Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hellbuddy D3 Bot.

Sebuthc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ma ktos jakies dobre questy z goldem ?? mam wiza 30 k dps i 25 k hp okolo 160 GF

http://forum.hellbuddy.com/index.php?/topic/570-download-the-bot-here/ tu oficjalny link do klijeta

http://forum.hellbuddy.com/index.php?/forum/41-quest-profile-biete/ a tutaj link do pokoju na forum gdzie znajdziesz wiekszosc porzadnie napisanych skryptów

Opublikowano

wlasnie sprawdzalem tam ale wszyscy opisuja to ile nie farmia a ja wlaczam i wtdaje mi sie to byc rpzesadzone, btw bot w tle nie dziala? trzeba miec ciagle wlaczonego d3 na ekranie zeby wykonywal swoje zadanie?

Opublikowano

jak z banami przy botowaniu tym botem ?

po sobie wiem jak to z botowaniem osobiście odradzam wkoncu diablo do tanich nie nalerzy ;/

co do farmienia golda to im wyzszy % na zloto w itemach tym lepiej

Opublikowano

ale chodzi mi o tą konkretną grę i bota. wiesz bo dostałeś bana w diablo 3? czy z doświadczenia z innych gier ?

na 1 kluczu dostalem bana na 7 dni na 2 pozostalych ktore bocily w tym samym czasie nie.

wniosek ?? sam wyciągnij :/

Opublikowano

jak z banami przy botowaniu tym botem ?

Kilkadziesiąt tysięcy osób już dostało bany za wspomagacze do Diablo III, min. boty, maphacki i inne.

Opublikowano

Kilkadziesiąt tysięcy osób już dostało bany za wspomagacze do Diablo III, min. boty, maphacki i inne.

blablabla

wczoraj chodził 10h bot i było ok

przedwczoraj 7h i było ok

nie widze żadnych problemów

Opublikowano

A ja za chuja nie mam w podanej lokalizacji katalogu AppData, nawet jak sam go stworzę to i tak nie mam questów w profilu :/ ktoś wie może czy tworzą się te katalogi w innym miejscu?

Opublikowano

wejdź w opcje folderów,potem w widok i tam zaznacz żeby wszystkie foldery były widoczne, bo standardowo takie foldery są ukryte.

Opublikowano

Szkoda tylko ze za jakis czas beda bany za niego i konta jak i postacie pojda sie je... i bedzie placz znowu :D

Opublikowano
Wie ktoś może jak ustawić żeby bot zbierał klejnoty i książki?
nie ma obecnie takiej możliwosci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...