Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Draven - Wielki Oprawca

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. range 525 czyli coś w stylu Gravesa ;> To lubię ;dd Kupuję od razu po wyjściu ^.^

@Edit wiadomo może dokładnie kiedy wchodzą aktualizacje ?? Cytuję .. ''

z radością powitacie Dravena, który wstąpi do League w najnowszej aktualizacji. ''

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dariusowi na wiki też wcześniej pisali na przykład, że ma być ap melee i inne skille. Czuje, że tego w ostatniej chwili zmienią na offtanka (pozatym na wiki pisze, że to nie są informacje potwierdzone przez riot)

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić co to to DOT? I opisać skile bo aż tak żeby wszystko rozumiec to nie umiem angielskiego.

Opublikowano

DoT- Uszkodzenia w czasie (DoT) jest terminem używanym do opisania jednego czaru lub ataku który zajmuje pełnej szkody nie natychmiast, ale przez pewien okres czasu, zajmując część jego całkowitego uszkodzenia w regularnych odstępach czasu.

Opublikowano

dariusowi na wiki też wcześniej pisali na przykład, że ma być ap melee i inne skille. Czuje, że tego w ostatniej chwili zmienią na offtanka (pozatym na wiki pisze, że to nie są informacje potwierdzone przez riot)

Ty chyba sam nie wierzysz w co piszesz. Jak riot może zmienić postać na "offtanka"? Po pierwsze to jest wymysł graczy, bruiser bez escape mechanizmu zaczął być budowany z coraz to większą ilością survi.

To jest ranged ad carry, nie piszcie bzdur nie czytając co się dzieje na głównym forum Lola.

Opublikowano

Meh co tu spekulować. Na wiki piszą różne rzeczy. Darius miał być Assasinem i mieć staltha. Dopóki nie pojawi się na PBE nie należy wierzyć w nic co piszą. Poza tym, jak miałby rzucać tymi ostrzami? No ludzie....

http://leaguecraft.com/news/champion-sneak-peek-draven-the-glorious-executioner-261.xhtml

zapewne stąd wzieliście a tam niejednokrotnie pisali dziwne rzeczy np. o Dariusu.

I od kiedy miecze są toporami? Jak dla mnie będzie to off-tank jak Darius tylko polegający bardziej na auto attackach a nie na skillach(jak np.nocturne).

Spójrzcie na sam kształt ostrzy - stworzone do kłucia i ranienia jak ta dupa do srania. 100% meele.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Też mi się tak wydaję i takie byłoby najlepsze rozwiązanie dla niego ... prawie samo AA z małym oddziaływaniem skilli ;]

Opublikowano

Meh co tu spekulować. Na wiki piszą różne rzeczy. Darius miał być Assasinem i mieć staltha. Dopóki nie pojawi się na PBE nie należy wierzyć w nic co piszą. Poza tym, jak miałby rzucać tymi ostrzami? No ludzie....

http://leaguecraft.c...ioner-261.xhtml

zapewne stąd wzieliście a tam niejednokrotnie pisali dziwne rzeczy np. o Dariusu.

I od kiedy miecze są toporami? Jak dla mnie będzie to off-tank jak Darius tylko polegający bardziej na auto attackach a nie na skillach(jak np.nocturne).

Spójrzcie na sam kształt ostrzy - stworzone do kłucia i ranienia jak ta dupa do srania. 100% meele.

Za przeproszeniem gówno wiesz i jak inni na tym forum siejesz bzdury które sam wymyśliłeś. Do wszystkich i już to pisałem, przestańcie wymyślać hipotezy z tego co widzicie, rozumiem zapytać, ale Wy wprowadzacie ludzi w błąd myśląc ze wszystko wiecie, bez jakiejkolwiek wiedzy.

Proszę poczytać, http://na.leagueofle...19#post24745819 , wypowiedzi Morello na forum, wystarczy chcieć a teraz komu tu wierzyć co?

Pisałem wcześniej ze będzie to ad carry z low range i skillami skalowanymi z ad, to będzie carry ala graves z burstem i boostem do AS a do tego i do MS czego graves nie posiada.

