Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz, pojawia mi się problem Cannot read a ZipFile czy cos takiego. Co wczesniej gdzies czytalem to chyba chodzi o patcha? Moglby ktos podac aktualnego jakiegos? Prosze :>

Opublikowano

Czemu w trakcie ładowania gry wyskakuje na dosłownie sekundę lub 2 sekundy błąd o treści:

"Shoxgox outdated. Please update" nwm czy dokładnie to przepisałem bo nie jestem w stanie tego dobrze przeczytać, po czym gra się wyłącza. Wie ktoś o co chodzi? / Jak to naprawić?

Opublikowano

co do wypakowania , pojawia się wiele problemów jak wypakowujemy zip bądz winrar... więc dlatego proponuję wypakowywanie 7zip...

jeśli problem sie powtarza ściągnijcie updatera z innego linku , najlepiej ciągle aktualizowanego ze strony producenta... wrpsp.eu

a pytanko małe , czy macie problem z wyszukaniem servera? ..... login server online

poland v01 offline

??????

Opublikowano

co do wypakowania , pojawia się wiele problemów jak wypakowujemy zip bądz winrar... więc dlatego proponuję wypakowywanie 7zip...

jeśli problem sie powtarza ściągnijcie updatera z innego linku , najlepiej ciągle aktualizowanego ze strony producenta... wrpsp.eu

a pytanko małe , czy macie problem z wyszukaniem servera? ..... login server online

poland v01 offline

??????

Mi wgl zadnego serwera nie wyświetla :/

Opublikowano

Witam

Włączyłem dzisiaj WRPSP i wyskakuje mi taki błąd. Na lanucherze, że ludzie grają na tym serwerze. Dlatego pytam was jak naprawić ten błąd.

Opublikowano

Hej. Czemu nie mogę uruchomić updaterWR? uruchamiam jako administrator i wyświetla mi się błąd: "Nie można połączyć się z serverem patch'y".

Opublikowano

@UP

Pobierz nowy launcher z forum wrpsp ; d

W WRPSP nie grałem od 1-1,5 miecha a na 'ich' forum nie da się niczego znaleźć a strona wrpsp.tk nie działa, dajcie linka do tego rzekomego nowego launchera.

Po zalogowaniu i wybraniu serwa wywala connection terminated from server. Pomocy ?

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

W WRPSP nie grałem od 1-1,5 miecha a na 'ich' forum nie da się niczego znaleźć a strona wrpsp.tk nie działa, dajcie linka do tego rzekomego nowego launchera.

Po zalogowaniu i wybraniu serwa wywala connection terminated from server. Pomocy ?

Nowa strona wrpsp.eu.Na forum będzie download launcher.
ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Takie małe info dla osób hejtujących serwer, chyba zapomnieliście, że jest to wersja BETA -.- tutaj cały czas jest coś robione i dlatego jest off, żeby nie było błędów.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Witam mam taki probem gdy daje game start to wyskakuje mi emulator load failed mam windows xp 32 bity i pobralem gre wsadziłem updatera i i daje game start i wyskakuje mi to emulator pomocy

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Może ktoś dać linka z nowym updaterem, bo na forum wszystkie jakie znajde to nie działają (nie można połączyc się z serverem patch'y)?

Opublikowano

Czemu nie mogę zalogować się na stronę. Chce pobrać a wyskakuje że źle wpisuję a na 100% dobrze wppisuję POMOCY!!!

@Edit już wszystko Wiem .

@Edit2 Fajnie się gra szybko leci exp :D POLECAM

Opublikowano

@UP 1. To jest wersja BETA, powoli zostają dodawane nowe rzeczy. To nie jest "hop siup" i wszystko działa... Admini cały czas nad tym pracują.

2. Bo nie zostały jeszcze dodane ^^

@2UP Usuń plik ver.txt. Jeżeli to nie pomoże to przeinstaluj grę ;]

@Nowy updater (działający).

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/ff2719eac7abdbd29c6b8c30b899daa33998498c

UpdaterWR.rar

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

@UP Ale co zrobiłeś? Skinów narazie nie ma!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...