Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy na serwer Tibii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)

Parametry mojej najsilniejszej postaci:

• Sorcerer
  • LV: 31-32
  • Celesta
  • BoHy , Plate legsy, Vamp shield, Noble Armor, Strange helmet, Scarf, WoCE

Jako, że jestem nowy to czas na moją historię.

Otóż konto mam jak podaje Tibia.com od: 

Created: Dec 11 2006, 17:49:13 CET

Czemu tak dawno a taki niski level? Jestem noobem? Być może. A może po prostu nie poświęcałem tej grze tyle czasu, gdyż zabawa samemu to nie zabawa w grach mmo. Zaden z moich znajomych nie chciał grać w tę grę twierdząc, że grafika be, muzyki brak i że uzależnia, więc grałem w nią niewiele z dużymi odstępami czasu, po parę godzin. Poza tym stworzyłem sobie też inne postaci którymi wbijałem sobie lvl na tyle, by wyjść z rooka i zobaczyć jak to się je innymi profesjami. 

Znam podstawy, ale nie znam miejsc do dobrego expienia, skillowania. Robię wszystko na czuja i może to dlatego tak wyszło. 

To samo tyczy się equ, jedyną kasę jaką brałęm to z Beholde ekhm... Bonelordów na fibuli, bo tam dawałem radę i odkryłem to miejsce sam :)

Dlatego napisałem tego posta po to, że może ktoś ogarniety będzie potrafił mi pomóc, podszkoli mnie ,potowarzyszy w robieniu questów i wbijaniu levelu.

Od razu mówie, że mam uszkodzony mikrofon więc komunikacja głosowa odpada na razie.

Liczę na Was i pozdrawiam :))

M>K

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Świat: Elderea

Level: Obojętny

Zapraszam wszystkich do gry na Elderze [Retro-PVP] 

FACC i PACC'e mile widziani :)

Name: Squedy

Edytowane przez REq94
Opublikowano (edytowane)

Swiat: Irmada

Profesja: EK

Poziom: 170+

Ode mnie: Poszukuję ludzi do pogrania/pogadania na dłużej niż tydzień czy 2, dam eq + kaskę na start pomogę jeżeli będziesz tego potrzebować fizycznie jak i mentalnie, jestem osobą która lubi pomagać praktycznie robie to częściej niż expie :D

Kontakt: PW na forum lub GG:11347859

Edytowane przez Mazak V1
Opublikowano

Witam

Chce pograć na jakimś serwerze. Lepiej, żeby to nei był serwer z najwieksza popularnością. Kto mnie przyjmie? Zaprosi?

Mam ponad 18 lat.

Jestem kulturalna osobą.

Mam zamiar od razu kupić PACC'a oraz BOCIĆ.

Czekam na prywatna wiadomość lub gg 42710559

Opublikowano (edytowane)

Świat: OTS Hexera.Net

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Profesja: Obojętnie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poziom*: Obojętnie ja sam dopiero zaczynam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kontakt:Pisać Forum lub gg : 42421361

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Edytowane przez blondyn135
Opublikowano

Czesc !

Szukam legionow ktore szukaja miejsca dla siebie na stalym stabilnym serwerze teamspeak3 !

Ip ts 178.217.190.1
kontakt : pw tutaj lub na ts3 nick Diabelek.

Oferujemy strefy i wlasne rangi za free!

Opublikowano

Witam, szukam polskiej guild na serwerze Antica, nie dawno zaczalem. Wróciłem do gry po długiej przerwie ;) Mam 22 lata i jestem dosyć aktywną osobą :) Proszę o kontakt priv :)

Opublikowano

Pogram na jakimś serwerze na RL bądź OTS z Rl Mapą 10.30+ Client. Jeśli chodzi o RL to we wczesnej fazie rozgrywki nie zamierzam kupować Pacc'a. Mile widziany TS, albo streamowanie. Staż w Tibi 9 lat, mam 18 lat.

z chęcią bym z Tobą zaczął ale na realu ;)

Opublikowano

Pogram na jakimś serwerze na RL bądź OTS z Rl Mapą 10.30+ Client. Jeśli chodzi o RL to we wczesnej fazie rozgrywki nie zamierzam kupować Pacc'a. Mile widziany TS, albo streamowanie. Staż w Tibi 9 lat, mam 18 lat.

z chęcią bym z Tobą zaczął ale na realu ;)

A ja was zapraszam na Chronę  :)

Opublikowano (edytowane)

A ja was zapraszam na Chronę  :)

wybrałem celestę, jesli ktos chetny to piszcie priv

zaczelismy w 3, mamy druida, knighta i palka (ja) 

w grze : Anej Cees , Aciofski , Avocado 

Edytowane przez mistereq
Opublikowano

Witam,
po dłuższej przerwie wróciłem do gry i szukam kompanów/kompanek do wspólnej gry.
Wybór serwera padł na serwer "Morta", ze względu na zasady zbliżone do starego systemu PVP.
Jak ktoś chce pograć w fajnej atmosferze, bez parcia na lvl, i grać bardziej RP to zapraszam.
Może w przyszłości założymy nawet jakąś zgraną gildię.
Nick w grze : Sendro the Braveheart lub PW.

@Edit
Dodam jeszcze, że pracuję 8 - 16, więc w grze można mnie spotkać zazwyczaj po godzine 17 wink.gif

P.s - uwielbiam PVP tak więc jakieś fajne zabawy na botowiskach także możemy sobie urządzać happy.gif
Także jeśli szukacie fajnego klimatu to zapraszam do kontaktu happy.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świat: Harmonia

Profesja: Obojętnie

Poziom*: Mój poziom to 17, szukam kogoś by z kimś pograć, nie ma znaczenia jaki poziom

Kontakt:W temacie, bądź przez priv na forum jeśli to możliwe.

Pozdrawiam

Opublikowano

Swiat: Irmada

Profesja: EK

Poziom: 170+

Ode mnie: Poszukuję ludzi do pogrania/pogadania na dłużej niż tydzień czy 2, dam eq + kaskę na start pomogę jeżeli będziesz tego potrzebować fizycznie jak i mentalnie, jestem osobą która lubi pomagać praktycznie robie to częściej niż expie  :D Btw mamy juz 4 osoby łacznie ze mna i gadamy na tsku ;p Ahh i jeszcze jedno boterów nie przyjmujemy.

Kontakt: PW na forum

Opublikowano

Swiat: Do uzgodnienia (RL)

Profesja: EK/ED/MS

Poziom: Zacznę od 0

Ode mnie: Poszukuję kogoś do wspólnej gry na RL. Staż dość spory jak i doświadczenie. Pacc stale będzie aktywny. Mam zamiar zacząć od 0, jednak samemu nudno. 

Kontakt: PW na forum/ gg: 34303156

217xz.jpg
Opublikowano

Swiat: Do uzgodnienia (RL)

Profesja: EK/ED/MS

Poziom: Zacznę od 0

Ode mnie: Poszukuję kogoś do wspólnej gry na RL. Staż dość spory jak i doświadczenie. Pacc stale będzie aktywny. Mam zamiar zacząć od 0, jednak samemu nudno. 

Kontakt: PW na forum/ gg: 34303156

Zapraszam na Yanare ;) ja 31 knight, ale tutaj jest Kasti, i mega polska gildia ;) bedziemy wbijac w brazoli za 2 tyg ; )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Świat: Yanara

Profesja: Palladyn

Poziom: 30

Kontakt: PW forum / tibia: Prosebcia
Szukam kogoś komu się nudzi i chciałby mi pobloczyć np. gsy,popisać itp.W zamian oferuje wdziecznosc :D