Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyciągnąć aktualne ID zmianek poprzez BS'a.

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej, mam oto taki problem. Mam bota do zmieniania bonow by padmak.I ustawiam sobie zeby zmienialo mi 5 itemkow. Tylko jak daje żeby kupował mi zmianki to kupuje tylko 1 sztuke i zmienia tylko jeden itemek. Chociaz w shopie sa zmianki 1, 25,50. Da rady jakos zmienic aby kupowal np. to 25 lub 50 a nie to 1?

Z góry dzieki

Opublikowano

Jak moge zwiększyć prędkość kolejnej zmianki ? Zmienia mi się co ok. 10 sek idzie w jakiś sposób ten czas zmniejszyć ? :) do 2-3 sek ? :)

Zakładka inne -> ustawienia -> zmień szybkość do 300/350

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

znalazł ktoś sposób na Azmala żeby nie kupować i zmieniać ID

Jak chcesz zmieniać bony jak nie masz ID? To jest nielogiczne i nie do wykonania.

Opublikowano

Ej pomóżcie zaznaczam serwer Tuor.exe klikam " In den ausgewahlten Prozess injizieren " i wyskasuje OpenProcess failed ! Prosze o pomoc !

U mnie wszystko w porządku. Być może brakuje Ci jakiegoś pliku lub źle zaznaczyłeś proces. Spróbuj jeszcze raz.

Opublikowano

Hym a ile cyferek maksymalnie można pisać w id zmianek? Jeżeli jakiś serwer da np 10cyferkowe id zmianki to on odpada?

Ilość nie gra roli. Bo on nadpisze to i tak.

Opublikowano

Gamus, jeśli kojarzysz serwer azmal to jeśli czy jak kupie np. 1k zmianek i np. te 100 dam na te przedostatnie miejsce zmianek i odczyta mi te ID to czy będzie zmieniać non stop aż się wszystkie zmianki skończą, czy każda ilość tych zmianek ma jakieś inne ID, bo niezbyt ogarniam :D

Opublikowano

Gamus, jeśli kojarzysz serwer azmal to jeśli czy jak kupie np. 1k zmianek i np. te 100 dam na te przedostatnie miejsce zmianek i odczyta mi te ID to czy będzie zmieniać non stop aż się wszystkie zmianki skończą, czy każda ilość tych zmianek ma jakieś inne ID, bo niezbyt ogarniam :D

To zależy od nadpisu. Sprawdź najpierw czy nadpisuje się ID z każdą inną paczką czy jest stałe.

Opublikowano

Mam pytanie czy muszę od razu ustawić wszystkie 5bonow jakie chce? Czy da się jakoś zrobić tak że jak już mam w itemie ten bon jaki chce to żeby on został a nie dalej mi się zmieniał. Np chce 15 na miecze sztylce i 2reke do tego 2500hp i 15 wachlarze. To musze je wszystkie ustawic i czekać aż mi się uda? Czy da rade ustawić to tak by mi zmieniało bon i jak jest taki jaki ma być to zostaje a zmieniają się pozostałe 4bony?

Opublikowano

Lol on wyciąga te tylko zwykłe id zmianki ;)

Nope, nie potrafisz skonfigurować zmianki to gadasz głupoty.

Mam pytanie czy muszę od razu ustawić wszystkie 5bonow jakie chce? Czy da się jakoś zrobić tak że jak już mam w itemie ten bon jaki chce to żeby on został a nie dalej mi się zmieniał. Np chce 15 na miecze sztylce i 2reke do tego 2500hp i 15 wachlarze. To musze je wszystkie ustawic i czekać aż mi się uda? Czy da rade ustawić to tak by mi zmieniało bon i jak jest taki jaki ma być to zostaje a zmieniają się pozostałe 4bony?

Zmieniają się wszystkie bony i czekasz aż wejdą równocześnie wszystkie.

Opublikowano

Ważne: Jeżeli nie działa przeładowanie z całą paczką, rozdzielcie ją na 1 szt*

*trzymając shift i rozdzielając.

Opublikowano

Pisze w tym poradniku, że trzeba po szukać DDL. Mogę wiedzieć co to jest?

Edit#W tytule Tematu pisze jak wyciągnąć aktualne ID zmianek. A w tym opisie tego nie widzę. Chyba, że jestem ślepy. Tylko jest napisane jak uruchomić jak ustawić bony i jeszcze jaką ustawić prędkość, żeby nie przeskakiwało!

Gdzieś znalazłem o tym kiedyś na forum posta na temat zmianie ID i pisało, że trzeba nacisknąć przeładuj i znajduje aktualne ID. Tylko, że jak tak zrobiłem na 1 serwerze to pisałem " nie może być to użyte'' a jak kiedyś używałem na innym i miałem w EQ marmury poli i po nacisknięciu start zamieniało mnie w potwora zklęttego w marmurze.

Opublikowano

Pisze w tym poradniku, że trzeba po szukać DDL. Mogę wiedzieć co to jest?

switchbotv3.dll

coś takiego

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...