Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hellbuddy D3 Bot.

Sebuthc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hellbuddy D3 Bot

Przejdźmy do konkretów:

Down:

Nowa Wersja: 06.21

hhttps://rapidshare.com/files/103965407/Launcher_4.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/116cb463c155dc9df77dbff8c0d9d105bad48e6c86055f03deb0d871fb118e97/analysis/1338576339/

Mogą być trojany no ale przecież to Bot więc<

Jak zainstalować>?

- ściągacie Bota

- bierzecie antydepresanty

- uruchamiacie Bota jako administrator

- CZEKACIE 5 sec po otworzeniu się okienka z ostrzeżeniem i informacjami, klikacie Continue

- pojawi się wam małe okienko mniej więcej takie :

post-90777-0-01829500-1338574802.jpg

w miejscu gdzie pisze licence key wklepujecie tego keya:

_BETA_KEY_#_00000000000000000000

-klikacie login i czekacie jak bot pobierze niezbędne rzeczy i się zainstaluje

Jak odpalić?

(srak normalnie)

-po przejściu poprzedniego kroku pojawi wam się takowe okienko :

post-90777-0-09478600-1338574865.jpg

małe sprostowanie nie musicie wpisywać tam emaili, haseł etc. wpisujecie je tylko i wyłącznie jak chcecie aby bot zalogował się automatycznie.

- dodajcie sobie nowy profil nadajecie mu nazwę i save albo korzystacie z już zrobionego profilu czyli profil 1

- klikacie Start Profile

- i odpala wam się gra wraz z nowym okienkiem

post-90777-0-24944100-1338575699_thumb.jpg

- logujecie się wybieracie postać

- i wreszcie wybieracie q :

post-90777-0-89680700-1338576138_thumb.jpg

- i klikacie start

Down przykładowe 3 questy:

Gdzie mogę znaleźć więcej questów?

http://forum.hellbuddy.com/index.php?/forum/40-quest-scripts-releases/

Gdzie są questy itp?

C:\Users\TWOJA_NAZWA_USERA\AppData\Local\Temp\HellBuddy 

I macie tu 2 foldery Quests i Profiles chyb nie musze pisać jaki jest od czego?;x

Bot sprawdzony, bezpieczny i działa i jeśli wam coś nie działa to znaczy, że macie coś na bani bot jest banalny w obsłudze.

Miłego botowania .

EDIT@@@@:

Padły servery Bota, więc nie zrobicie update do najnowszej wersji co sie= bot nie działa, przewidywany czas naprawienia problemu 1-2 dni.

Zawsze najnowsza wersje bota możecie znaleźć tu:

http://forum.hellbuddy.com/index.php?/topic/570-download-the-bot-here/

Edit2@@

Wszystko działa na tą chwile ale dalej mogą być problemy z logowaniem do bota.

Pozdrawiam.

Edit3@@

Jeśli masz problem z keyem albo po kliknięciu Przycisku STart Profile pojwami wam się tylko to małe okienko z panelem wyboru questa itp. a client diablo stanie sie "niewidzialny" wystarczy wejść w:

C:\Users\TWOJA_NAZWA_USERA\AppData\Local\Temp\ 

I skasować folder Hellbuddy, na nowo odpalić bota, poczekać jak zassa aktualizacje itp.

Zostało jeszcze kilka Dni Bety owego Bota wykorzystajcie go jak najlepiej, potem będzie go można tylko ale zakupić na czas określony.

Zassać, wypakować i uruchomić żeby pobrało aktualizacje. Starą wersje launchera wywalcie i nie odpalajcie z niej bota no chyba, że chcecie dostać Bana :)

Dodane małe objaśnienie:

post-90777-0-17752000-1339192888.jpg

1- wybieracie sobie z listy jakie itemki ma podnosić (białe i lepsze, niebieskie i lepsze etc.)

