Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cedonia [Dedyk]

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer 5/10 ... bon na kryt lud i przeszywka wchodzi po 6% 7% 8% 9% .... 200 zmianek i 10% nie weszło..

Opublikowano

serwer ma około 5-6 dni .

Bony zmienimy na 5/10/15 to samo zmienimy hp i inne bony żeby tyle męki nie było.

ps. Przez bony dajesz serwerowi 5/10 ? jest wiele czynników które składają się na ocenę serwera a ten czynnik jeślo chodzi o bony to 1/100 wszystkich czynników branych pod uwagę . Daruj sobie złe opiniowanie serwera i jak Ci się nie podoba to nie graj i nie pisz na nasz temat źle bo chcemy wyrobić dobrą reputację serwerowi a takimi tekstami się ją niszczy.

Serwer jest przyjemny, często podnosimy raty serwera .

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

Grałem, a w zasadzie starałem się grać, lagi są bardzo uciążliwe, sporo graczy ma sekundę opóźnienia, więc odpuszczę sobie.

Pierwsze wrażenie było pozytywne, ale właśnie lagi mnie zniechęciły.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pisać 5000000 razy że nas ddosują ..... dlatego są lagi, ciężko zrozumieć ? Znudzą się i spierdolą z serwera proste .

bony zmienimy .

A posty, że serwer do dupy bo bony są złe albo bo są przez krótki okres lagi oraz posty , że serwer postoi dwa dni i padnie wsadźcie sobie w kieseń.

Widzą konkurencje to próbują nas zniszczyć ale się nie damy i serwer będzie stał bardzo długo .

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

Serwer polecam. Proponuję dodać fryzury do kupienia (Mowa o zwykłych, a fryzki premium z silny na ludzi niech sobie bd w IS)

Tyle ode mnie, pozdrawiam

"W świecie ninja ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem,, lecz ten kto nie troszczy się o przyjaiół, jest jeszcze gorszy"

Opublikowano

mogli byście chociaż naprawić download ! bo chce sobie pobrać a tu

This website is offline

No cached version is available

Jeżeli ty nie umiesz pobrać clienta, to już nie wina teamu.. Cięzko wcisnąć : pobbierz> client> http://cedonia.pl/Cedonia1.rar ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...