Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyciągnąć aktualne ID zmianek poprzez BS'a.

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Item musi być na pierwszym miejscu w EQ? czy można to jakoś ustawić.

Opublikowano

Item musi być na pierwszym miejscu w EQ? czy można to jakoś ustawić.

Od 1 do 5, na dzień dzisiejszy nie masz jeszcze opcji zmieniania :>

Opublikowano

Taka rada. Reinor "zablokował" bsa wrzucając itemy na slot 1-5 i usuwając im ikony. Naprawiając ikonki możemy po prostu wywalić te itemy ;)

Dla leniwych: wejść na moda, przełożyć itemy na drugą stronę i już (wyrzucić się nie da).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja usunolem 5 slowtów ale na kmr nie da rady zmieniac bo chyba inne ID zmianek jest.

Pozatym musialbys co chwile zmianki brac ze skrzynki

Dobra cos dziwnego mi sie dzieje. BS dziala mi na reinor, Ale jak mam powiedziemy mam 30 zmianek i mi je wykorzysta i wezme nowe zmianki ze skrzynki i ciagle jest bot ON to jak wezme te nowe zmianki to przestaje zmieniac i wgl nie dziala . trzeba resac metka

@Edit lol kazda nowa zmianka ktora zostaje wyciągnięta ze zaczarowanej skrzyni ma inne ID , co 40 zmianek trzeba przeladowac ID .. bez sensu ;/

Opublikowano

O co chodzi z tym usuwaniem slotów bo nie jarze tego ??

Na imetin pokazuje id zmianek ale jak wcisnę start to pisze żebym udał się bo Beko na zmiane bonusów

NPC pewnie zmienia bony, ja nic na to nie poradzę.

F5

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wielkie dzieki gamus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziala :) jak nieda sie na tamto miejsce w eq to wtedy id robi sie 0 a jak dasz tam to podaje id dzieki wielkie <3 !!!!!!!!! :D :D

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam pytanie ,Co to daje ? Szybciej zrobią się bony czy co? Bo nie rozumiem .. :( z gory dzieki za odpowiedz :)

1353951340-U781186.png

Pomogłem? Jebnij No Plusem ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bocik ładnie działa ale co zrobić jeśli pierwsza linia slotów na serwerze jest zablokowana ? bot do kosza ?

Tak.

Mam pytanie ,Co to daje ? Szybciej zrobią się bony czy co? Bo nie rozumiem .. :( z gory dzieki za odpowiedz :)

Gdy nie masz aktualnego ID to bot nie będzie działać.

f5

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

[quote name=`Sprint ^^' timestamp='1356617169' post='5909102]

Mam taki problem na NightCore.PL jest po 200 zmianek i zmienione id ich i jak robie to co pisałeś to zmieni mi id zmianek ale nadal nie zmienia !

Każda zmianka ma inne ID jeżeli się nie mylę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...