Opublikowano

Proszę o Twe przebaczenie za wypowiedzenie swojej opinii na temat chempiona biorąc pod uwagę jego niezwykle sugestywny wygląd zewnętrzny panie murgrabio i prezydencie Stanów Zjednoczonych.

Tak czytałem to co pisał Morelo na forum, nawet jest ponoć jakiś plik zawierający już jego skill set i nazwę skina (Soul Reaper Draven) - niepotwierdzone bo nie chciałem ściągać programu do odczytania go a ludzie mogą powsadzać w nie różne bardzo żywotne rzeczy.

Wcześniej z jakiegoś powodu Darius był opisywany jako stealth-assasin (pudzian kryjący się w cieniu - spoko). Poza tym temat jest do

DYSKUSJI - więc na dobrą sprawę do tak zwanego siania bzdur przez ludzi którzy "gówno wiedzą" i "myślą że wiedzą wszystko" oraz do wymyślania hipotez z tego co się widzi bo nic innego się nie ma. Ewentualnie można nabijać posty lub kłócić się.

Ma w ręku dwa topory i jest napokowany jak krowa więc chyba pierwsze co przychodzi każdemu na myśl to: "Cholerny Bratek Dariusa". Mi się przynajmniej wydaje dziwne rzucanie toporami o metrowej długości z prędkością 2/ s. no ale cóż jest już Nidalee to będzie i taki Draven. Same ostrza wydają się być widoczne tylko w połowie (dół jest niewidoczny i prawdopodobnie wygląda jak odwrócona góra) więc mogą działać jak coś w rodzaju bumerangu. Poza tym to trochę dużo tych informacji jak na 1 dzień sneak-peaku.

Ach zasieję jeszcze trochę hipotez i powprowadzam ludzi w błąd - jestem tak gównowiedzący - w sklepie będą czekać na nas niespodzianki dotyczące broni - czyżby coś podobnego do Hexrdzenia Viktora?

wikmk9.jpg

Opublikowano

Proszę o Twe przebaczenie za wypowiedzenie swojej opinii na temat chempiona biorąc pod uwagę jego niezwykle sugestywny wygląd zewnętrzny panie murgrabio i prezydencie Stanów Zjednoczonych.

Tak czytałem to co pisał Morelo na forum, nawet jest ponoć jakiś plik zawierający już jego skill set i nazwę skina (Soul Reaper Draven) - niepotwierdzone bo nie chciałem ściągać programu do odczytania go a ludzie mogą powsadzać w nie różne bardzo żywotne rzeczy.

Wcześniej z jakiegoś powodu Darius był opisywany jako stealth-assasin (pudzian kryjący się w cieniu - spoko). Poza tym temat jest do

DYSKUSJI - więc na dobrą sprawę do tak zwanego siania bzdur przez ludzi którzy "gówno wiedzą" i "myślą że wiedzą wszystko" oraz do wymyślania hipotez z tego co się widzi bo nic innego się nie ma. Ewentualnie można nabijać posty lub kłócić się.

Ma w ręku dwa topory i jest napokowany jak krowa więc chyba pierwsze co przychodzi każdemu na myśl to: "Cholerny Bratek Dariusa". Mi się przynajmniej wydaje dziwne rzucanie toporami o metrowej długości z prędkością 2/ s. no ale cóż jest już Nidalee to będzie i taki Draven. Same ostrza wydają się być widoczne tylko w połowie (dół jest niewidoczny i prawdopodobnie wygląda jak odwrócona góra) więc mogą działać jak coś w rodzaju bumerangu. Poza tym to trochę dużo tych informacji jak na 1 dzień sneak-peaku.

Ach zasieję jeszcze trochę hipotez i powprowadzam ludzi w błąd - jestem tak gównowiedzący - w sklepie będą czekać na nas niespodzianki dotyczące broni - czyżby coś podobnego do Hexrdzenia Viktora?

Stwierdzać dziwne połączenie ad carry z napakowanym ala Dariusem to jedno, a wmawiać ludziom ze będzie inaczej niż podają na forum Lola to drugie więc nie odwracaj kota ogonem.

Mówisz o włóczniach Nidalee, to nic dziwnego ze można takimi rzucać, przypomnij sobie jednak co robi Sivir? Rzuca ostrzami większymi od Niej, szkoda ze broń Dravena nie wiele się różni. Twój wstęp jest iście bez sensu, masz bujną wyobraźnię i brawo teraz coś poczytałeś, fakt ze motyw z rozbudową umiejętności/przedmiotu należączego do danego championa możemy ujrzeć nie długo nie tylko u viktora.