2- składuje itemki w Banku tzn schowek i tak samo jak wyżej wybieracie sobie z jakiej minimalnej jakości ma wam chować itemki

3- wybieracie z listy od jakiej jakości itemu ma wam nie sprzedawać/rozwalać na matsy (esencje)

4- wybieracie sobie ilość maxymalnych zgonów jeśli przekroczy ją automatycznie robi reloga i zaczyna od nowa questa

5- zbędna rzecz nigdy nie da się tego ustawić dokłądnie (jakich,gdzie i kiedy umiejętności ma używać)

6- jeśli znajdziecie lepszy item niż macie aktualnie na sobie, zmienia go (oczywiście peirw musicie sobie ustawić tabele statystyk itemków ale o tym kiedy będzie to działać na 100%, no i ja się tym nie bawiłem przynajmnije teraz)

7- zawsze bot ma tu ustawione, że będzie rozwalać wszystkie itemki u kowala na matsy po zachaczeniu tego okienka teraz będzie ja tylko i wyłącznie sprzedawać

8- zabiera itemki z banku, które wcześniej tam powsadzał (?glupie)

9- minimalna ilość golda do podniesienia ( jęśli będziecie mieli np. wpisaną minimalną wartość 30 sztuk złota i 4 kupki złota porozrzucane w jakiejś większej odległości i na pierwszej kupce będzie 100 złota na drugiej 87, na trzeciej 234 i na czwartej 2 sztki złota to oczywiście czwartej kupki wam nie podnieśie bo będzie to marnotractwo czasu)

Mniejwięcej myśle, że te najbardziej przydatne funkcje zostały wyjaśnione.

Nowa wersja bota już dostępna pod tym linkiem: 13.06

https://rapidshare.com/files/1864093940/Launcher_3.rar

Tak jak przedtem stara wersje skasować i odpalić z nowego launchera, zassać updaty i botowac ile sie da.

TO już Jest koniec darmowej wersji Bota dziś albo jutro wejdzie wersja Płatna.

Nowa wersja bota dostępna pod tym linkiem:

https://rapidshare.com/files/103965407/Launcher_4.rar

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co daje ten bot? Pełno jest takich hacków, po czym ludzie się dziwią, że mają skradzione konto, przez takie coś.

Dodaj Twoje ss :P.

Opublikowano

Co daje ten bot? Pełno jest takich hacków, po czym ludzie się dziwią, że mają skradzione konto, przez takie coś.

Dodaj Twoje ss :P.

facepalm... co daje bot? gra za ciebie puszczasz go i farmi ci golda lvl postac itp.

masz tam moje ss, więcej ss nie dam chyb trudno nie jest zassac i sprawdzic .

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Sorry za off-top ale gościu wyżej ma coś na bani nie każdy jest tak zjsbty jak ty człowieku. Mam nadzieję że wyczujesz sarkazm i dotrze do Ciebie to że jesteś idiotą.

"poradnik" bardzo nieczytelny,

Opublikowano

Sorry za off-top ale gościu wyżej ma coś na bani nie każdy jest tak zjsbty jak ty człowieku. Mam nadzieję że wyczujesz sarkazm i dotrze do Ciebie to że jesteś idiotą.

"poradnik" bardzo nieczytelny,

Wybacz przesłodki słodziaku ale już dawno odzwyczaiłem się pracować z parapetami ;) najwyraźniej muszę też odzwyczaić się pisać da klamek. Chyba zrozumiałeś ten słodziutki srakazm?;)

Top@ Jak będę miał czas to zrobie filmik jak robić własne questy do bota, no a jak nie będę miał no co poradzić.

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

co jak co ale diablo to przyjemnosc gry a nie posiadania super postaci na dzien dobry;d najciekawsze jest rozwijanie postaci wiec po co komu bot??

Opublikowano

@Up

Na większym lvl będziesz potrzebował dużo pieniędzy by się ubrać, jeżeli nie wydropisz czegoś dobrego dla siebie. Kłopot jest, a bot może Ci pomóc. :) Nie żebym sam bocił...

