Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] Wszystko co dotyczy War Rock Private Server Project !

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 679
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa jupi super

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

No niewiem co powiedziec bronie od 1 lv dużo eventów , lęganie na CQC

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Cześć! Mam dziwny problem z grą, otóż gdy kliknę 2x w ikonkę UpdaterWR.exe włącza się ten launcher, klikam Uruchom i tu pojawia się problem. Wyskuje mi okienko (błąd) a pod spodem jest napisane Emulator load failed. Jest to irytujące bo grę pobrałem już drugi raz (wyłączałem antywirusa i sciągałem nowego Updater'aWR.exe) i dalej to samo. Pytanie: Co robić?

Opublikowano

Panowie Pomocy nie moge odpalic gry poniewaz wyskakuje mi avast i mowi ze wykryto zlosliwe oprogramowanie ... wylaczylem go sprobowalem jeszcze raz i pisze ze nie mozna odtworzyc pliku ktory juz dziala ... HELP

----

To juz ogarnelem ale teraz nie moge odpalic gry .... kiedy wyskoczy okienko shoxy guard nic sie dalej nie dzieje co mam robic?

Opublikowano

Cześć! Mam dziwny problem z grą, otóż gdy kliknę 2x w ikonkę UpdaterWR.exe włącza się ten launcher, klikam Uruchom i tu pojawia się problem. Wyskuje mi okienko (błąd) a pod spodem jest napisane Emulator load failed. Jest to irytujące bo grę pobrałem już drugi raz (wyłączałem antywirusa i sciągałem nowego Updater'aWR.exe) i dalej to samo. Pytanie: Co robić?

Mam to samo na win7 x64. Ponoć coś poprawiają z działaniem gry na tym systemie ale nie koniecznie to. Na razie sobie odpuściłem wr psp bo nikt nie wie o co chodzi.

Opublikowano

Siema.

Mam taki problem z wrpsp, gdy gram np. infiniti lub inne serwery nie mam lagów komputerowych tzn.

nie tnie mi sie gra, ale wrpsp i inter tną mi sie tak dziwnie nie wiem jak to opisać, zwrócę uwage na to,

że kiedyś grałem na interze i nie cieło sie nawet jak miałem przeglądarke włączana lub inne badziejstwa,

a teraz gram włącze np. chrome i takie lagi jak uj i prosze o pomoc mój komputer:

83941520452825109944.png

win7 32bit

dodam jeszcze jak strzelam ze skorpów to już naprawde masakra, prosze o pomoc, aha jeszcze jedno dodam to że w poniedziałek jutro robie formata to pisać nie musicie o tym

10pu0d4.png

Opublikowano

Siema.

Mam taki problem z wrpsp, gdy gram np. infiniti lub inne serwery nie mam lagów komputerowych tzn.

nie tnie mi sie gra, ale wrpsp i inter tną mi sie tak dziwnie nie wiem jak to opisać, zwrócę uwage na to,

że kiedyś grałem na interze i nie cieło sie nawet jak miałem przeglądarke włączana lub inne badziejstwa,

a teraz gram włącze np. chrome i takie lagi jak uj i prosze o pomoc mój komputer:

83941520452825109944.png

win7 32bit

dodam jeszcze jak strzelam ze skorpów to już naprawde masakra, prosze o pomoc, aha jeszcze jedno dodam to że w poniedziałek jutro robie formata to pisać nie musicie o tym

To niekoniecznie musi być wina sprzętu. W przypadku wrpsp mogą to być serwery albo syf jaki masz na kompie :

2. Masz podczas gry , tzw. lagi , ściny obrazu itd. ? Masz ping 999 ?

• Przeczyść komputer programem CCleaner i Odkuracz.
  • Użyj programu Advanced System Care!
  • Użyj programu typu GameBooster.
  • Wyłącz wszystkie zbędne aktywne programy ( typu. gadu gadu , skype )
  • Dodaj War Rock do wyjątków antywirusa.
  • Użyj programu 5StarGameTuner
  • Zmień ustawienia gry na low lub medium .
  • Zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Da się zrobić tak, że ja widzę tylko NP. gold k1 zamiast zwykłego ? Chodzi mi o podmiane tylko koloru ? Jest taka możliwość czy jakoś

Prosiłbym o ściągnięcie 3% ?

:)

-.-

Opublikowano

@up

Kilka postów wyżej masz download z depositfile poszukaj ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Witam kolejne pytanie wrpsp jak on tam wchodzi !!! daje like it :)

post-720016-0-57911700-1358797127_thumb.jpg

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

Zdejmujecie broń z 2 slotu i w bazie Niu jest takie kawełak "wentyla". wchodzicie tam leżąc i klikace 2. Kaczeciew góre i jesteście na dachu.

Ale radzę tego nie używać, bo takie osoby jak ja wejdą spiszą, dadzą nicki i zdj. adminom i dostaniecie bana na IP ;)

@UP

Brony :D?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

MAM problem czy mogł by mi ktoś wysłać download do Warrocka PSP ktory dizala na 100% ??? prosze bo stronka wrpsp mi nie dziala bardzo prosze o napisanie tej stronki . Z góry dziękuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...