Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem lub szukam ekipy na OTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
[CUSTOM 10.98] Avandia Online FUN/RPG Własna mapa!

Witam,

Avandia to świat fantasy, w którym nieustannie trwa wojna o podboje zamków.
W każdym z nich zaklęty jest jeden żywioł(Ognia,Energii,Wody,Ziemi,Śmierci i Życia), a w zamkowych lochach co niedzielę ujawnia się serce demona.
Server nastawiony na zabawę, eksplorację świata, wykonywanie misjii i rywalizację między gildiami.

Server nastawiony na medium exp tak by gracze bezproblemowo mogli osiągnąć 1-2k level.

Poszukuję do projektu :
Story writer - Osoba odpowiedzialna za napisanie historii świata.
Programisty/Skryptera, który byłby odpowiedzialny za napisanie przeróżnych systemów, edycji czarów itp.
Mappera, który miałby za zadanie stworzenia przeróżnych expowisk do których będziemy mogli dostać się za pomocą teleportów(coś jak na evo)

PW na forum
Edytowane przez Avandia
  • Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam : Współzałożyciela, osoby z Hostingiem
Projekt: Nazywam się Marcin, mam 24 lata i zamierzam powrócić do świata Tibii z nowym serwerem 8.6 evo Fan + RPG (bazując na Evo map). Żeby mi się to w tych czasach udało potrzebuję kilku osób do pomocy. (Wiadome praca + życie osobiste). Silnik jest już skompilowany (tfs 0.4) oraz Acc maker w trakcie rysowania (Strona będzie oparta na silniku "gęsior acc").

Posiadam dużo skryptów ze wcześniejszych serwerów oraz mapę specjalnie pod ten rodzaj serwera dostosowaną. 
Nie szukam ludzi typu: "Wyślij mi pliki zobaczę sobie..." oraz "zrobię ci miasto ale pierwsze przelej mi 200zł ..." itp itd. 
Jeżeli jesteś zainteresowany współpracą, chcesz coś wnieść od siebie, masz wolny czas i chcesz przeżyć coś nowego to zapraszam do kontaktu.!

GG: 6566460

Przedstaw się, powiedz coś o sobie i co mógłbyś wnieść do serwera i dołącz do ekipy już teraz!
Serwer od fanów dla fanów Tibia OTS 

Pozdrawiam Marcin

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mini wzór:
Szukam:Hostera
Osób: 1
OTS: Poszukuje 1 ososby która zachostuje legendarny serwer PokeTrozei.Silnik jak i skrypty sa gotowe do pracy ;)

Kontakt:  62730977

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Szukam: technika/skryptera
Osób: 1/2
OTS: planowana nazwa tibia.blackside.pl

Kontakt: GG 62802675

lub forum blackside.pl nicku Gieerka

zapraszam do kontaktu. Przewidywane zarobki dla dobrego technika.

ots będzie stał na dedyku lokalizacja pl. 128gb ramu. 

tylko poważne oferty!

Edytowane przez Gieerka
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam: testerów
Osób: im więcej tym LEPIEJ 
OTS: war ots na cliencie 10.98, IP 164.132.111.22
Kontakt: pw na forum, telegram: @marchwj, GG: 35798517 

Opublikowano

ots będzie stał na dedyku lokalizacja pl. 128gb ramu. Linux!

Serwer stoi, potrzebna zmiana klienta w src na 10.98, edycja kilku skryptów, napisanie kilku prostych nowych.

tylko poważne oferty! Jeśli chcesz coś wnieść w życie serwera odezwij się, wynagrodzenie po robocie. Ze mną idzie się dogadać. 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 5.07.2017 o 16:15, Gieerka napisał:

Serwer stoi, potrzebna zmiana klienta w src na 10.98, edycja kilku skryptów, napisanie kilku prostych nowych.

tylko poważne oferty! Jeśli chcesz coś wnieść w życie serwera odezwij się, wynagrodzenie po robocie. Ze mną idzie się dogadać. 

