Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem lub szukam ekipy na OTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ktoś gra na obecnej edycji dinery?

Mam full afki pod palka na prawie wszystkie miejscówki z WRL. Większość skryptów pod ED bo nim gram - full afki na furry, dle, lizardy tyle, ze jedynie opcja na ue więc trzeba troche zarobić cashmejkerami.

Jeśli ktoś gra albo mam ogarnięta ekipę to proszę o info, nie grałem już jakiś czas i chciałem wrócić z kumplem zeby się trochę pobić. Kontaktujcie się ze mną przez PW jc.

Mogę też pomóc z zrobieniem jakichś full afków pod ms/ed z ekspieniem na ue lub jakies depositery pod palka eka.

Edytowane przez cecrusher

750x100.gif

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

OTS POST APOKALIPSA OPEN WORLD + ELEMENTY RPG

Kilka słów o projekcie.

Celem zespołu będzie stworzenie pierwszego ots o tematyce posta apokaliptycznej, nie będą to czasy współczesne broń palna, czołgi i samolot... Zajęli byśmy się bardziej wizą apokalipsy w średniowieczu, taka fabuła bardziej pasuje do uniwersum Tibi. Dzięki temu server może liczyć na fanów Tibi jak i fanów survivalu, innych gier post apokaliptycznych oraz gier oldschoolowych. Rozgrywka nie będzie liniowa, gracz nie będzie musiał podążać za fabuła, będzie mógł robić wszystko jak mu się będzie podobało, może wcale nie obchodzić go wątek fabularny. Do rozgrywki wprowadzone zostały by questy sytuacyjne, np. jeśli podczas napadu na wioskę/miasto pomogliśmy obronić mieszkańców w nagrodę będziemy mogli odebrać nagrodę, nie przyjmując wcześniej żadnego questa. Nowe profesje, nowe czary... Wiele więcej innowacji, wszystko będzie zależało od kreatywności zespołu. Chcesz się stać częścią takiego projektu?

Projekt nie jest kolejnym ots stawianym na szybko żeby zarobić na graczach w sms shopie, jest to dosyć duży projekt który wymaga sporego zaangażowania i czasu.

Kogo poszukuję?

- Skrypterów [1/2]

- Mapperów [0/2]

- Grafików [0/2]

- Pisarzy/Tłumaczy [0/2]

Wymagania:

Zaangażowanie w projekt, normalne, że nie stuprocentowe każdy jest człowiekiem i ma swoje sprawy, zawsze można się dogadać.

Szacunek do innych członków teamu, nawet jeśli są słabsi od Ciebie, chcę żeby w zespole była bardzo dobra atmosfera. 

Nie nastawanie się tylko na zarobki, zero oszustwa.

Szablon głoszenia:

Tytuł: OTS [stanowisko] [imię\Pseudonim]

Treść:

+ kilka słów o sobie,

+ wiek,

+ prace,

+ czego oczekujesz,

Kontakt:

Dostanie odp na pewno w przeciągu 24h.

gg: 54332691

Jeśli o czymś zapomniałem napisać proszę napisać mi o tym.

Edytowane przez TheBonZi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Nazwa projektu: Dragon Ball Infinity World

Czego potrzebuje? - Osoby która zrobi otklienta. Grafika, skryptera. Sam jestem grafikiem i znam się na skryptach ale samemu to ciężko wszystko ogarnąć.

Co proponuje?  - GM na serwerze lub kasę przelewem, pacce na serwerze po starcie. (GM z znikomą ilością komend na początku)

Start planuje pod koniec lutego.

Czym się wyróżniamy? - Planuje około 20 postaci. Nowe itemki sety, mase questów jak i ogromne mapy autorskie.

Kontakt Priv lub gg:57489122

Opublikowano (edytowane)

Witam.
-Chętnie zostane Mapperem na jakimś serwerze 8.6 lub 10.8+
-W tibi mam staż jakoś od 2007 roku
-18lat
-Mam dużo wolnego czasu
2w4chgh.jpg

KONTAKT: [email protected]

Edytowane przez GStephano
Opublikowano

q73ZziE.png

Szukam: Osoby odpowiedzialnej za stworzenie/dokonczenie mapy.

OTS: Shinobi Life. Naruto ots 8.54. Skrypty bede pisac ja. Mam w tym dosc spore doswiadczenie,

wiec nie bedzie najmniejszego problemu. Aktualnie pisze systemy, ktorych doslownie nie ma na innych otsach

i predko ich nie bedzie. Moge zaoferowac profesjonalizm z mojej strony i tego samego oczekuje od Ciebie.

Kontakt: Prywatna wiadomosc.

Opublikowano
Cześć! Nazywam się Kamil i szukam kilku osób, z którymi mógłbym poprowadzić projekt mystica.pl. W założeniu ma być to serwer typu evo z rozbudowaną mapą i stabilnym silnikiem. Nie umiem określić kogo dokładnie potrzebuję... właściwie to potrzebuję osób, które mają dobrą wyobraźnię, trochę znają się na kodowaniu skryptów w lua czy php i wiedza co nieco o tfs-ie. Planuję zebrać te kilka osób razem i wspólnie określić co która ma robić. Jeśli chodzi o więcej szczegółów- priv.

Dotychczas zrobiłem layout do acc makera mystica.pl, który bazuje na Znote AAC. Trochę tam jeszcze jest do zrobienia, ale sukcesywnie uzupełniam braki. Dysponuję silnikiem TFS 0.3.7 r. 5969, jest to jeden z najnowszych buildów, o ile nie najnowszy, który gwarantuje wysoką stabilność i małą ilość błędów. Na dzień dzisiejszy mam też wykupioną domenę, mocny serwer VPS (3 rdzenie xeona e5, 3gb ram, dysk ssd), który powinien wystarczyć do ukończenia projektu i testów na niewielkiej ilości użytkowników. Później serwer zostanie przeniesiony na serwer dedykowany. Nie ukrywam, że projekt jest w fazie trochę więcej niż zerowej, ale teraz mam roczną przerwę od studiów i masę wolnego czasu, więc będę dużo nad nim pracował.

