Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hellbuddy D3 Bot.

Sebuthc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie używajcie tego!!! Dostaniecie bana i wasze aktywowane CD-Keyem za 180+zł konto pójdzie w plecy! Może i bot działa, no ale co za przyjemność cheatować grę 3 tyg. po premierze?

Potwierdzam.

Gra ktoś na tym już ?

Opublikowano

Jasne, że idzie dostać bana przecież to bot i wiąże się z tym zawsze ryzyko.

Bana można dostać jedynie jęsli ktoś cie zraportuje do supportu i oczywiście jeśli to potwierdzą. Ze strony gry tzn zabezpieczeń jest niewykrywalny.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

ja na trialu sprawdzalem tego botka ,ale raczej na orginale za 180 bym sie bal, chyba ze ban bylby czasowy a nie na stale

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Mi te questy średni działają... Tzn. skrypty. Bywa, że postacia zapierdziela w kółko po sklepikarzach... Macie jakieś porządne skrypty na golda, azmodana i zoltun kula?

Opublikowano
Tak. Już pisałem, że takie skrypty są najmniej opłacalne bo piwnica nie zawsze jest otwarta.

E tam .... dla wprawionego programisty to nie przeszkoda , gdyby piwniczka była zamknięta wystarczy skrypt który wylogowuje postac i powtarza farmienie .. dopuki piwniczka nie będzie otwarta.

Ja tam nie widze w tym problemu.

Trzeba tylko czekać na programistów ;)

Opublikowano

E tam .... dla wprawionego programisty to nie przeszkoda , gdyby piwniczka była zamknięta wystarczy skrypt który wylogowuje postac i powtarza farmienie .. dopuki piwniczka nie będzie otwarta.

Ja tam nie widze w tym problemu.

Trzeba tylko czekać na programistów ;)

I w tym właśnie rzecz więcej czasu zmarnujesz na relogi a championa ubijesz za 3 razy i też tu działa kwestia farta jak amsz farta to nawet co relog bedzie piwniczka jak go nie masz no cóż xD

UP@ pyta się ciebie czy chcesz teraz zassać updata, radzę wszystko na bieżąco updatować co chwila jakieś zmiany w zabezpieczeniach wprowadzają więc lepiej być na bieżąco.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Pomóżcie Panowie. Jaki skrypt bym nie załadował, postać zapierdziela w kółko po sprzedawcach w mieście... Wcześniej parę razy poszła na azmodana, ale już nie... Co robię źle?

Opublikowano

Jestem pod gigantycznym wrażeniem jak to wszytko działa, w sumie na próbę tego bota odpaliłem, bo gra mi się już znudziła, ale to co widzę - bieganie+skille+ai, walka... rewelacja.

Do tego ten quest na azmodana na piekle trwa mniej niż 5 minut, więc jak to sobie polata przez 12 godzin..? :)

Może ktoś podać jakieś inne questy na próbę, bo na tamtym forum hellbuddy trzeba się rejestrować.

Opublikowano

szkoda ze jeszcze beta jest tylko do 19.06.... mam pytanie - kupujecie dostępy na miesiąc? jak programik będzie płatny?

P.S.

jaki jest dla was najlepszy scrypt na chwilę obecną na bota?

Opublikowano

szkoda ze jeszcze beta jest tylko do 19.06.... mam pytanie - kupujecie dostępy na miesiąc? jak programik będzie płatny?

P.S.

jaki jest dla was najlepszy scrypt na chwilę obecną na bota?

trzeba zobaczyc ile na ah sie zarobi i bedzie mozna kupic jakby co;d ja w kazdym razie nie mam zamiaru wywalac kasy na bota, chyba ze na itemkach zarobie, ale puki co musze czekac na kupno full wersji

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Witam.

A co zrobic jezeli przy wlaczeniu bota, pokazuje mi sie okno logowania i po 2 sekundach wywala mi crasha? Potem zaczyna sie ladowac ponownie i tak w kolo.

Pomoze ktos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...