Opublikowano

co jak co ale diablo to przyjemnosc gry a nie posiadania super postaci na dzien dobry;d najciekawsze jest rozwijanie postaci wiec po co komu bot??

Nie wiem czy zauważyłeś ale te Forum jest właśnie od Botów, cheatów i wszelakich bugów a nie od zbędnego pisaniach takich postów jak twój równie dobrze mogę to uznać jako spam ;)

I uwierz mi jak ktoś już ma 3x 60 lvl chwilami nie chcę mu się już farmić co w robi? puszcza bota i idzie w ciul potem przychodzi i się lansuje że z pupy am pare baniek a nic nie robił ;)

Wszelkie następne posty które będą odbiegać od tematu (zbędne posty typu a po co to komu?) będą raportowane.

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

witam ostrzegam przed użytkownikami tego programu ponieważ moje konto już zostało okradzione 2 dni po użyciu tego oprogramowania, proponuje założyć tokeny i zmienić hasła każdemu kto użył go. Pozdrawiam

Opublikowano

witam ostrzegam przed użytkownikami tego programu ponieważ moje konto już zostało okradzione 2 dni po użyciu tego oprogramowania, proponuje założyć tokeny i zmienić hasła każdemu kto użył go. Pozdrawiam

Dziwna sprawa jak zarazie jesteś pierwszą osobą która została okradziona poprzez tego Bota ;) Ja i setki innych osób które korzystają z usług tego programu nie zostali oskrobani.

Ciekawi mnie tylko jeden czyje to multki konto :)

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Nie używajcie tego!!! Dostaniecie bana i wasze aktywowane CD-Keyem za 180+zł konto pójdzie w plecy! Może i bot działa, no ale co za przyjemność cheatować grę 3 tyg. po premierze?

Opublikowano

to czy mi ktoś uwierzy czy nie to jego sprawa. Zgłosiłem do blizzarda między którymi godzinami było włamanie bo kolega to zauważył że ktoś jest na moim koncie w momencie gdy ja byłem w pracy.

Opublikowano

to czy mi ktoś uwierzy czy nie to jego sprawa. Zgłosiłem do blizzarda między którymi godzinami było włamanie bo kolega to zauważył że ktoś jest na moim koncie w momencie gdy ja byłem w pracy.

Zgłoś to na forum bota :D ciekawe co ci odpiszą .

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

a wiesz co to authenticator ?, dlaczego ci ludzie dalej sa tacy tępi..., nie zabezpieczą konta a potem się dziwią że zostali shakowani facepalm..., poza tym skąd wiesz żę cię shakowano przez tego bota ?, ja za pierwszym razem 2 razy zostalem shakowany, nawet nie kozystając z programów, ani otwierając zadnych maili, jak to zrobili do tej pory nie wiem, ale po uzyciu aunthenticatora ani razu nikt nie wszedl na moje konto a teraz by nawet mogli sie oblowić haha xD

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

botmasterek, zanim zaczniesz kogoś poprawiać, to sam naucz się pisać itd.. "Kąta"? No proszę Cię. ;]

Wracając do tematu. Czy da się ustawić bota, by sam chodził na "mięsnego jeża"?

@edytka:

Jeszcze się ośmieszasz. To forum posiada opcję, która pokazuje, kiedy dany post był edytowany. Gdy napisałem, miałeś takiego "byka". Literówki rozumiem, ale spacje zamiast przecinków już nie...

Opublikowano

botmasterek, zanim zaczniesz kogoś poprawiać, to sam naucz się pisać itd.. "Kąta"? No proszę Cię. ;]

gdzie ty w moim poście widzisz w ogóle takie słowo jak "Kąta" ? o.O... człowieku naucz się czytać. prosze...., poza tym od 5 lat używam tylko języka angielskiego mało kiedy mówię po polsku więc mam prawo zapominieć jak napsać prawidłowo jakieś słówko...