Emmm czy ja komuś wmawiałem? Mówiłem myślcie "kur@@" jak ja bo ja tu Kur@@ wiem wszystko? Otóż oświecę Cię:

-"Meh co tu spekulować. Na wiki piszą różne rzeczy." = Wiki pisane jest przez każdego więc ktoś mógł strolować i napisać co też chciał.

"http://leaguecraft.c...ioner-261.xhtml

zapewne stąd wzieliście a tam niejednokrotnie pisali dziwne rzeczy np. o Dariusu." = Na tej ów stronie pisali o Dariusu jako Stealth więc należy brać pod uwagę iż niekoniecznie prawdą jest to co zostało na jego temat teraz napisane.

"Jak dla mnie będzie to off-tank jak Darius tylko polegający bardziej na auto attackach a nie na skillach(jak np.nocturne)." = Biorąc pod uwagę niezwykle abstrakcyjną asymetrię narzędzi do uszkadzania ciał przciwnków (czyt. broni) i jej fantazayjne wykonanie (wskazujące na być może schizofremię autora), oraz dużą masę uznałem iż będzie korzystać z niej w zwarciu.

Dobra teraz tak na serio czytałem już wcześniej forum i te 8-9 postów Morelka oraz jakieś spekulacje z innych forum więc się tak nie burz i nie nadinterpretuj moich wypowiedzi - nie wmawiam ludziom po prostu śmiem twierdzić iż zabawnie będzie wygladać koleś rzucający 10 kg. nieskończonymi toporkami(tak nidalka rzuca nieskończonymi dzidami) i uważam iż Morello może trollować, ZWAŻAJĄC że to pierwszy dzień sneak peaka a już mamy o nim niemal całe info (np. z Nokturnem zajęło im to dobry miesiąc). No przynajmniej w jednym się nie pomyliłem - jeśli będzie AD ranged rzeczywiście będzie bardziej polegać na AA niż na skillach. ;P

"Twój wstęp jest iście bez sensu, masz bujną wyobraźnię" - Dzięki panie przezydencie. ;)

I tak przynajmniej ja będę czekał na jego pojawieni się na PBE zwyczajnie nie uwierzę póki nie zobaczę i kropka. Pozostanę zatwardziały w swym grzechu i niewierze.

Ja nie wiem czy Ciebie to bawi czy co, nie będę pisał kolejnych postów na ten temat, Twoje kolejne wypowiedzi zupełnie nie trzymają się pierwszej, mam Ci to cytować? Czytałeś, ale według Ciebie to będzie 100% melee offtank, a więc uświadam Ci ze Staff odpowiedzialny za to mówi coś zupełnie innego, przyjmij to do wiadomości. Teraz bronisz się ze w Twoim przekonaniu będzie to śmiesznie wyglądać, ale Twój pierwzy post znaczy coś zupełnie innego. Nie ma to jak nie wierzyć w to co pisze Desinger championów, masz ciekawe podejście, bez wątpienia, a tak na marginesie czerwony jest raczej wyłącznie dla administratorów, chociaż nie widzę nic w regulaminie - wygląda to dziwnie, nie musisz kolorować ja doskonale widzę co piszesz i jak próbując się bronić zmieniasz zdanie z posta na post.

Opublikowano

Emmm czy ja komuś wmawiałem? Mówiłem myślcie "kur@@" jak ja bo ja tu Kur@@ wiem wszystko? Otóż oświecę Cię:

-"Meh co tu spekulować. Na wiki piszą różne rzeczy." = Wiki pisane jest przez każdego więc ktoś mógł strolować i napisać co też chciał.

"http://leaguecraft.c...ioner-261.xhtml

zapewne stąd wzieliście a tam niejednokrotnie pisali dziwne rzeczy np. o Dariusu." = Na tej ów stronie pisali o Dariusu jako Stealth więc należy brać pod uwagę iż niekoniecznie prawdą jest to co zostało na jego temat teraz napisane.

