Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Na jakim serwerze grać?

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Zapraszam wszystkich Polakow do gry na Mega Last Chaos ep3

mnie niezacheciles:> poniewaz nienapisales nic o tym lc czym sie rozni od innych

Znacie jakies serwery na ktorych maksymalny lvl to 50-90 i jest strasznie trodno to wbic?

Opublikowano

A ja szukam serwera z darmowym cashem [ może być beta server, ale nie piszcie mi o HARD CHAOS haha :D ]

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

A ja szukam serwera z darmowym cashem [ może być beta server, ale nie piszcie mi o HARD CHAOS haha :D ]

poza hard chaos nikt nieoferuje darmowego cashu..

A pozatym granie na takim serwie niema sensu

To tak jak grac w cs na hackach

Opublikowano

poza hard chaos nikt nieoferuje darmowego cashu..

A pozatym granie na takim serwie niema sensu

To tak jak grac w cs na hackach

ja wole z cashem grać bo szybciej wbije lvl i wgl lepsza zabawa na arenie ;D

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

ja wole z cashem grać bo szybciej wbije lvl i wgl lepsza zabawa na arenie ;D

zabawa na arenie ciekawe z kim ;p jak jakas gildia zajmie na tydzien arene to kaplicha dla innych bo na takich prywatnych serwach malo kto gra (duzo osob na privach gra ale ich jest tez duzo ;( )
Opublikowano

ja na becie invisible byłem prawie najlepsza rogue jedynie Blooody lepszy xDD bo uzywalem tak szybko skilla ze nie bylo animacji wiec wiesz i do tego stunshot :D xDD

Zapraszamy do niej !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje serwera podobnego do starego 777 , może jakiś w nareszcie jest ? :c A tak poważnie to szukam serwa na którym max lvl to 185 , nie ma 100 casta an dzień dobry , gmi dają bufki , jest miała atmosfera , wszystkie mapki jak na normalnym LC bez zdnych super mego mobków 200+ zamiast innych , gdzie trzeba posiadziec w tomb , ogolnie taki priv nie za łatwy ale przyjemny :) ( podobny do 777 xD )
Myślałem o :
MegaLC
GN02
FantasyLC
Eternia
Tylko nwm jak z ilościa graczy na tych serwach

P.S. Nie chce pisac tematu mam małe pytanko czemu gdy odpalam pobieranie mege C to pobierze sie gdzies 100 mb i koniec ?

Opublikowano

legends1010, pobieraj za pomocą jakiegoś programu do downloadu- wtedy nie powinno być żadnych problemów. Ja ze swojej strony także szukam serwera podobnego do starego 777 albo Destiny z początku swojego istnienia, bo te nowe serwery to lipa totalna- zupełnie inny klimat. Żadna przyjemność- dużo bajerów, tandety, a zero wymagań. Wgl taki serw max 50-90 lvl byłby super- fajny hardcore w klimacie starego lc pl.... ciekawe, czy większa ilość ludzi byłaby czymś takim zainteresowana. Btw szukam ludzi chętnych na wspólną grę na którymś z istniejących serwerów/ew w przypadku pojawienia się nowego a ciekawego (moje kryteria "ciekawości" znajdują się powyżej) na grę i rozpier^%kę na nowym, świeżym serwie ;) Jeżeli jest tu któryś z moich starych znajomych, który chciałby nawiązać kontakt to piszcie na priv ;0 Moje nicki (miałem ich dużo i reszty nawet nie pamiętam i (oprócz paru) nie orientuję się którego używałem na którym serwerze): - Irritated - evilyn / Evilyn - Irri - Meitner - TH0RN *- czasami nicki innych graczy z PLa które mi się podobały, ale postaci o tych nicknames (te oryginalne- z PLa) nie należą do mnie: - Inaldir - Furii - Nasher *używałem tych nicków na privach z sentymentu do dobrych, starych znajomych z PLa i tylko na testowanych privach- nigdy nimi długo nie grałem (nie podszywałem się pod nich na żadnym privie- ogarniałem serw i jak był spoko to po pewnym czasie robiłem swoje chary). Tak więc jak ktoś mnie pamięta/kojarzy to proszę o pm, bo miło by było odnowić jakieś znajomości z LC, tym bardziej, że już dość długo na żadnym serwerze nie grałem. Pzdr, Irritated

Opublikowano

Poszukuje serwera podobnego do starego 777 , może jakiś w nareszcie jest ? :c A tak poważnie to szukam serwa na którym max lvl to 185 , nie ma 100 casta an dzień dobry , gmi dają bufki , jest miała atmosfera , wszystkie mapki jak na normalnym LC bez zdnych super mego mobków 200+ zamiast innych , gdzie trzeba posiadziec w tomb , ogolnie taki priv nie za łatwy ale przyjemny :) ( podobny do 777 xD )

Myślałem o :

MegaLC

GN02

FantasyLC

Eternia

Tylko nwm jak z ilościa graczy na tych serwach

P.S. Nie chce pisac tematu mam małe pytanko czemu gdy odpalam pobieranie mege C to pobierze sie gdzies 100 mb i koniec ?

Nie graj na tych scierwach jutro wystartuje serwer taki jaki chcesz podobny do 777 a mianowicie elitelastchaos . Jutro pojawi sie publikacja by me . Podrawiam , Licze na like ;>
Opublikowano

Nie graj na tych scierwach jutro wystartuje serwer taki jaki chcesz podobny do 777 a mianowicie elitelastchaos . Jutro pojawi sie publikacja by me . Podrawiam , Licze na like ;>

Proszę xD

Jestem uradowana, że powstanie w końcu taki serwer. Byle by była ekipa ogarnięta, a i będzie rekrutacja na GS? Po znajomości łatwiej, nie kotq? xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Proszę xD

Jestem uradowana, że powstanie w końcu taki serwer. Byle by była ekipa ogarnięta, a i będzie rekrutacja na GS? Po znajomości łatwiej, nie kotq? xD

Prawdopodobnie ne bd gs :D:D:D:D:D:D po chu* gsi ze tak zapytam ? xD Zobacze co da sie zrobic .

No i goraco zapraszam , publikacje ujrzycie kilka minutek przed startem serwa .

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...