Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cedonia [Dedyk]

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Połowa osób, która się tu wypowiada nawet pewnie nie wbiła na serwer, mam 128 lvl(nick:Vesperek) , a gram 3 dzień z tym, że nie expie cały czas...

Serwer nawet, nawet, epików nom jest trochę dużo ale każdy daje inne bony więc to kwestia wyboru kto jaki epik zrobi.

sygna33.png

Opublikowano

Dla tych dla których nie działa strona lub rejestracja - jest nowa strona aby uchronić się przed atakami, niektóre "sieci" nie są obsługiwane, typu prawdopodobnie neostrada i wszystko co pod nią podchodzi typu kablówka więc już podaje linki do nas

http://176.31.252.22/ - strona główna

http://176.31.252.22/board - forum

http://176.31.252.22/download - download

http://176.31.252.22/register - rejestracja

http://176.31.252.22/poradnik - poradnik do gry

Skanu chyba nie potrzeba , przecież to tylko nasza strona więc mam nadzieję, że żaden moderator ich nie usunie .

Ps. na forum mamy ogłoszenia co do eventów więc zapraszam gorąco !

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

malo graczy nie polecam

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Bardzo dobra prezentacja,wszystko ładnie i przejrzyście napisane.Obecnie nie wejdę bo gram już gdzieś indziej ale gdyby nie ten fakt,już bym miał pobranego clienta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A może jakieś potwierdzenie ? Bo czymś takim pierdzielisz im serwer. Tym screenem nic nie udowodniłeś, może być on również podrobiony . Ogólnie nikt nie narzeka, tylko ty.

9368_gold.png

Opublikowano

A może jakieś potwierdzenie ? Bo czymś takim pierdzielisz im serwer. Tym screenem nic nie udowodniłeś, może być on również podrobiony . Ogólnie nikt nie narzeka, tylko ty.

SS nie jest podrobiony.

Pan Baltazar rozdawał znajomym eq Navi. Wiem coś o tym, bo moja dobra kumpela je dostała i zaczęła robić Mu siarę na serwie pokazując te itemy na szkle.

Nie chciał się przyznać o tym, więc banował konta, z którego było pokazywane Navi.

Na sam dobry fakt zostało jeszcze kilka itemów z Nawigatora, więc posiadacze owych itemów zapewne wiedzą, że moja opublikowana opinia jest prawdą.

Pierdzielę Im serwer? Wiadome. GA sobie u mnie nieźle nagrabił wrzucając na mnie i moją znajomą, a włam do Jej wszystkich kont(pomijając bankowe) był chamskim ruchem, za który będzie nieźle żałował.

Edit:

Potwierdzenie dam, jak znajoma wejdzie na Gadu.

Pokażę dowód jak się przyznał, że Jej się wbił na różnegorodzaju konta internetowe.

mrbotals.png

Opublikowano

Trzeba wykorzystac 50 zmianek zeby weszlo 10k hp bo tu bony po 7,6,8,9,10,12,14,15% nie chce mi sie godzinami siedziec zeby glupi item zrobic

Jak ktos chce robic bony to niech robi ja nie polecam

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

\Prosze nie edytowac moich postow.Tu chodzi o prawde a prawda jest taka ze jestem bylym modkiem cedoni DawidRiddle2 .GA rozdaje eq za kase ..a dla kumpli daje lv .

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Japierdole... Człowiek wraca z roboty, chce sobie pograć a tu kurwa off... Nie wiem jak nie włączą go w przeciągu 15 minut to idę na inny serwer... Ogólnie pod względem edycji serwer dość ciekawy, ale reszta? Pozdro...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem z zalogowanie. Parę razy się zalogowałem, a często pisze "zostaniesz połączony" albo wpisuje login i hasło i wywala mnie znowu do menu. Pościągałem te wszystkie rzeczy co są na stronie i nic nie pomogło. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Zmiana adresu ip

Witam!

W najbliższych dniach zmieni się adres IP i będzie przerwa w działaniu usług, planujemy to na 3 lipca.

Wszystko na bierząco opisywane na naszym Facebooku, link u góry w menu.

Za utrudnienia przepraszamy!

Tyle w temacie

:)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drodzy Gracze

Z powodu przeniesienia serwera na nową maszynę i zmiany adresu IP

straciliśmy dużo graczy .

Konsekwencje straty graczy jest znaczne zmniejszenie się ilości wpływów finansowych.

A to z kolei powoduje, że musimy dokładać swojej kieszeni do co miesięznych

opłat serwerowych .

Z tego powodu informujemy Was iż niestety musimy zamknąć serwer .

Robimy to z wielkim żalem ponieważ włożyliśmy w serwer wiele pracy i wycisneliśmy

z siebie ostatnie poty aby urozmaicić Wam grę jak i starać się wyeliminować wszystkie bugi.

Tym oto smutnym akcentem końzymy przygodę z serwerem Cedonia .

Mam nadzieję że będziecie nas miło wspominać.

Pozdrawiamy .

[HA]Alfredo

[HA]Baltazar

[GM]WronWay

[MOD]Ayaa

[GM]FreeNinja

[MODGame]Error

[MODGame]Caashi

1313157092-U378900.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...