"Jak dla mnie będzie to off-tank jak Darius tylko polegający bardziej na auto attackach a nie na skillach(jak np.nocturne)." = Biorąc pod uwagę niezwykle abstrakcyjną asymetrię narzędzi do uszkadzania ciał przciwnków (czyt. broni) i jej fantazayjne wykonanie (wskazujące na być może schizofremię autora), oraz dużą masę uznałem iż będzie korzystać z niej w zwarciu.

Dobra teraz tak na serio czytałem już wcześniej forum i te 8-9 postów Morelka oraz jakieś spekulacje z innych forum więc się tak nie burz i nie nadinterpretuj moich wypowiedzi - nie wmawiam ludziom po prostu śmiem twierdzić iż zabawnie będzie wygladać koleś rzucający 10 kg. nieskończonymi toporkami(tak nidalka rzuca nieskończonymi dzidami) i uważam iż Morello może trollować, ZWAŻAJĄC że to pierwszy dzień sneak peaka a już mamy o nim niemal całe info (np. z Nokturnem zajęło im to dobry miesiąc). No przynajmniej w jednym się nie pomyliłem - jeśli będzie AD ranged rzeczywiście będzie bardziej polegać na AA niż na skillach. ;P

"Twój wstęp jest iście bez sensu, masz bujną wyobraźnię" - Dzięki panie przezydencie. ;)

I tak przynajmniej ja będę czekał na jego pojawieni się na PBE zwyczajnie nie uwierzę póki nie zobaczę i kropka. Pozostanę zatwardziały w swym grzechu i niewierze.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Jeżeli ta postać jest ranged dps to będzie miała jedną z bardziej epickich animacji autoataków - za przykład niech służy Xin Zhao, które kłuje odwróconych wrogów w tyłek.

wikmk9.jpg

Opublikowano

czyli juz wiemy ze bedzie to ad carry

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

po pierwsze ad carry- postac typu xin zhao, master yi itd... ad carry ranged to jest postac typu graves, vayne, sivir... carry to nie znaczy ze postac jest na dystans -.-" a co do dravena, prawdopodobnie takie samo op jak darius, polecam robic dariusa pod build aka xin zhao :]

@ edit

draven to ad carry RANGED nie ad carry...

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

po pierwsze ad carry- postac typu xin zhao, master yi itd... ad carry ranged to jest postac typu graves, vayne, sivir... carry to nie znaczy ze postac jest na dystans -.-" a co do dravena, prawdopodobnie takie samo op jak darius, polecam robic dariusa pod build aka xin zhao :]

@ edit

draven to ad carry RANGED nie ad carry...

Mylisz się, tak draven to ranged ad carry z tym ze w obecnej mecie "ad carry" to pojęcie jedynie na championów dystansowych właściwie wszystkich które mają rację bytu pod ad - przykładem jest kennen. Championy melee typu gp z pod rangi carry w grze są w obecnej mecie bruiserami/dpsami z większą ilością survi nazywanymi offtankami, bądź też na niskim poziomie graczy bez survi jak ad carry, glasscannon... W każdym razie ich miejscem w tej mecie jest top/jungla i w żadnich przypadkach mid, nie bot z supp.

Opublikowano

skille będzie mieć podobne do udyra chyba bo na lolwiki ma aktywne przy skillach jak udyr jeżeli tak będzie to fajnie ale nie wiadomo (przy każdym skillu ma aktywne) i chyba także bierne takie przelączane pomiędzy trybami

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Chyba jednak nie bo tłumacząc to:

Q-Następny atak Dravena będzie zadawał obrażenia z bonusem. Topór wylatuje w powietrze jeśli go złapie to automatycznie przygotowuję to znów....

W-Zwiekszona prędkość poruszania się i prędkość ataku. Zabranie Axe Spinning odświeży cooldown Blood Rush.

E-Ciska swoimi toporami, zadając obrażenia fizyczne, spowalnia ofiarę

R-Rzuca 2 potężne topory czyniąc obrażenia fizyczne. Topory powoli zmieniają kierunek i wracają do Darvena po uderzeniu. Draven może również aktywować to umiejętność, gdy topór jest w locie

Opublikowano

przeciez prawie kazdy skill jest active np alistar ma 4 spelle ktore robia cos podczas aktywowania

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...