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

@edytka:

Jeszcze się ośmieszasz. To forum posiada opcję, która pokazuje, kiedy dany post był edytowany. Gdy napisałem, miałeś takiego "byka". Literówki rozumiem, ale spacje zamiast przecinków już nie...

Drogi panie problem z mięsnym jeżem jest taki, że nie zawsze się sapwnuje w tym samym miejscu albo wcale sie nie pojawia piwnica z dostępem do niego ten bot jest dobry do farmy danych Questów np. Run na Azmodana, jest tam jedna i ta sama prosta droga nigdy nic się nie zmienia i zawsze są na niej przynajmniej z 2 paczki elitów a potem sam boss, następny przykład quest: The Doom in Wortham ( 3 część miecza) jedna krótka i zawsze ta sama droga. Czyli zbierając to do kupy, niestety ale się nie da tego ustawić bo spot z championem nigdy nie jest pewny nie zawsze tam będzie i nie zawsze w tym samym miejscu.

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Rozumiem. A czy bot może robić relogi? Zrobi zadanie, wyloguje się, zaloguje się i robi, i tak w kółko? Jak ryzykować, to trzeba wszystko wiedzieć. :)

Opublikowano

Rozumiem. A czy bot może robić relogi? Zrobi zadanie, wyloguje się, zaloguje się i robi, i tak w kółko? Jak ryzykować, to trzeba wszystko wiedzieć. :)

Haha ;) Znów podam przykład; Azmodan Run kiedy wyczyści całą drogę do azmodana i ubije samego boosa robi tp do miasta naprawia się, sprzedaje itemy a co lepsze itemy chowa do schowka i robi relog ustawiając Questa na azmodana robiąc tak aż do "usranej śmierci".

Ogólnie ustawiając questy to tylko takie, które są opłacalne np. jak chciałeś aby farmił Mięsnego jeża, jest to kompletnie nie opłacalne bo tak jak pisałem nie zawsze się owy jeżyk spawnuje i bot może robić relogi przez 20 min nie trafiając ani razu na championa. Czyli robiąc skrypty to tylko takie, które są opłacalne.

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

hehe dziala nawet na trialu;d a jak robic wlasne questy? bo na tamtym forum bota nie ma wszystkich albo sa takie niezbyt dzialajace;/ ma ktos takie cos zeby robilmisje krol szkieletow, i po skonczeniu znow zaczynal?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Itemy nie sa sprzedawane i po zapełnieniu ekwipunku postać krąży pomiędzy vendorami i miejscem dropu ostatniego itemu którego nie udało się podnieść. Jest jakieś rozwiązanie?? Poza tym świetny boot i jeśli problem zostanie rozwiązany na pewno skorzystam z pełnej wersji

Opublikowano

tam jest edytor w tym bociei mozna se jakos poedytowac c oma robic dosc prosto, ja sie tym jeszcze za bardzo nie bawilem tylko obczajalem co i jak mniej wiecej, i wydaje sie dosc proste pewnie da sie tez ustawic zeby itemy sprzedawalo, albo wyciskalo esencje

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

miecze 2h sa odkładane do skrzyni, tylko tyle się dzieje. Kombinowałem z dodawaniem akcji z rozkładaniem przedmiotów ale po podejściu do vendora nic sie nie dzieje poza kliknięciem na niego (postać nic nie rozkłada ani nie sprzedaje) po czym kontynuuje

Opublikowano

Dodane małe objaśnienie co ważniejszych funkcji.

Btw. moje włąsne q mi nie działają przynajmniej teraz miałem jednego q na farme expa w 2 akcie a dokładnie tu mowie znajdź posterunek kasima i tam będzie ta zasadzka etc etc. za to wykonanie wpada sporo exp a trwa to może z 3 min no i teraz nic nie działa. Niestety ale teraz nie mam zabardzo czasu an zrobienie proadnika jak robić swoje q (wchodzę na kompa dosłowni na około 5 min ;>)

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...