Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Draven - Wielki Oprawca

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

weź wyjdź hejcie nordica. powinno być granie na poważnie i granie na na regionie swoim. Czyli np w moim przypadku eu nordic east... i ja tam gram i nie mam wcale zadnych wątów złych

Opublikowano

3up chyba trochę odbiegli od tematu..Ale co do Darvena to całkiem fajny, nie wiem jak ale ja nim robię miazgę :D , może nie tak łatwy jak Darius ale i tak zajebisty :) .

Opublikowano

Ciekawi mnie ten bochater. Odrazu myśle nad builidem + z kim najlepszy na lini :P

Standard ad carry build, z tym ze przez pasyw rush ie może być dobrą opcją. Ma bursta co widać po skillach Ad i As boost, zupełnie jak graves chodzenie z taką soraką na bota to grzech, oczywiście pseudo tanky cc supp tak jak dla gravesa.

Opublikowano

Najlepszym supportem dla dravena jest Janna dzięki niej jebnie około 150 dmg na 1 poziomie z Q. Drugi taric trzeci alistar i czwarta sona

Opublikowano

Jezeli ma bursta jak graves/corki to oczywiscie 1.Leona 2.Blitz 3.Ali 4.Taric 5.Janna

Co do sony to ona chyba z nikim nie wspolpracuje dobrze czyt. najgorszy support

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Gralem dzisiaj przeciwko niemu Tristana na bocie, nie wiem czemu ale albo nie ogarnial ale naprawde jest kupą 10 min mial 1/5...

Kupiłem ,zagrałem pięć rund i jest boska :)

Przed ulti ci nie uciekną :D

to ulti dmg nawet nie ma :D na 3 poziomie z itemami cos wyciska ale jak napisales ze przed nim nei ucieknal to Cie wysmialem :D jest w chuj latwo uciec i ciezko trafic

Opublikowano

Bo ludzie są idiotami, champ dobry relase, nie jest mega op, są mocniejsi, ulti jest słabe ( i dobrze, nie jak przesadzone dariusowe ).

Nafeedowany może carować, bez jak każdy inny carry jest. Dobry relase champa, nie op, nie za słaby :)

@Down

Dla mnie np. Vayne jest dużo mocniejsza, ale wszystko ma kontry ;)

Opublikowano

Nie wiem czy ja źle widzę czy skill W jest taki sam na 1 poziomie jak na 5 . 1.5 sec speeda 1.5% as na 3 sec i nawet cd nie spada jest 12 sec. Błąd skilla czy tak powinno być?

sygnahex.png

muzyka :x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...