Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest według was najbardziej opłacalny zawód w polsce?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

górnik może i płatny ale niebezpieczny i po tym często się na choroby różne cierpi

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Mój wujek jest górnikiem. Zarobki niby ciekawe, ale co z tego skoro jego żona / dzieci nie wiedzą, czy danego dnia wróci do domu. Jedynym plusem jest potem emerytura

Opublikowano

Nadleśniczy - ojciec jest, w zimę opierdziela się na krześle, robotę zwala na leśniczego jak mu się nudzi to coś sam zrobi. Jak jest cieplej to sobie pospaceruje po lesie (zdrowe to podobno), popatrzy czy nie kłusują, sypnie jakieś żarcie dzikom popilnuje drwali a potem te drewno sprzedaje. Jak się jeszcze zapiszesz do koła łowieckiego to ci paczki ze słodyczami dla dziecka przyślą (ostatni rok, bo tylko do 16 lat), pojeździsz sobie na zloty, popijesz za pół darmo dostaniesz jakieś tam ozdóbki. Strzelać nie musisz :P Ile? 5000 zł plus służbowy dom i samochód (nie wiem czy przypadkiem komputer i telefon też).

Opublikowano

moim zdaniem pilot jest super zawodem ale tylko dla ludzi z mocną głową :) trzeba się dużo uczyć ale warto :) Polscy piloci mają takie wykształcenie że w ameryce mogli by spokojnie latać w NASA xdd

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...