Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hellbuddy D3 Bot.

Sebuthc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa mi ten bot na Windowsie 7. Wywala "Trwa wyszukiwanie rozwiązań przez system windows". Kolega ma XP i jemu działa.... Zainstaluje XP i sprawdze.

Strona mojego autorstwa pozwalająca rozwiązać dowolne równanie z jedną niewiadomą: http://rozwiazywacz.com

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może na pierwszy raz dadzą bana tygodniowego, także ja sobie dalej pobocę. :D

Ten do góry co mu nie działa to zainstaluj flasha/jave/visual c++/framework 3.5/4 bo brakuje tu jakiegoś środowiska programistycznego, z którego korzysta program, ale nie wiem jakiego. ^^

Opublikowano

Nie działa mi ten bot na Windowsie 7. Wywala "Trwa wyszukiwanie rozwiązań przez system windows". Kolega ma XP i jemu działa.... Zainstaluje XP i sprawdze.

Mam Windows 7 x64 i działa, zainstaluj net framework 4 jeśli nie masz w tej wersji.

Top@

Bot jest na tyle bezpieczny na ile uważasz, bany poszły na ludzi którzy botowali po 10H bez przerwy albo używali jednego i tego samego skryptu przez 3H lub więcej.

Jest też nowa wersja bota dostępna pod tym linkiem radze ja zassać:

https://rapidshare.com/files/1864093940/Launcher_3.rar

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Ciekawe skąd akurat wiesz, że bany poszły na takie osoby z 10h farmą etc.? ;)

Forum bota sie kłania, były tam przypadki gdzie ludzie dostawali bany na 3 konta z czego każde z nich botowało przynajmnije 10H sami opisywali ile czasu mieli bota na jednym skrypcie włączonego ;x mysle, że taka sytuacja jest już podejrzana.

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Mhm, no to trzeba w takim razie po parę godzin z przerwami farmić.

Można mieć na jednym kompie dwa konta gry diablo3 odpalone i jedno bocić, a na drugim sobie grać normalnie i golda transferować? :D

Opublikowano

Witam.

A co zrobić gdy Bot się poprostu czasem wyłącza? Rozumiem że trzeba go włączyć więc proszę bez sarkazmów ale chodzi mi czy on nie może działać non stop.

Chyba że jego wyłączanie jest naturalne co ~40 min.

Opublikowano

pierdolenie z tymi banami, osobiscie zarobilem juz 9kk w ciagu ostatnich 24h

nie jest zle, trzeba tylko ruszyc glowa i ustawic to tak zeby smigalo

no i oczywiscie trzeba miec postac ze skonczonym inferno, zeby liczyc na 600-700k golda na godzinke :D

Opublikowano

Czego bot lata mi do miasta jak tylko nie ma moba w pobliżu (jak wybije grupkę od razu do miasta ;/). Strata czasu ganiać z 2 przedmiotami do miasta ;/ Powinno się dać to ustawić na pełny inv albo z określoną ilością przedmiotów.

Ma ktoś jakieś dobre questy na golda?

Opublikowano

witam!

Dziś jest 17-ty a ostatni link do bota podawany był 14-tego coś mało tu piszecie więc z obawy o konto grzecznie zapytam:

czy wersja jest aktualna ?

jakie jest ryzyko bana używając 10h dziennie.

Opublikowano

witam!

Dziś jest 17-ty a ostatni link do bota podawany był 14-tego coś mało tu piszecie więc z obawy o konto grzecznie zapytam:

czy wersja jest aktualna ?

jakie jest ryzyko bana używając 10h dziennie.

Aktualna.

10H dziennie bez przerwy? powiedział bym, że spora szansa.

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Witam .... tak jak pisał już któryś z poprzedników , bot wyłącza się co jakąs godzine lub nawet mniej ....od czego to zależy ?? czy jest w bocie jakaś opcja od której to zależy??...

1377863814-U611928.png

Opublikowano

wszystko fajnie gdyby tylko jeszcze questy były porządnie dopracowane -_-

jeszcze nie zdarzyło mi się żeby bot do końca ukończył quest tak jak powinien

a ściągałem już parę wersji...

jeśli ktoś ma to szczególnie zależy mi na żonie kowala;

1-3-1

Opublikowano

wczoraj bot dzialal swietnie, a dzis po pojawieniu sie okienka logowania pisze connection timed out i chuja sie wlacza...

juz przeinstalowalem go i nic

co zrobic???

Opublikowano

skurvivi96 , od dzisiaj (20 czerwca 2012) program trzeba zakupić.

Co Ty powiadasz kolego bot jeszcze bedzie darmowy przez 2 tygodie odsylam do 2 linków

http://forum.hellbuddy.com/index.php?/topic/3386-190612-bot-is-offline-today-bot-is-heute-offline/ przerwa na aktualizacje bota ma sie zakonczyc dzisiaj

http://hellbuddy.com/ jest tam wyraznie napisane do kiedy bot bedzie dzialal na kluczu betowym

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...