Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Draven, Wielki Oprawca

MrSpritex1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yaperdole

1. yomumu na ad carry = archangel na leesinie

2. 2 BT? z LW zadasz wiekszy dmg niz z drugim BT, ale jak kto woli 1k elo nie wymaga duzo.

3. vanosh spierdalaj grac w metina i robic fmsy na +9, bo do udzielania sie w dziale league of legens sie za chuja nie nadajesz.

Propsy zią ! xD

Ten build mini offtank ssie, wyjebuj go bo trolle będą go bildzić.

Ogólnie nie mam zarzutóff ,ale mógłbyś dodać do opcjonalnych coś takiego jak QSS czyt. Quick silver sash. Poyebany malza czy ww może possać fiuta.

Leci lajk, zwal se.

Pią pią!

xxcafs.png
  • Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up pewnie to nie było do mnie, ale propos dwóch bloodów, to ja go po prostu chciałem składać jako 6 item zamiast guardian angela, a angel nie daje przebicia pancerza na 99% xD

Opublikowano

Zostawcie tego guardiana xD każdy go zmienia ^^ qss będzie dodane.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

To teraz podyskutujmy co lepsze na dravena jako 6 item zamiast guardian czy qss. Phantom denseerek czy blood :D?

edit: a co sądzicie o spellach ghost i ignite?

Opublikowano

nie ma nic lepszego na 6 item niz guardian/qss bo wystarczy stun i cie nie ma, a ad carry z ghostem to shit, bardz latwy cel

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

okay, GA albo qss musisz miec aby grac gut ad carry. Jako 6 item mozna zlozyc madredy, jezeli przeciwny team jest so tanky, ale GA lub QSS to jest must have.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dobry poradnik ;p oto screen statów.

http://desmond.imageshack.us/Himg717/scaled.php?server=717&filename=33kileadaniekasuj.png&res=landing

Po jaką cholerę ten odkop ?

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...