Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Draven, Wielki Oprawca

MrSpritex1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądzę, że mała przeróbka v2 i będzie idealny dla mnie śmiać mi się chcę jak ludzie piszą żeby wywalić to ' gówno ' Last Whisper ... Według mnie bardzo przydatne 40% na przebicie to dużo. Poradnik dobry. Zmieniłbym w masterkach i dodał 3 punkty do ' Wampiryzmu '

PS. Draven będzie w środę rano ??

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

True story, ja tam wole zlozyc jeden wiekszy item pod dmg, PD, lw/ leciec w survi(qss, gA), no ale ja gowno wiem, lepiej zapierdalac z ie i bt.

BO LICZY SIE PIERDOLNIEICE.

Raz pierdolniesz i padniesz;)

Bede chyba preferowal build podobny jak u garena a ten zobacze na normalu,build jak pod trynde;)

sstwc.jpg

Opublikowano

Scobany,wyjdź . to nie offtank więc musi być pierdzielnięcie. survi -- ga = jest! nie odzywaj się bo widzę że hejcisz wszystko co się da i dajesz złe rady.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Na ad jedynym survi to jedt ga po ie, pd, i lw ewentualnie qss nic wiecej, a bt sie sklada tylko na last item po ga

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

jeden z najgorszych itemow w grze, nie przydaje sie na nikogo, daje marne 45 arm pena po 3 aa malo as i ad

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

w takim razie dodam coś od siebie :D policz sobie armor pene z run, policz z ostatniego szeptu, dołóż jezscze tasaczek... Sporo arm pene uzyskasz, przez co obrażenia, przynajmniej na osoby z wielką ilością pancerza, powinny być niezłe ^^

Opublikowano

a ten "Czarny Tasak" Już mało osób używa?

mówią ,że to gówno a tak naprawdę jest przydatne , możesz spokojnie składać xD

@@@up2@@@

marne 45 armor pene? runy + tasaczek + whisper = target nie ma około 50-60% armora . BARDZO przydatne.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Scobany,wyjdź . to nie offtank więc musi być pierdzielnięcie. survi -- ga = jest! nie odzywaj się bo widzę że hejcisz wszystko co się da i dajesz złe rady.

Sorry bro, lepiej latac z atma albo z 300AD przy 0.9 attack speedzie. OK OK.

Jak ty chcesz cos pierdolnac jak dostaniesz focus od pierwszego lepszego solo topa czy jungli i lezysz.

Zly to Ty masz build i nie potrafisz tego przyznac, mpc forum too stronk.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

marne 45 armor pene? runy + tasaczek + whisper = target nie ma około 50-60% armora . BARDZO przydatne.

Ja zawsze wybieram tylko albo Tasaka albo Whispera. To od przeciwnego teamu zależy co składasz, ale na ogół whispera. Tasaczek tylko jeśli w pancerz nie idą.

Opublikowano

Zaraz przetestuję buildzik na oficjalnym eu nordic east lolu :*

a pro po przebicia pancerza, to obliczyłem, że z esencjami i tymi czerwonymi i z wszystkich tamtych itemów to wychodzi 110% przebicia pancerza :O także całkiem sporo. Czyli można np zrezygnnowac z tych czerwonych runek albo nawet z 3 esencji i tyle.

Opublikowano

a już ci to przedstawiam z itemów masz last whipser/ostatni szept = 40 % z tasaka jak walniesz te 3 razy to masz 45. juz masz 85 policz jeszcze 1.66 x 9 i 3,33 x 3. Wyjdzie ci 110 :)

Opublikowano

a już ci to przedstawiam z itemów masz last whipser/ostatni szept = 40 % z tasaka jak walniesz te 3 razy to masz 45. juz masz 85 policz jeszcze 1.66 x 9 i 3,33 x 3. Wyjdzie ci 110 :)

runki nie sa liczone w procentach :)

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Jak czytasz opis run, to piszą w procentach, więc nie wiem czemu riot by miał nas oszukiwać??

Inne pytanie mam też: Iinfinity edge trzeba składać najlepiej od bf? albo nawet trzeba? czy można od kilofu czy tam nawet od płaszczu zręczności?? Od czego najlepiej składać i od czego można składać? Ta sama sprawa z bloodem, od vampira czy bf? Phantom dancer - od zeala? potem sztylet i na koniec plaszcz? Lw to pewnie chyba lepiej kilof ale jak sie nie ma kasy to mozna dlugi miecz? i ostatnie, GA? to kompletnie nie znam kolejnosci :D?

Opublikowano

Jak czytasz opis run, to piszą w procentach, więc nie wiem czemu riot by miał nas oszukiwać??

Inne pytanie mam też: Iinfinity edge trzeba składać najlepiej od bf? albo nawet trzeba? czy można od kilofu czy tam nawet od płaszczu zręczności?? Od czego najlepiej składać i od czego można składać? Ta sama sprawa z bloodem, od vampira czy bf? Phantom dancer - od zeala? potem sztylet i na koniec plaszcz? Lw to pewnie chyba lepiej kilof ale jak sie nie ma kasy to mozna dlugi miecz? i ostatnie, GA? to kompletnie nie znam kolejnosci :D?

Edge od BF, krwiopijca bf, vampiric tu obojętnie,Phantom od zeala i zbierzasz na resztę nic nie kupujesz, nie znam tych nazw lw i ga bo gram na PL

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

no ja też gram na pl także możesz kontynunowac w pl.... Ale jak zloze BF dla edge to potem kilof czy mogę nawet plaszcz?

lepiej kilof do LW , BF do Infinity ,a do guardian angela według przeciwnego teamu:

kontra AD : 45 armora

kontra AP : 24 Magic resista ;)

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

cholerka jasna, ale jeżeli zloze ten bf do infnity to po bfie mam zlozyc kilof czy plaszcz???

gram, sobie gram, i myślę czy nie lepiej by było przypadkiem zlozyc blooda/krwiopijce przed ie??

Opublikowano

cholerka jasna, ale jeżeli zloze ten bf do infnity to po bfie mam zlozyc kilof czy plaszcz???

gram, sobie gram, i myślę czy nie lepiej by było przypadkiem zlozyc blooda/krwiopijce przed ie??

na początek ie ,bo pasyw wtedy szybciej się włącza :D

ja preferuję płaszcz ,bo daje crit , a 25 dmg nie zrobi tak dużo jak boost do pasywu (taki ignite)

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Przyklad:

- Greater Quintessence of Desolation + 3.33 armor penetration

- Last whisper +40% armor penetration

widzisz roznice?

Opublikowano

i tak pasyw sie aktywuje z Q wiec ten krytyk nie jest potrzebny

jest potrzebny, by ignitować z basicu albo z E ;>

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Mimo, że pewne nie ogarnąłem w 100% ale chyba ogólnie samą postać w miarę mocno to już zaczyna mi się nudzić.

Nie wiem czy już pytałem, ale się może powtórzę. Czy można na dravenie zacząć składać buildzik od blooda? jest o 830 tańszy, a da nam nieco szybciej przewagę chyba..

kto kontruje dravena? na kogo uważać? Macie jakiś sposób dravenem pocisnąć dariusa? Bo w early to tak troszkę cięzko mi z nim :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...