasz e-mail niż np. wp, onet itp.

Opublikowano

Ok konto już mi odblokowali. (Przynajmniej wiem iż nie mozna wklejac refflinki w temacie)

Z każdymi pytaniami zapraszam tutaj do mnie.

Przypominam też iż można pisać do mnie i poprosić ode mnie refflink. Jesli sie z niego zarejestrujesz bede do Twojej dyspozycji. Pomoc gwarantowana w kazdym przypadku na 100%

@ref :)

A i dziekuje za Lajki :)

Opublikowano

A e-maila trzeba robić nowego, czy można zrobić na jakimś tymczasowym ?

@

Ajj sorry nie zauważyłem że pytanie już padło ;p

@

Sposób fajny, ale strasznie czasochłonny. W sumie to lepiej posiedzieć przy tym te 1-3h i zarobić niż nudzić się dropiąc głupi ulepszacz w metinie ;P

Opublikowano

Takie nic jak dla mnie

Aha.. <_<

A e-maila trzeba robić nowego, czy można zrobić na jakimś tymczasowym ?

@

Ajj sorry nie zauważyłem że pytanie już padło ;p

@

Sposób fajny, ale strasznie czasochłonny. W sumie to lepiej posiedzieć przy tym te 1-3h i zarobić niż nudzić się dropiąc głupi ulepszacz w metinie ;P

Moim zdaniem także jest lepiej powypełniać te ankiety niż siedzieć w M1 :) - Wystarczy 20min na jedna serie. Dziennie robie 3-4 serie wiec nie jest źle.

Opublikowano

to jest jedno wielkie dno nie sm..

A może byś zargumentował swoją wypowiedź a nie piszesz bzdury tylko po to aby nabić posta?

P.S Jak już zamierzacie krytykować to z sensem. Założę się iż ten @up. nawet się tam nie zarejestrował. Z reszta tematu dokładnie nie przeczytał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...