Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać jest najbardziej op?

Manz3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule:

proszę nie podawać

Odbytodariusa

Jego brata

Odbtodravena

xD.

Według mnie -

soraka. Ostatnio grałem z nią rankeda. Penta kill :D. Niezła beka była.

A tak na serio to Sivir. Jej dmg i pr0 ulti powala na kolana. Nie raz płaczę gdy widzę sivir w przeciwnym teamie. Sieje wpierdol i zniszczenie w całej Demacii i Nexusie

• Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie kassadin ( z wiadomych względów)

Flash co 6 sekund co umiejętnemu graczowi pozwala na ucieczke w każdej sytuacji a jeżeli połączymy ulti + flash to ucieczka murowana :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie ma takiego czegos jak OP postac... kazda postac ma plusy i minusy i jest zbalansowana, po prostu jedna lepiej contruje 2 mniej...

Jak w tytule:

proszę nie podawać

Odbytodariusa

Jego brata

Odbtodravena

xD.

Według mnie -

soraka. Ostatnio grałem z nią rankeda. Penta kill :D. Niezła beka była.

A tak na serio to Sivir. Jej dmg i pr0 ulti powala na kolana. Nie raz płaczę gdy widzę sivir w przeciwnym teamie. Sieje wpierdol i zniszczenie w całej Demacii i Nexusie

ps. sivir z autoatackow prawie dmg nie ma... z q jedynie ma jebniecie, polecam zagrac takimi postaciami jak vayne czy tristana i zobaczysz co to duze dmg

Opublikowano

Nie ma takiego czegos jak OP postac... kazda postac ma plusy i minusy i jest zbalansowana, po prostu jedna lepiej contruje 2 mniej...

ps. sivir z autoatackow prawie dmg nie ma... z q jedynie ma jebniecie, polecam zagrac takimi postaciami jak vayne czy tristana i zobaczysz co to duze dmg

Yyyyy..? nie ma dmg z auto atacków? toć to jest ad carry ośle, więc jak może nie mieć dmg z aa :x

Opublikowano

Yyyyy..? nie ma dmg z auto atacków? toć to jest ad carry ośle, więc jak może nie mieć dmg z aa :x

kurwa mowie ze ma najmniejsze z ad carry... nie ucz ojca dzieci robic sivir jest dobra o tyle bo contruje duza ilosc swoich przeciwnikow na lini a z aa ma naprawde male porownaj sobie do innych

Opublikowano

aa ma zalezne od itemow a nie od skilli ;o jedyne ad carry ktore maja wiecej dmg z aa to kog maw, vayne i varus

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Nauczcie sie wkoncu ze kazda postac ma cos w sobie op i kazdy z nas lubi inne postacie i inaczej je ogarnia

Nie ma czegos takiego jak najlepsza postac op

sstwc.jpg

Opublikowano

@UP: Zgadzam się, ale niezupełnie... Postacie dostają nerfy i buffy, a Riot'owi czasem zdarzy się źle zbalansować postać...

@Topic: Aktualnie nie ma chyba postaci, która byłaby jakoś bardzo op.

Ludziki interesujące się m&a, zagrajcie w Elsworda~

Opublikowano

Jak Cie nafedują to potem piszą OP Darius Akali Varus , nie ma postaci Op wszystko się opiera na Countr Pickach i dużym szcześciu w grze , myśleniu .

Opublikowano

Urgot zarypisty . Slow full range Q jak trafisz E no i ten ult na ad carry. Robi się pod tanka a i tak ma dmg

Opublikowano

Jak dla mnie Akali po 6 lvlu i Brand są postaciami OP (ten drugi to niezły nuker) O i jeszcze Jax :)

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

Darius, draven, akali, jax postacie które niszczą system ;)

Ps. Wczoraj 1 mecz dariusem i quadra kill ! :)

Dravena kontruje vayne

Dariusa teemo,kennen moze yorick,vlad

Akali kontruje annie,malzahar czy Lulu na mida

Na kazda postac sa kontry wiec zadna postac nie jest op :)

Dziekuje

sstwc.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie Yorick.

Praktycznie nie ma na niego country.

Na lane może stać bardzo długo.

Oprócz shen po prostu...

Ult ratuje prawie każdego + free tp.

Duży dmg, taunt, dash.

Opublikowano

Pantheon, grać nim w miarę jako offtank.

Dobry na solo jak i na zwykłą linie.

Podczas ciągłego nękania wroga Q i dobrym wykorzystaniem reszty skilli można łatwo zabić przeciwnika :P

Opublikowano

I jak dla mnie brak postaci OP jak ktoś potrafi grać to byle kim bedzie grał dobrze a ze np darius się feednie w jednej grze nie znaczy że jest on op. Dariusa cisne ww raz nawet karma mi się udało . Moje założenie jest takie każda postać z feedem jest dobra nawet sorka [osobiście się spotkałem] miała najwiecej killi w drużynie i dzieki niej wygrali [ full ap] Każda postac ma swoje słabe strony i silne podobnie jest z postaciami które kontroluje albo one kontroluja jego.

Opublikowano

tryndamere jax i galio jeśli ich ogarniesz miażdżysz system.

Trynda z 3 kilami już może być niepowstrzymany.

Galio robisz go w resista a on dostaje ap .

Opublikowano

Jak dla mnie Yorick.

Praktycznie nie ma na niego country.

Na lane może stać bardzo długo.

Oprócz shen po prostu...

Ult ratuje prawie każdego + free tp.

Duży dmg, taunt, dash.

Jeblem,cho go kontruje jak chce bo yorick nie moze sie do niego zblizyc z duszkow a on sie z nich leczy

Riven jak chce tez moze yoricka skontrowac,kennen tez,garen tez wiec co mi tu pierdolicie ze na yoricka kontr nie ma

A w late game jako offtank duzo nie zrobi,chyba ze ktos z nim na topie nie wytrzyma

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...