Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cedonia [Dedyk]

jezior_metinrzadzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zróbcie coś ze stroną. Sama strona główna działa elegancko ale np jeżeli chce wejść na np zakładkę pobierz pokazuje się angielski napis ;(

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z zarejstrowaniem sie. Wyskakuje mi jakies HELP i nie zaklada mi konta. wszystko robie dobrze. Pomocy!

Płaczą dziś Polacy Śmieje Ukraina, że nasza piosenka wiochę? Przypomina Koko, chuj ci w oko wstyd przed całą

Jest Europą Wszyscy razem dupy Dajmy i tę piosenkę zaspiewajmy.

Opublikowano

No no widzę macie swojego grafika ( kilka mountów, fryzur, zbrojek i po 1 broń dla każdej postaci) --> są nowe ( niespotykane). Duży + dla serwerka.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Servera nie polecam ze wzgledu uprzejmosci dla gracza i po 2 expic sie tam nie da max 135 a pozniej exp jak na plu trzeba bugami expic na metkach aby wbic 145 na next mapke ssik [GA]Baltazar ;x

0525162943.jpgUploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Servera nie polecam ze wzgledu uprzejmosci dla gracza i po 2 expic sie tam nie da max 135 a pozniej exp jak na plu trzeba bugami expic na metkach aby wbic 145 na next mapke ssik [GA]Baltazar ;x

0525162943.jpgUploaded with ImageShack.us

Dobra to wypad na inny serwer

Co za ludzie,co za gildia,Paradise to bylo najgorsze scierwo na serwerze.

Wszyscy jestescie po jednych pieniadzach.

Co o serwerze:

Zalety:

Duzo nowych map

Duzo broni,zbroi itp

Duzy drop ulepszaczy

Wady:

Bug ww

Za duze abs

sstwc.jpg

Opublikowano

SERVER POLECAM TYLKO DO 130 LVLA. OD 130 EXP TO TAK JAK NA PLU,A TO PRIV. JAK TU EXPIC NA MAPIE OD 115 DO 145 GDZIE MOBY MAJA 122LVL. ŻEBY NABIĆ OD 130 WYŻEJ TO MASAKRA;/.PD NAWET DUŻO NIE DAJE,CHYBA ŻE KOMUŚ CHCĘ SIĘ MONOTONNIE EXPIĆ,ALE JAKBY TAK BYŁO TO BY LUDZI GRALI NA PL.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

SERVER POLECAM TYLKO DO 130 LVLA. OD 130 EXP TO TAK JAK NA PLU,A TO PRIV. JAK TU EXPIC NA MAPIE OD 115 DO 145 GDZIE MOBY MAJA 122LVL. ŻEBY NABIĆ OD 130 WYŻEJ TO MASAKRA;/.PD NAWET DUŻO NIE DAJE,CHYBA ŻE KOMUŚ CHCĘ SIĘ MONOTONNIE EXPIĆ,ALE JAKBY TAK BYŁO TO BY LUDZI GRALI NA PL.

Jak bys umial grac co wystarczyloby Ci 2dni po 3h-4h z pd expienie

I mialbys 145,a ze Ci sie nie chce lub nie umiesz grac to tak jest

sstwc.jpg

Opublikowano

trochę za dużo itemków hmm już 230 lv w taki czas ..

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250,

brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy,

Profesjonalna Administracja

Start

8 Czerwca 20:00.

ZAPRASZAMY Będzie Się Działo !!!

Opublikowano

Polecam serw w 1h można wbić 100lvl ale póżniej jest ciężej ale tak musi być a nie że w 1 dzień wy chcecie wbić 250lvl drop jest elegancki ulepszacze lecą ładnie więc można ulepszać i ulepszać nie wiem na co wy narzekacie moim zdaniem jak na razie to najlepszy priv.

Opublikowano

Totalnie nie polecam tam grać. Takiej sytuacji nie miałem w życiu! GM napisał do mnie ile śr mam w trucie, odpisałem mu że 43śr po czym zostałem wywalony z serwa i konto moje zostało USUNIĘTE. Założyłem więc drugie konto aby wyjaśnić sprawę o co w ogóle biega? Pisałem z 20min a Ci nawet nie wiedzieli kto mnie zbanował i za co. To jest po prostu śmieszne, ja dziękuję za takie serwery.

Nie polecam tam grać. Pozdrawiam.

sygnayd.png

Opublikowano

Jak bys umial grac co wystarczyloby Ci 2dni po 3h-4h z pd expienie

I mialbys 145,a ze Ci sie nie chce lub nie umiesz grac to tak jest

GRAĆ TO JA UMIEM I TO NA PEWNO LEPIEJ NIŻ TY,A JAK TU EXPIC JAK CO CHWILE JAKIŚ NOOB CI WJEŻDŻA NA SPOTA. A 3-4 GODZINY PRZEZ 2 DNI NIE WYSTARCZY BY WBIĆ 145. WIĘC OSZCZĘDŹ SOBIE ZBĘDNYCH BAJECZNYCH KOMENTARZY. BO ŻADEN SERVER NIEMA TAKICH RAT A TEN IM WYŻEJ TO EXP PORÓWNYWALNY DO PLA TO LEPIEJ TAM ZOSTAĆ.PO CO TRACIĆ CZAS NA EXP NA CEDONI JAK PEWNIE ZA 3 TYG PADNIE.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mój kumpel tu gra w 3 dni wbił 250 , a że ty nie umiesz nic robić to tak wychodzi

^^.

Szkoda że nikt jeszcze nie wbił 250lv >.<

No Pain No Gain.!

moltenmt2logo.gif

Opublikowano

A caps-locka wyłączyć potrafisz?? -,-

@Topic

Mój kumpel tu gra w 3 dni wbił 250 , a że ty nie umiesz nic robić to tak wychodzi ^^.

Chłopczyku chyba pomyliłeś servery,więc wróć do Mamy zapytać czy to na tym serverze kazała Ci grać bo może za dużo przemocy hahaahh. W 3 dni 250 lvl buhahahahahaahh. Pzdr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...