Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cedonia [Dedyk]

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś pytał wierzchowce dropią z metinów.

mam perfekt eq do expa full na mistyki i na mapce 90 lvl nie wezme polowy spota...

To chyba nie wiesz jakie to jest perfekt eq do expa bo na tej mapce ogarniasz caly spot w byle jakim eq.
:)
Opublikowano

Sredni serw ogolnie da się grać ale gralem na lepszych

beznazwywm.png
Opublikowano

VersacePro Jemu może chodzi o to że moby go zabijają zanim dolecą.

Prosty sposób na nie przywołujesz konia i gdy użyjesz pelerynek to od razu wsiadaj jak najszybciej na niego wtedy moby "teleportują" się do ciebie.

I dzięki temu sposobowi ogarniesz.

@UP

Po co komu takie komentarze ? Nabijanie postów omg.

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

A ja napisze jako ciekawostke, że mója postać ma teraz w rankingu 1 lvl, a i po innych graczach widze potezne cofki...

Opublikowano

Nie jest źle mnie nie cofnęło ani 1 poziomu.

59 Rank ^^.

Widzisz mi cofneło 131,75 lvl, ayumi miała już 179 a ma 158 no i po innych graczach też widze cofki i to spore. Level'a nie szkoda tak jak itemów które bonowałem bardzo długo i wreści mi powchodziły konkretne staty. Szczególnie szkoda mi bambuska 22 umki, 11 int, 8 ludzie + tam bylo cos na szybkosc magi ale nawet ss nie robiłem tak, że nie mam szans na odzyskanie tego.

Opublikowano

pobralem clienta ze strony i sa jakies problemy tzn. mam bugi, nie widze postaci innych graczy itp, co jest grane ?

Witam - pobierz poprawkę, może to rozwiązać Twój problem ( czasem tak mam po przenosinach z jednego kanału na 2 channel ) Jeżeli chodzi o server mam 1 zasadnicze pytanie ile macie ch 3 ?? czy jak podają na stronie 4 ( mam 4, ale 4 jak długo gram nigdy nie było załączone )

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Nie wiem czemu ale niektórym grajkom wbija po 2lvl na raz, i to irytujące jak bijesz 30min z 138 na 139 a jakiś typ za 1 razem dostaje z 170-172...

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

@UP

To taki bug jak z 126 wbijesz 127 to odrazu sam leci 128 Tak samo jest na 170 wbijesz 171 odrazu leci 172.

Wredotka Co do tych CH

Ja gram (znaczy bawię się) kilka dni i zawsze miałem 4CH online.

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Ataki ustają, dzieciaki z iMetin oraz Pandory mogą sobie nasrać na łeb, skrypty , zabezpieczenia wszystko zrobione więc teraz to My sramy a was .

Serwera już nikt nie tknie bo dzieciom znudziło się robieni net botów i ddosowanie nas.

Nie ma już lagów, strona jest nowa i musimy nanieść poprawki co do item shoop'u .

Dodamy formę płatności przelewem .

Na serwerze średnio mamy 200+ ludzi .

Serwerek bardzo fajnie się nam rozwija, wiem, że exp nie jest znakomity ale nie chcemy żebyście wbijali 250 lvle w 2 tygodnie i potem nie mieli co robić .

Nasz serwer to długie godziny gry .

Zapraszamy was bardzo serdecznie, wzmocniliśmy serwer w nowszy silnik, html5, css3, więcej RAM i szybszy internet .

Rozwijamy się, zawitajcie do nas i grajcie razem z nami !

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

a ja mam problem z reje

pisze mi ze mam nieppoprawny kod

mozna prsic i jakies NFO w tej sprawie

ps.

probowalem na kilku przegladarkach

ps2.

ok rozkminilem

do supotru macie rozjechana strone przy reje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...