Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Draven, Wielki Oprawca

MrSpritex1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to z kim ty grasz ze na linii masz dariusa? masz chociaz 30 poziom?

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trolololoo

Czarny tasak obniża pancerz o 15 (stackuje sie do 3 razy)

O 15 ! NIE O 15 PROCENT!

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Trolololoo

Czarny tasak obniża pancerz o 15 (stackuje sie do 3 razy)

O 15 ! NIE O 15 PROCENT!

Unique: Your basic attacks reduce your target's armor by 15 for 5 seconds (maximum 3 stacks).

Obniża o 45 armora. ( NIE % )

Opublikowano

mam chociaż 30 poziom. Na summoner rift, najczęsciej gram bota, czasem topa. Raczej często mam kompana. Ale na twisted treeline czasami na bocie z kim jestem i tam jest tez darius z kims i wtedy jest głupio. Albo dają mnie na solo top na twisted treeline i mam przeciwko sobie dariusa. Także proszę o nie zadawanie zbędnych pytań a przejście do tego, czy jest jakiś sposób dravenem na dariusa D:

@up, po co powtarzasz, to co napisał 2 x up? Oboje napisaliście o punktach xD

Opublikowano

Youmuu na ad carry to chyba najgorsze co mozna zlozyc ;D i swiadczy to o tym ze na dobrym poziomie to ty niegrasz skladajac go

Opublikowano

Naprawdę polecam ten build. Gra się na nim świetnie

12510657513392478304.jpg

Teraz napisz nam swoje elo i wszystko sie wyjasni ^^

Jungle soraka mialem staty 10/8/20+ a to nie znaczy, ze jest zajebista w junlgi.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Youmuu na ad carry to chyba najgorsze co mozna zlozyc ;D i swiadczy to o tym ze na dobrym poziomie to ty niegrasz skladajac go

Każdy ma swój własny styl i własne zdanie. Ja na przykład bardzo lubię ten item na ad carry.

Opublikowano

Gram na ad carry. Tylko, że zamiast guardiana składam Youmuu

lepiej złóż guardiana ,żeby nie padać ,a yomuu nie jest dobre na Dravena :D

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Nie żeby coś, ale po co składać Ostatni Szept jak zamiast tego lepiej złożyć drugą Infinitkę / Krwiopijce.

@down

Ostatni szept ma przebicie pancerza.. >_<

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie żeby coś, ale po co składać Ostatni Szept jak zamiast tego lepiej złożyć drugą Infinitkę / Krwiopijce.

wbiles chociaz 30 lvl czy masz 15 i ludzie nie wiedza co to armor jak ty?

Opublikowano

@down

Ostatni szept ma przebicie pancerza.. >_<

wbiles chociaz 30 lvl czy masz 15 i ludzie nie wiedza co to armor jak ty?

No właśnie! Ma przebicie pancerza! a teraz przetłumacz sobie armor na polski , armor=pancerz . No ja pier... czy wy na serio macie zero myślenia?

"ludzie nie wiedza co to armor jak ty" a co redukuje armor jak nie przebicie pancerza?

Gratuluje myślenia Vanosh .

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

No właśnie! Ma przebicie pancerza! a teraz przetłumacz sobie armor na polski , armor=pancerz . No ja pier... czy wy na serio macie zero myślenia?

"ludzie nie wiedza co to armor jak ty" a co redukuje armor jak nie przebicie pancerza?

Gratuluje myślenia Vanosh .

Powiem jedno od kiedy zacząłeś się tu udzielać zaczynasz mnie wkurwiać . Nie dość że dostaje warny za to że niby cie blamuje a sam kurwa wyzywasz wszystkich że nie myślą.

Szczerze mówiąc wole 2 blooda niż lastwhispera ponieważ jeżeli ktoś ogarnia farme wyrobi lepszy dmg niż te armor pene w lw

Opublikowano

Powiem jedno od kiedy zacząłeś się tu udzielać zaczynasz mnie wkurwiać . Nie dość że dostaje warny za to że niby cie blamuje a sam kurwa wyzywasz wszystkich że nie myślą.

Szczerze mówiąc wole 2 blooda niż lastwhispera ponieważ jeżeli ktoś ogarnia farme wyrobi lepszy dmg niż te armor pene w lw

HAHA

dzięki za poprawę humoru :D

2 blood nijak ma się do Dravena ,bez armor pene. żadnemu tankowi nie weźmiesz nawet 1/4 hp... 60% armora mu zostanie + runy co się równa większemu damage niż z bloodem.w 30 lvl takie buildy są do du*y ,jeżeli masz 2 bloody i 4 dancery. (pewnie takie składasz)

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Armor pene sie przydaje gdy we wrogim teamie są więcej niż 2 tanki, tak to można spokojnie kupić 2 Blood i zabić tych squishy, bo przecież kto focusuje pierwszego tanka?

Opublikowano

yaperdole

1. yomumu na ad carry = archangel na leesinie

2. 2 BT? z LW zadasz wiekszy dmg niz z drugim BT, ale jak kto woli 1k elo nie wymaga duzo.

3. vanosh spierdalaj grac w metina i robic fmsy na +9, bo do udzielania sie w dziale league of legens sie za chuja nie nadajesz.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

yaperdole

1. yomumu na ad carry = archangel na leesinie

2. 2 BT? z LW zadasz wiekszy dmg niz z drugim BT, ale jak kto woli 1k elo nie wymaga duzo.

3. vanosh spierdalaj grac w metina i robic fmsy na +9, bo do udzielania sie w dziale league of legens sie za chuja nie nadajesz.

dobrze gada, polać mu!

Armor pene sie przydaje gdy we wrogim teamie są więcej niż 2 tanki, tak to można spokojnie kupić 2 Blood i zabić tych squishy, bo przecież kto focusuje pierwszego tanka?

ty.

2 blood = 0 damage w tanki. nawet BEZ tanka w przeciwnym teamie ( mało prawdopodobne ) składasz LW żeby mieć damage ...

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

No to powiedzmy że ten build na ad carry: berki ie pd blood lw ga jest dobry, ale mam pytanie, co można wstawić zamiast ga? Chodzi mi o item ofesywny??

Co można też wstawić zamiast berków gdy ma się pełno kasy już? Phantom dancera?

Opublikowano

drugiego Bloodthristera ew. Phantoma. A butow sie nie sprzedaje!!!

Opublikowano

kavariku, czyli nie ma sensu np jeszcze czarnego tasaka(the black cliver) dawać? Bo mamy w sumie przebicie pancerza nie?

@up jak możesz ocenić w sumie, bez testu :PPP

Ja nie w pełni testowałem build miniofftanka i też niby nie jest taki zły... ale tak jak ktoś wspomniał ad carry raczej lepsze.

Opublikowano

Znowu blamujesz :)

Jestem tu już ponad rok więc nie "od kiedy sie tutaj ostatnio pojawiłeś"

"Nie myślicie" to nie wyzwiska więc...

2 blody nic nie zrobią bez armor pene.

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...