Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Draven - Wielki Oprawca

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AD, zdecydowanie.

Prawdopodobnie brat Dariusa.

Stawiam na coś w stylu Mistrza Ostrzy z doty

Opublikowano

Ciekawie będzie jak zrobią go pod AP i będzie tymi mieczykami rzucał xD jak sivira bumerangiem ale on dwoma

Opublikowano

Kolejny (raczej) tank lub offtank. Mogli by zrobić jakiegoś fajnego AP a nie drugiego offtanka z rzędu...

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Ad carry z małym zasięgiem i skillami skalującymi się z Ad - co za tym idzie będzie miał burst, tak jak graves.

Opublikowano

Mam nadzieje ,że go lepiej zrobią niż dariusa.Jak będzie tak samo OP jak jego brat to nie będzie zbyt miło.Z drugiej strony jak nie przesadzą ze skillami to może być spoko ,bo przyda się kolejny ad carry (jest ich dość mało).

Opublikowano

ehh ,ja chcę kogoś AP :(

to jest "blood brother" :D szkoda, ze jest kolejny ad

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

No ciekawe jak to wszystko będzie wygląd. Ale tak czy siak jestem zawiedziony, bo liczyłem na jakiegoś ostrego assasita a tu taka kupa. ;x

Ale z drugiej strony, niech wprowadzają go jak najszybciej bo pewnie z nim pojawi się aktualizacja poprawiająca ten okropny bug na pbe :D

Opublikowano

Kurrw... Kolejny tank/ad który będzie miał zjebane ulti bijące 1000+ 200% ad -.-. Niech zrobią zajebistego ap lub hybrydę, np jak Ezrael.

Dobra zobaczyłem jego staty. 47 dmg + 3.5 na lvl. Wystarczą runy ad/penetration z darius na linii, co da przegraną na 99%

Opublikowano

kolejny off tank / tank ......

Już mi się nudzą te postacie

niech dodadza jakigos fajniego ap carry bo ostatnim byl ziggs.....

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

To jest męski odmiennik Sivir , rzucanie toporami , zwiększanie AS/MS etecera cera .

Jedynie passive mi się OP wydaje , zadaje DOT przy crit hicie , jebną go infinity , phantom dancer i coś jeszcze wyjdzie ~80% crit chance i ciągle DOT DOT DOT

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Bardziej szczegółowy opis umiejętności

Stats: Draven: The Axe Thrower

Range: 525

Movespeed: 305

Armor: 16.0

Armor/lvl: 3.3

Mana base: 240

Mana per level: 42 MP/5: 1.39 MP/5/lvl: 0.13

Health/5: 1.0 HP/5/lvl: 0.14 Health: 420 Health per level: 82

Attack base: 46.5

Attack per level: 3.5 Rating: Attack 9 Defense 5 Magic 3 Difficulty 4

Skills:

Q:

Spinning Axe: Draven's next attack will deal bonus damage. The bonus is equal to 50/60/70/80/90% of his total Attack Damage. This axe will ricochet off the target high up into the air. If Draven catches it, he automatically readies another Spinning Axe. Draven can have two Spinning Axes at once. Range: 300

W:

Blood Rush: Draven gains 40/45/50/55/60% increased Movement Speed for 1.5/1.5/1.5/1.5/1.5 seconds and 20/25/30/35/40% increased Attack Speed for 3/3/3/3/3 seconds. The Movement Speed bonus decreases rapidly over its duration. Catching a Spinning Axe will refresh the cooldown of Blood

Rush.

E:

Twin Axe: Draven throws his axes, dealing 70/100/130/160/190 (+) physical damage to targets hit and knocking them aside. Targets hit are slowed by 20/25/30/35/40% for 2/2/2/2/2 seconds.

R:

Whirling Death: Draven hurls two massive axes to deal 175/275/375 (+) physical damage to each unit struck. Whirling Death slowly reverses direction and returns to Draven after striking an enemy champion. Draven may also activate this ability while the axe is in the flight to cause it to return early. Deals 8% less damage for each unit it hits (Minimum 40/40/40%) and resets when the axes reverse direction. Passive: Draven's Critical Strikes deal bonus physical damage over time. Spinning Axe also causes this effect even if it does not Critically Strike. Playing as Draven *If Draven doesn't move, Spinning Axe will fall near his present location. It will fall directly on him, or just to the right or left. *If Draven does move after attacking, Spinning Axe will lead him in the direction of his movement. Use this to control where the spinning Axe will go.

Nick w Lolu Bojda ;>

Opublikowano

Boje się jedynie o przelicznik Pasywa i Q . Ulti jest w miare okej bo zadaje za każdym przeciwnikiem -8% .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Cooldowny nieznane? :unsure: boje się ,że to będzie AD Carry-Spamer ( joke xD )

dobrze by było ,jakby zrobili mu chociażby jeden przelicznik AP ,coś ala Graves :>

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...