Ref, silnik przerobiony, pilnie potrzebny skrypter / technik / game Masters

Szukamy także testerów do sprawdzenia czy wszystko gra że strony gry. Za udział przewidziane punkty premium po starcie. 

Edytowane przez Gieerka
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 12.07.2017 o 09:03, Gieerka napisał:

pilnie potrzebny skrypter / technik / game Masters

Szukamy także testerów do sprawdzenia czy wszystko gra od strony gry. Za udział przewidziane punkty premium po starcie. 

dla techników przewidziane wynagrodzenie

Opublikowano

zachęcam do współpracy, sporo jest już zrobione. Potrzebne świeże spojrzenie na całość i dopięcie paru spraw. Czytać wyżej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, na momencie potrzebuję technika od accmakera. 
Wszystko jest już gotowe, to co trzeba zrobić to:
- dodać eventy do bloków w acc
- przerobić na wersję angielską (Aktualnie Portugalski)
- podpiąć pod paypala
- dodać kilka nowych skryptów
- uzupełnić acc do końca
- wgrać kilka grafik (grafikę załatwiam)
- sprawdzić czy wszystko działa (linki, przyciski itp) 

Jeśli jest ktoś zainteresowany współpracą i jest również technikiem OTS zapraszam.
Jeśli widzisz to i jesteś w stanie szybko wykonać to co wyżej opisane na gęsiorACC i chcesz parę groszy zarobić pisz!

GG: 62802675

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

OTS: planowana nazwa blacktibia.pl

Pilnie potrzebny skrypter / technik / testerzy

Dla testerów przewidziane pkt premium na start.

Opublikowano

Szukam: Podajemy tutaj kogo szukasz, mapera, skryptera, osób na OTS. Mapera,Hostera
Osób: Podajemy ilość potrzebnych osób. 1/1
OTS: Jest  to Dragon Ball

Kontakt: GG/PW GG : 51924016

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszyskich, ostatnio sie obudzilem i stwierdzilem ze chce powrocic do starych czasow tibii 7.6 i postanowilem zalozyc wlasny ots, taki ktory bedzie przypominal stara dobra rozgrywke. 

Myslalem nad viperia ots, lecz w 2017 roku ciezko bedzie mi znalezc ten silnik, lecz mozna stworzyc podobny. Znam szczegoly serwera, wiem czego ludzie by chcieli i co by ich przyciagnelo.

Potrzebuje tylko skryptera. ktory potrafilby c++, wykryc bledy i pomoc mi z ogarnieciem wzytkiego. 

Planuje zainwestowac w ten serwer. Reklama, host itp itd...

Prosze o kontakt tylko osoby powazne ktore znaja sie na rzecczy. 

Wynagrodzenie do ustalenia. nr tel 609310598 Darek.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

SZUKAM EKIPY
Głównie potrzebna jest osoba dobrze ogarniająca c++ by dodawać nowe systemy do silnika, eventy jak wyzwalanie miast, frakcje potworów itd.
Osoba ogarniająca hosting.
Także pomoc w tworzeniu mapy, questów itp.

Coś o sobie i typie servera. Jestem osobą kreatywną znająca sie na grafice komputerowej, edytowaniu skryptów by uzyskać potrzebny efekt lecz nie nie potrafiąca pisać je od zera, tworzyłem już w przeszłości mapy w tibi, wymyślałem własne questy i potworki z unikatowymi umiejętnościami, częściowo jestem także sadystą który lubi stawiać wyzwania dla graczy niż ułatwiać im życie(przez co mają jakiś cel w grze niż szybko sie nudzić)

Server najprawdopodobniej na starszej wersji tibi gdzie nie było auto ataków z czarów itd, rozgrywka nastawiona głównie na gre zespołową(trudniejsze potworki), czyli dodatkowe klasy postaci jak healer, supporter, summoner i wiele innych(dla każdej z klas odrębny quest). Loot itemków z potworków bardzo zaniżony, głównym źródłem broni/zbroi bedą questy i crafting system. W zamiarze mam sporą ilość questów różniącą sie trudnością oraz typem. Nie jestem pewien ile serverów powstało do tej pory z podobnym pomysłem. Wiec jestem także zainteresowany waszą opinią na ten temat, sam bym bym zagrał na takowym serwerze :D

