Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy na serwer Tibii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Candia

Preferuje Knighta, bo jestem drutem, ale mogą być też inne :P

40 , PACC, szukam osoby tak o do pogrania razem moze do zarabiana tez, 4fun najlepiej do mnie napiszcie w grze a ja odpisze :P - Dimadi

Opublikowano (edytowane)

Szukam kogoś do pogrania na Candi, 64 lvl na razie skilluje (knight) pod  koniec miecha kupuje pacca i lece z lvl'em. Pisać w grze jestem często online na pewno odczytam ^^

Nick: Mroczny Rumun

Edytowane przez Shathil
Opublikowano (edytowane)

Szukam kogoś, kto zacznie ze mną na harmoni. lub dołącze do innego serwa npvp Kontakt tylko priv

Edytowane przez Elfinonnn

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Witajcie przyjaciele !

Wspólnie z kolegą po kilku latach przerwy postanowiliśmy wrócić do Tibii. Po szybkiej wymianie za i przeciw postanowiliśmy iż wybierzemy stary, dobry, legendarny serwer - Antica. Jak wiadomo - im nas więcej tym weselej, więc chciałbym was zaprosić do wspólnej gry. Ja wybrałem Knighta, mam aktualnie 8 lvl, miasto Thais, natomiast kolega - Palladyna. Jeśli ktoś ma ochotę grać razem z nami, przejść się czasem na jakieś questy lub pohuncić to śmiało, piszcie na PW lub w grze : Usual Suspect lub Dead Bite.
Ponadto, jeśli ktoś gra już na Antice i ma na zbyciu jakieś cc'ki lub itemy na start to chętnie przygarnę ^^.
Obydwoje mamy po 19 lat, więc preferowane również ogarnięte osoby, które nie będą krzywdzić piskliwym głosem na Skype :D

Opublikowano

Świat: CHRONA

Profesja: Main to EK, ale mam też RP i MS (ten ostatni stricte pod PvP)

Poziom*: Wszystkie w.w. chary około 50lvla - mam je nieco od ponad miesiąca i expię niemal non stop, także szybko te poziomy mogą się zmienić na dużo wyższe.

Kontakt: głównie w grze - nick maina to Antwoord Ninja.

Na tym serwerze jestem też liderem gildii, w której aktualnie znajduje się 16 postaci, i głównie to do niej zbieram towarzyszy - zależy nam na wbiciu w miarę wysokich lvli i dobrym PvP (dlatego właśnie serwer retro-PvP, bo inne są już do dupy)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam kogos do wspolnej gry na antice mam tam 2x postacie 8lvl knight i palek ogolnie zaniedlugo bede tez przenosil 118eda :D priv na forum

Opublikowano

Witam, szukam kogoś do wspólnej gry na Irmadzie mam tam 144EK name Rumblo Tirigalis jestem w stanie pobloczyć pomóc na start z kasą eq etc jeżeli ktoś byłby chętny proszę pisać w tibi na PW lub tutaj na forum również poprzez prywatną wiadomość.

Opublikowano (edytowane)

Szukam osób do zabijania na dawnporcie botów i także brazyliczyków

Świat: Antica

Profesja: sorcerer/druid/palladin

Poziom*: min 14 lvl i pacc żeby było z czym napie//alac

Kontakt: Lars Gathenhielm

A i nie rozumiem ludzi którzy bronią brazyliczyków... Oczywiście Polacy

Edytowane przez Lgcooke
Opublikowano

Świat: OTS Shadowcores

Profesja: ALL / Zrobimy gildie all sie przyda

Poziom*: ALL

Kontakt:Serwer : Rox Magic , GG: 15558574

Opublikowano

Witam, szukam kogoś do wspólnej gry na Irmadzie mam tam 144EK name Rumblo Tirigalis jestem w stanie pobloczyć pomóc na start z kasą eq etc jeżeli ktoś byłby chętny proszę pisać w tibi na PW lub tutaj na forum również poprzez prywatną wiadomość.

Opublikowano (edytowane)

Świat: OTS vip-melinaots   [7.6]

Profesja: Knight/Sorc/Drut

Poziom*: Obojetne

Kontakt:na ots KalimEK/KalimMS/KalimRP gg 38913083

AKTUALNE

Edytowane przez KalimTSP
Opublikowano

Świat: OTS vip-melinaots   [7.6]

Profesja: Każda

Poziom*: Obojetne

Kontakt:na ots KalimEK/KalimMS/KalimRP gg 38913083