Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v2 - pod priv exp normal

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok luncher dodany.

Spolszczony interfeis

zapraszam do pobierania w 1 poście link.

Moje ulepszacze ;d Pomysł z tymi kolorami zbroi miałeś fajny. Oczywiście layk za dobrą robotę !

Ulepszacze wzięte z klienta xenox, rozpakowanego z xenoxa z twojego wpisy bo mi się nazw nie chciało pisać, a reszta z rożnych serwów.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Zmienie plik start i zobacze czy zadziala

Ja juz zamianialem. Niestety nie :(

Moze to nadanie praw na "start.sh" zaraz sprawdze.

edit.- Nic z tego. ;///

Opublikowano

rykox.. daj tego nowego launchera.. albo napisz kiedy mozna go pobierac i najlepiej daj linka...

ps. wrzuci ktos na inny hosing? bo przy necie 256KB/s pobiera mi się 60KB/s z tego hostingu ;(

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

rykox.. daj tego nowego launchera.. albo napisz kiedy mozna go pobierac i najlepiej daj linka...

ps. wrzuci ktos na inny hosing? bo przy necie 256KB/s pobiera mi się 60KB/s z tego hostingu ;(

Już zmieniony. luncher na moim hostingu ma zawsze ten sam link, a na 2 się tylko zmienia. można pobierać już.

No pls reuploadnij ktos clienta

Musicie pobierać w nocy lub z rana naj lepiej, a ja wam po szukam premki na depositfiles.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Dobra nie bede tutaj juz spamil

Jesli ktos wie jak to naprawic : "start.sh ./game not found" po wpisaniu komendy start....

Niech da znac na GG lub tutaj na PW :(

Opublikowano

Dobra nie bede tutaj juz spamil

Jesli ktos wie jak to naprawic : "start.sh ./game not found" po wpisaniu komendy start....

Niech da znac na GG lub tutaj na PW :(

Cytuje ciebie, lecz jest to dla wszystkich. Zaznaczasz wszystkie pliki z mysql jak i game i nadajesz im prawa 777.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

@3rd4e

załóż od nowa serwer.. na spokojnie wszystko zrób.. ja jutro/pojutrze(tj. 08.06.2012 - 09.06.2012) zaczne robic serwer.. jak sie uda to ci dam te start.sh

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

@3rd4e

załóż od nowa serwer.. na spokojnie wszystko zrób.. ja jutro/pojutrze(tj. 08.06.2012 - 09.06.2012) zaczne robic serwer.. jak sie uda to ci dam te start.sh

Staary robilem 3x od nowa.. to samo.

Pozdmianialem start.sh na inne to samo....

nie jestem w tym zielony... ale dobija mnie juz to powoli :(

Cytuje ciebie, lecz jest to dla wszystkich. Zaznaczasz wszystkie pliki z mysql jak i game i nadajesz im prawa 777.

JA TAK ZROBILEM.... to samo.... :( Zmienialem start.sh z Quentiniosa... channele z Quentiniosa.. dalej ten sam blad.

Naprawde dziwna sprawa. Ale widze ze nie tylko ja tak mam... wiec.

Opublikowano

3rd4e w game i mysql wszystkie pliki daj im prawa 777 i mi juz sie laduje tylko potem wyskakuje connection refused ale chyba dziala

Opublikowano

Fajnie ze jest juz klient....

Wiesz moze co zrobic, juz po wgraniu plikow na serwer gdy wpisze komende /start wyskakuje cos takiego "start.sh /game not found"

Masz moze jakis pomysl? :(

prawa nadalem plikom etc...

tak jakby channeli cos nie czytalo... Nie wiem.

Pliki game zmień, chmody nadaj największe uprawnienia jak by coś pisz pw .

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Jeszcze raz zapytam czy możne mi ktoś dać wnętrze pliku start ?

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

3rd4e w game i mysql wszystkie pliki daj im prawa 777 i mi juz sie laduje tylko potem wyskakuje connection refused ale chyba dziala

Mam wszystko 777 nic....

Pliki game zmień, chmody nadaj największe uprawnienia jak by coś pisz pw .

Game zmienialem... chmody nadalem. :((

Jeszcze dodam ze jak wylaczam serwer komenda /stop wyskakuje cos w stylu "kill<numer>: no such process...

A wszystko ma chmody 777 !!!

Caly dzien sie z tym mecze i nic.

Opublikowano

Super pliki masz laika ale mam pytania

- Jak zrobić serwa (żebym tylko ja na nim grał , po prostu do testów) bez hamachi najlepiej ja jestem w tym zielony .

Proszę o PW co i jak będę wdzięczny:)

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Dobra... będe musiał zostawić pliki na noc. Wrzucę na jakiś uczciwy hosting.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Upnie ktos swoje pliki z katalogu "/"?

Dam tego +...

Raczej to nic nie da.. ale moze cos wymysle... :mellow:

Opublikowano

Ponawiam prośbe o "nauczenie" mnie jak postawić serwa do testów (tylko ja gram , graczów nie będzie póki co) bardzo mi zależy ;)

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...