Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przekonać rodziców do samodzielnego wyjazdu nad morze?

Vixerie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1338755604' post='4638501]

jak Ci nie pozwolą to masz przejebanych rodziców, jak na serio nie pijesz itp. i Cie nie puszczą to... sam nie wiem jak to nazwać xD mi mama prawie zawsze na początku nie pozwala, a potem "no ale weź, wszyscy jadą, a ja co? w domu bede siedział?" "jaki alkohol? za kogo Ty mnie masz?!" i jakoś udaje sie zgode zdobyć, połasisz sie 2-3 dni i pozwoli ;D ale jak juz pozwoli i przestaniesz sie łasić, a nie bedzie Ci sie chciało zrobic czegoś o co Cie prosi to sie od razu zacznie "lepiej to zrób bo nigdzie nie pojedziesz" -.-

Może jego mama się o niego po prostu troszczy?

Ja swoich rodziców przekonałem na wypady pod namiot ze znajomymi 6 wizytami "na noc" bez alkoholu etc.Swoich czasów wystarczyło powiedzieć że jedzie ktoś odpowiedzialny/z dobrymi ocenami i droga wolna...pokombinuj coś w tym kierunku xD

Jak tu nic nie pomoże to powiedz że chcesz mieć coś z młodości i taka okazja sie juz moze nie powtórzyć :D

Swoją drogą możesz doczepić się że rodzice w twoim wieku inni nie byli xD

Sprzedam Wp 76lv ostrze+strach P Wir G6 +buff 75 Błogo G7 na Balantii-zainteresowani PW

:)

Grayst.pl-BeCreative-Body ON :)

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak Twojemu koledze pozwalają rodzice to popros jego mamę żeby pogadała z Twoja.

Oprócz tego możesz naobiecywać im np lepsze wyniki w nauce itp. Chodzi o takie bzdury ;p

1337113491-U379973.png

Opublikowano

-Mamooooo, co powiesz na wyjazd nad morze?

-Z kim?

-Z kolegą.

-Sami?!

-No tak

-I co będziecie tam robić?

-Pić tanie browary z biedronki, kraść, spać na przystankach, dawać w żyłę pod mostem, palić blanty, komuś wjebiemy, odwiedzimy kilka burdeli..

Mama - o.O ?!

-No żartuje przecież -.- będziemy wypoczywać :D

Opublikowano

@ Up Huehue.

Ja to bym poprosił ładnie, że chce wyjechać z kumplem i tyle.

Powiedziałbym że chce się wreszczcie usamodzielnić i że będziesz 3 razy dziennie do nich dzwonił xD

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

@ Up Huehue.

Ja to bym poprosił ładnie, że chce wyjechać z kumplem i tyle.

Powiedziałbym że chce się wreszczcie usamodzielnić i że będziesz 3 razy dziennie do nich dzwonił xD

Ja zazwyczaj stawiałem ich przed faktem dokonanym.

Opublikowano

Powiedz im że za rok/pół będziesz miał 18 lat i wtedy będą mogli Ci naskoczyć a tak to się przynajmniej przygotują się na to co ich czeka za jakiś czas.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Powiedz, że za rok będziesz pełnoletni i nie mogą Cię traktować jak szczeniaka - Jeszcze na dodatek jak ty taki niby grzeczny :D

Wspomnij również, że musisz się usamodzielnić i przygotować do dorosłego życia bo gdy przyjdzie okres wyprowadzki to nie będziesz sobie umiał poradzić..

Spróbuj ją przekonać, że jesteś odpowiedzialny - daj jej numery tego schroniska, pokaż trasę dojazdu, wymyśl co macie tam zamiar robić - nie koniecznie autentyczne jak macie zamiar chlać czy coś...

W sumie to nie wiem jaki jesteś, może twoja mama uważa, że nie jesteś na to gotowy... - to albo jest to prawdą, albo mama jest nadopiekuńcza...

Szantażem nic nie zdziałasz, to może jedynie pogorszyć sytuację... bądź miły... :)

Opublikowano

Powiedz mamie że niech ci pozwoli jechać i to będzie test odpowiedzialności.

Dodaj że masz już 17 lat .(samodzielny tryb życia się szykuje)/

I nie rób jej w chuja bo nie warto

Opublikowano

Zgaduje że żadnego z sposobów podanych przez @up'ów nie wykorzystałeś?

Będziesz odświeżał do końca wakacji...?

Opublikowano

Zgaduje że żadnego z sposobów podanych przez @up'ów nie wykorzystałeś?

Chcę żeby podali więcej tych sposobów i wtedy to uporządkuje sobie.

Będziesz odświeżał do końca wakacji...?

Nie

Opublikowano

powiedz ze masz prawie 18 lat i nie muszą się martwić. Poza tym skoro to za twój hajs masz jechać to jedź bez pozwolenia...

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

@Odświeżam

Edit.

Dostałem odpowiedź od taty : " Boimy się , że coś wam się stanie i nie pojedziecie"

Jak mam ich przycisnąć by mnie puścili ?

Opublikowano

Powiedz tak :

Mama ( twojego kolegi ( i tato mu pozwalają a wy mi nie chcecie dla czego ? co wam zrobiłem ze nie chcecie mnie puścic ? Słabe oceny ? poprawie je obiecuje . Itp .. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...