Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by RyKoX v1 - 4fun pvp

~RyKoX~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak dam te refine_proto i item_proto do plików serwerowych 2011 i włączę twojego klienta to będzie hulać

Będzie działać, lecz 1. na pewno musisz pobrać lunchera v2, jeśli nadal nic bo klient 2008 to musisz rozpakować locale, wyciągnąć item_proto i item_list, no i jeszcze mob proto bo są nowe metiny i wrzucić do rozpakowanego locale_pl z klienta 2010-2012.

Następnie z plików root:

assassin_w

assassin_m

te pliczki tylko dla każdej klasy czyli tak samo sura i reszta klas, i wklejasz do root z nowego klienta.

Pakujesz i grasz;)

Nie stety łącze mam trochę słabe więc szybko wam nie dam nowego klienta, lecz mogę dać wam locale i root z plików 1012 gotowe.

właśnie 24 karatowego nie ma, lecz jest kilka jeszcze po za systemem.

di-HLXD.jpg

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha, RyKoX.

Tak poza marginesem :

GM GreQuaths

GM Sauron

Istny CUD ! , lepszych GM'ów od nich nie znam. Pomocni, zawsze odpisują , ciekawe ev , ox'y itp. spoko się z nimi rozmawia. Cały czas pomagają a nie stoją i bonują sb eq jak inni.

Zazdroszczę Ci ;] sam chciałbym mieć takich.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

a mam pytanie dałem te refine_proto i item_proto i mam conetion ref

bo taam jest tabelka gb coś tam a ja mam locale jak to zmienić

Opublikowano

gb?

na pliki 2010 musisz chyba skopiować zaeartość item proto, potem wrzucić czyste z plików 1010 i nowszych, wejść w nie i wkleić bo na plikach 2008 robiłem:

http://www.mpcforum.pl/topic/341073-tut-jak-szybko-i-skutecznie-przeniesc-pliki-z-plikow-serwerowych-2006-do-2010-zrobienie-jednej-bazy-bugfix-zapytan/

Powinno pomuc, ściągam pliki badara, skopiuje wam wszystko na nie i gotowe na sf2010 dodam za jakiś czas.

a usunąc germany jak jest???

Nie. germany sobie zostaw, jak by coś nie wypaliło.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Zaraz ci dodam, lecz są one trochę z edytowane więc będziesz musiał przerobić, zmienione do 80 lvl trzeba p 1doświadczenia.

Tu masz jak zmienić wymagane doświadczenie na dany lvl.

http://www.mpcforum.pl/topic/263969-tut-zmiana-wymaganego-doswiadczenia-na-poziom/

na tym pliku game, żeby nic nie zepsuć tylko wgrywasz plik game do folderu, włączasz program ustawiasz ile exp na dany lvl i zapisujesz, nie ustawiasz tam nic 120 czy 127 bo jak coś ruszysz to może się GAME zepsuć i nie będzie 255.

link do game i skan będzie za 10 minut.

DOWNLOAD:

http://www.speedyshare.com/file/G987g/game-edytowane-przez-RyKoX.rar

SCAN:

https://www.virustotal.com/file/5066b93aeead1ab340a9b69d79ee754c62c045fdf8845faeba6c6d52ec51d2f1/analysis/1330021380/

Ok pobieram pliki badara, jutro zrobię na sf2010 jak zdarzę, i dam root i locale z plików 2010

Pomóc mogę pisz na gg to ci skype dam.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Dzien dobry chcialbym po 2l atach nie robienie serwera zrobic serwer hamchi na plikach rykox daszm i wszystkie rzeczy potrzebne do zrobienia i wytlumaczysz na skype co i jak ;) dostaniesz na mpc forum lajkii

Opublikowano

RyKoX a mozesz zrobić pliczki takie coś jak to tylko że trzeba expić samemu i kase dropić i od 1 lvl i nowe mapki!

Dam Like!

853051452970424392149.png

Opublikowano

smniejsz bon na hp bo bedzie bugowac hp gracza ;p czyli po zmienieniu mapki przykladowo nie bedzie mial 120 k hp tylko - 20 k hp a pliczki wygladaja fajnie ;p ale nie pobieram mam juz swoje ;D

Opublikowano

Informacja Od RyKox'a , napisał mi na GG, że jego konto jest zablokowane na MPC do 01.03 .

Pliki nie są od Raina i są zabezpieczone przed Bashpanelem .

Opublikowano

up musisz zmienić 1 tabelkę w navi gb.... coś tam na locale_name

top. czyli nie będzie v2 ?

a i popraw ulepszanie zbroi bo ulepszałem zbroje dla ninji i wyskoczyło mi zbroja dla sury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...