Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyciągnąć aktualne ID zmianek poprzez BS'a.

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam się zastanawiam, ale BS'a działa dobrze gdy wpisujesz w normalnych czyli z lewej strony.

to chodzi o to jak np

(najlepiej zrozumiesz na przykladzie truty) ustawiasz w normalnych 45 sr a w alternatywnych 15 um. Jak wejdzie 45 sr to ci zostawi jak wejdzie 15 um to tez ci zostawi

np w tarczy ustawisz ludzie 10 / 15 15 siła zwinka a w alteratywnych 15 15 zwinka inta 10 lud to jak ci wejdą takie jak a alternatywnych lub w normalnych wyskakuje komunikat ze slotu i bot sie zatrzymuje:D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

przy nno wpisujemy 1?

Tak, zależy też od wersji. Czasami 1, a czasami 0.

Wie ktoś czy działa na Imetku ?

Na imetin działa ten z kamer moda /bs2
Opublikowano

Mogłeś dopisać, że hack na zmiane bonów znajduję się w kamermodzie. :)

To jest Poradnik do BS'a by Padmak, a nie kamermod.
Opublikowano

mam pewien, problem - odpalam bs'a wszystko normalnie ustawiam priva wyskakuje mi okno bonusow przeladowywuje id zmianek ustawiam bony i klikam start. nie zmienia wtedy bonow, ustawialem zmianki na przedostatnie miejsce 1 strony eq ale i tak nie zmienia zna ktos moze jakis sposob na to by zmienialo normalnie? rzecz dzieje sie na Senthi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema ja też pobrałem i mam inny problem a mianowicie mam pobrane wszystko ładnie pięknie się włącza itd... Ale jak jest to okienko gdzie ludzie na filmikach objaśniających używanie tego bota maja taka niebieska tabelę z wyborem języka i na dole mają do wyboru

loguj/zaloguj

zarejestruj

a ja mam białą tabelę z wyborem języka i na dole mam tylko podane Logowanie i nigdzie nie mam podane/napisane

loguj/zaloguj

zarejestruj

Ale jak dam to Logowanie z białego tła to pokazuje tą tabelę do wybierania wszystkiego itp(ale też jest na biało) tylko że wtedy jak wybiorę bony i ich wartości i dam start to w ogóle nie zmienia mi bonów więc proszę o pomoc w tej sytuacji.

PS: wybór języka mam różne i tu spolszczenie czy inny język nie ma nic do rzeczy bo na wszystkich jest tak samo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema ja też pobrałem i mam inny problem a mianowicie mam pobrane wszystko ładnie pięknie się włącza itd... Ale jak jest to okienko gdzie ludzie na filmikach objaśniających używanie tego bota maja taka niebieska tabelę z wyborem języka i na dole mają do wyboru

loguj/zaloguj

zarejestruj

a ja mam białą tabelę z wyborem języka i na dole mam tylko podane Logowanie i nigdzie nie mam podane/napisane

loguj/zaloguj

zarejestruj

Ale jak dam to Logowanie z białego tła to pokazuje tą tabelę do wybierania wszystkiego itp(ale też jest na biało) tylko że wtedy jak wybiorę bony i ich wartości i dam start to w ogóle nie zmienia mi bonów więc proszę o pomoc w tej sytuacji.

PS: wybór języka mam różne i tu spolszczenie czy inny język nie ma nic do rzeczy bo na wszystkich jest tak samo.

dokładnie tak samo mam :/

klikam żeby kupił zmianki 1-5 i nic, dopiero jak ma kupić 6-7 to kupuje, ale nie zmienia...

jakby nie widział zmianek 1-5

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten sam problem, zmianki są, ID niby podmienione ale nie zmienia. Również mam białą tabele bez możliwości opcji "rejestracja" a jak klikam Logowanie to mi otwiera od razu okno z botem.

Opublikowano

Ten sam problem, zmianki są, ID niby podmienione ale nie zmienia. Również mam białą tabele bez możliwości opcji "rejestracja" a jak klikam Logowanie to mi otwiera od razu okno z botem.

Bo to jest nowsza wersja i nie trzeba się rejestrować.

Dlaczego nie zmienia? Niestety, ale nie mam pojęcia. Jak będę mieć czas to ogarnę podaj tylko nazwę serwera.

Opublikowano

Bo to jest nowsza wersja i nie trzeba się rejestrować.

Dlaczego nie zmienia? Niestety, ale nie mam pojęcia. Jak będę mieć czas to ogarnę podaj tylko nazwę serwera.

w sumie już mam innego SB, który działa bez problemu ale jest tylko na 1 slot :P server na którym chciałem odpalać tego SB nazywa się SpotlineMT2

Opublikowano

w sumie już mam innego SB, który działa bez problemu ale jest tylko na 1 slot :P server na którym chciałem odpalać tego SB nazywa się SpotlineMT2

Podaj mi tego bota

Opublikowano

elo powiedzcie mi prosze jakie jest Id zmianek na Glador bo zamiast zmianki uzywa mi pelerynek . Oni chyba zmienili Id jak ktos zna to prosze o podanie

Napewno ktos zna bo jest duzo switch botow w m2 z gory thx

ps: wynagradzam za info:]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...