Mam trzy pomysły na świat i typ rozgrywki nie jestem pewien który jest najlepszy :p

1) Świat w którym bedzie toczyła sie rozgrywka jest ciemny, mroczny, zdominowany przez frakcje potworów które prawie całkowicie wybiły ludzkość, większość miast lub wszystkie upadły i są w ruinach. Ludzkość została zmuszona do życia w podziemnych tunelach ich dawnych miast, kopalń, lub opuszczonych siedlisk krasnoludów.
2) Świat jest podzielony na kilka frakcji w które gracz może sie wcielić(nie jestem jeszcze pewien jak rozwiązać wygląd gaczy) Orkowie, elfy, ludzie, krasnale. W centrum mapy otoczone dookoła innymi frakcjami jest Ludzkie królestwo. Każda Frakcja walczy o tereny, wysoki exp za zabijanie graczy z wrogiej frakcji, chodz jest możliwy także normalny pve z dodatkowym dreszczem emocji.
3) Gracz staje tym razem po stronie zła(nie jestem jeszcze pewien jaką  rasą) i ich głównym celem i wrogiem są ludzie.

Osoby zainteresowane tym projektem proszę o kontakt na e-mail:  [email protected]
lub discord : https://discord.gg/k83mB6N

Edytowane przez Munster
Dodanie linku do discord'a
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam: Sponsora
Osób: 1
OTS: to byłby serwer 4 fun czyli 999x z Reb  systemem  Nowymi Skillami itp

Kontakt: Wiadomość Prywatna :)

Fb podam w wiadomości prywatniej nie korzystam z GG !

Opublikowano

Witam.

Szukam: Poszukuję osoby która pomoże postawić serwer Pokemon Tibia. Najbardziej zależy mi na edycji silnika, pomocy w postawieniu serwera, edycji mapy, questów, mobów itp.
Osób: Potrzebuję do tego jednej osoby która ma doświadczenie w tworzeniu tego typu serwerów.

Ots : Pokemon ots, z wysokim exp ratio, pokemonami legendarnymi, shiny, rozbudowanymi questami oraz systemami.

Kontakt: Najlepiej wiadomość na forum :)

Opublikowano

Szukam: Witajcie, poszukujemy ludzi do testów / pomocy (liczymy na wasze pomysły) na powstający serwer 10.98 RPG Verlora.pl (Robimy mapę własną od 0)

Osób: Wszystkich chętnych

OTS: Tibia 10.98 (Własna Mapa)

Kontakt: Jeżeli czytasz to i jesteś za interesowany napisz do mnie na GG: 7326866 lub wejdź na OTS :) Klient jak i konto do zrobienia na naszym accmakerze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Szukam:

Szukam: Osoby która pomoże w zmianie ip w kliencie tibii 11
Jedej osoby
OTS: Jeszcze nie powstał

Kontakt: GG 10798535 lub priv

1343857338-U369501.png

Edytowane przez Misiek19910601
Opublikowano

Witam, szukam sponsora,ktory kupi VPS, by postawic ots ( REALMAPA ) 8.6 Mam skonczony projekt ;) 

Oczywiscie jakis % z SMS Shopu idzie dla Ciebie

zostaw jakis kontakt do siebie w komentarzu jezeli jestes zainteresowany

Witam, szukam sponsora,ktory kupi VPS, by postawic ots ( REALMAPA ) 8.6 Mam skonczony projekt ;) 

Opublikowano
3 godziny temu, Diax099 napisał:

Priv

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Szukam sponsora, który kupi vps do postawienia ots 10.97

Wszystko mam juz skonczone wystarczy kupic vps :) 

Oczywiscie 30% z SMS shopu dla Ciebie.

GG : 61174115

Edytowane przez bosee