Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponawiam prośbe o "nauczenie" mnie jak postawić serwa do testów (tylko ja gram , graczów nie będzie póki co) bardzo mi zależy ;)

Tego nie ogarniesz w jeden wieczor....

Poczytaj TuTy "jak postawic serwer hamachi".

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mogę usunać cały folder game z plików badara i wgrać te?

Właśnie wgrywam na badara, testuje zaraz dam znać co i jak trzeba.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Właśnie wgrywam na badara, testuje zaraz dam znać co i jak trzeba.

A co do mnie nie masz juz pomyslow ? :(

na m c n c c i niesmialego to samo...

prawa nadane,

start.sh podmieniane,

game podmieniane,

wszystko wgrywane z instrukcja,

" start.sh /game not found" ;/

Opublikowano

Wgralem na pliki Badara i mam takie coś ...

ehemm.png

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

game ci pluje errory , chanele ci wywala jednym słowem beznadziejnie wgrane , nie rozumiem jak można nie potrafić wgrać gotowca bez urazy ale prościejszych żeczy nie ma robi się to żenujące jak ktoś pisze że ma problemy z wgraniem gotowca. Jak się nie potrafi to się za to nie bierze , sam autor by się nawet ucieszył jak byście nie pisali tu takich bzdet tylko jakieś konkrety co jest fajne w plikach, co trzeba zmienić a nie jakiś żałosny spam .

Opublikowano

game ci pluje errory , chanele ci wywala jednym słowem beznadziejnie wgrane , nie rozumiem jak można nie potrafić wgrać gotowca bez urazy ale prościejszych żeczy nie ma robi się to żenujące jak ktoś pisze że ma problemy z wgraniem gotowca. Jak się nie potrafi to się za to nie bierze , sam autor by się nawet ucieszył jak byście nie pisali tu takich bzdet tylko jakieś konkrety co jest fajne w plikach, co trzeba zmienić a nie jakiś żałosny spam .

ta żeczy haha Idz do szkoły poćwicz ortografie wgrane jest dobrze.... Lecz game w tych pikach jest hujowe (tak wynika z tego co napisałeś) a i gdybym źle wgrał gotowca to wcale by się nie uruchomiły

Edit@ Zmiana game nie pomaga ;d

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Ok nowa wiadomosc.

Na oryginalnym "game" od niesmialego nie wyskakiwaly te bledy przy starcie serwera lecz mimo to ze pong zmienilem nie dalo sie zalogowac.

Po calym dniu meczenia sie nie mam juz sil, pyepsze ide ogladac Anime ;* ;(

Opublikowano

Tej ! Nie wgrywać na Badara. Tam wam nie zadziała choć byście ze skóry wyszli .. Miałam to samo. Pięknie, ładnie śmiga na m c n c c :)

RyKox, zapodał byś komendy do tych nowych broni, zbroi etc? Wiem, że można "se" wyciągnąć z MySQL, ale może ja leniuszek jestem, hę?!

Tej, geniuszu. Zamilcz. Można mieć problem z wgraniem gotowca, ponieważ czasem wgl nie idzie go wgrać.. Ah rozumiem, nie masz ani jednego problemu z wgrywaniem gotowca 2008 do plików 2010, spoko. :D + radziła bym zakupić słownik, a potem hejtować.

Dobranoc <3

Na plikach nie działa 250 lv ! testowałam z innym Game i nic . :)

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc mam pliki serwerowe m c n c c i w nich wszystko pięknie włączony serwer port map ale mysql się nie włącza wpisuje passy Id:root Hasło:jerry

i pisze 2003 Can't connect to mysql on server. Proszę o szybką pomoc nagrodzę like

Opublikowano

poda ktos caly ulepszeni dla ninja sura szaman? czy te zbroje są tylko dla woja?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc mam pliki serwerowe m c n c c i w nich wszystko pięknie włączony serwer port map ale mysql się nie włącza wpisuje passy Id:root Hasło:jerry

i pisze 2003 Can't connect to mysql on server. Proszę o szybką pomoc nagrodzę like zależy mi na tym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...