Stronę można zobaczyć oczywiście na: www.mystica.pl.

Jeśli serwer zacznie przynosić zyski, proponuję również część z dochodu od serwera.

Chętne osoby proszę o napisanie pod tym postem, ewentualnie napisanie na adres e-mail: [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script> Mam ambitne plany... 

Pozdrówki!

Opublikowano

Szukam: osób na OTS
Osób: 3
OTS: Hexura ( Nowy OTS Hexery )

Kontakt: PW

Szukam osób, które lubią bić brazoli, ale też expić razem - teamhunty - szybszy exp. Najlepiej, żeby napisał EK, RP, MS.

Opublikowano (edytowane)

Witam. Z chęcią pomogę jako tutor czy gm na serwerach tibia. Posiadam 2 letnie doświadczenie na tym stanowisku, byłem senior tutorem na takich kultowych otsach jak hexera, shadowcores, czy vestia, Moim priorytetem jest kultura elokwencja i empatia. Chętnych zapraszam priv.

Edytowane przez Elfinonnn

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano (edytowane)

Szukam: poszukujemy dobrego skryptera (osoby która zna sie na rzeczy i nie bedzie podsyłała gotowców)
Osób: 1-2
OTS: jeszcze brak

Kontakt: pw forumowe lub e-mail [email protected]*tam się ugadamy na ts'a*

opis: Oferujemy dedyka opłaconego na 2 lata, teamspeaka i dodatkowe rzeczy, więcej ustalimy na priv

Edytowane przez siepek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam jeszcze dla was pomysł... przerobić otclienta na android... to będzie kolejny profit od ludzi ktorzy na forach androida plączą że nie ma tiii ani gry tibiopodobnej a tinią ma nie wchodzi w grę, pozdrawiam :D

Opublikowano

Witam , poszukuje osób ogarniętych którzy znają się na rzeczy, jestem w stanie zaoferować domenę + dobry hosting pod stronę jak i dobry serwer VPS pod samą grę z filtrami Anty DDoS. Po więcej informacji pisać na PW lub GG: 44507441. PS : Nie lubię oszustów więc jak jesteś uczciwy to chętnie czekam na twoją wiadomość.

Opublikowano

Witam, zasponsoruje dedyka+ hosting www, wszystko dla dobrze zrobionego servera 7.4-8.0, może być to Naruto, pokemony, Rl map wszystko, ma być po prostu dobrze zrobiony :) Jestem w stanie wyłożyć na wszystko gotówke. Po więcej informacji pisz na GG: 3484189

Opublikowano (edytowane)

Brakuje ci adminów?
Napisz PW lub gg: 58201698

Mam lat 19, w tibie zaczołem grać już w wieku 12 i tak jakos zostało sentymęt mam do tej gry ^^
Chciałbym pomóc jakiemuś serwerowi ^^

Edytowane przez SzCzeKaM
Opublikowano

Szukam osób które są w stanie stworzyć OTSa.

Finansuję dedyka na którym będzie stał. 

Finansuję zakup mapy.

Płacę przelewem/paypal lub psc za wykonanie pracy. 

Po poprawnym skonfigurowaniu serwera dla administratora co miesiąc będzie przeznaczany odpowiedni % ze sklepiku.

Szczegóły serwera omówimy na PW.

Proszę o zgłaszanie się osób które mają czas na realizację tego projektu.

Zapewniam reklamę więc nie musicie się bać o ilość graczy ;)

Opublikowano (edytowane)

Chętnie pomogę przy prowadzeniu OTS jako GM lub jakakolwiek inna ranga. Mogę też coś pomóc przy rozbudowie mapy ponieważ mam kilka projektów które siedzą mi w głowie. Chętnych na PW lub gg: 43057999­

Edytowane przez DMGreen1819

Pomogłem? Daj plusika za udzielenie pomocy! :)

01011010 01100001 01101011 01101111 01100011 01101000 01100001 11000101 10000010 01100101 01101101 00100000 01110011 01101001 11000100 10011001 00100000 01110111 00100000 01000100 01101001 01100001 01100010 01101100 01101111 00100000 01001001 01001001 01001001 00100001

-

Xbox One: Praxtor19 - CoD BO III, Diablo III, Forza Horizon 3, Rainbow Six Siege (W te gry gram)

Można zapraszać do znajomych, chętnie zagram :)

Opublikowano

Witam serdecznie otóż po powrocie z Niemiec chcę postawić serwer pod Tibie 10.70+/10.90 co do mapy i co to za OTS ma byc  wszystko okreslimy w czasie trwania projektu. Serwer bedzie stał na wygodnym i bardzo bezpiecznym dedyku (nie na tanich tylko na drogich!, oplaty serwera dedykowanego: nie bedzie problemem gdyz pieniadze sa na to tylko brakuje osob do pracy! Więc poszukuję osób do współpracy na stanowiskach:

SKRYPTERx2 *(na zaawansowanym stopniu, nie szukam osob ktore dopiero zaczynają w tym nauke, super gdyby osoba tez sie znala na komplikacjach serwera)

MAPPERx1 *(najlepiej gdyby podeslac prace na meila na ukazanie swojej wyobrazni i kreatywnosci!) kamil-13-1993@o2.pl

ACC *(Osoby ktora zna sie na bazie danych!)

Co do nazwy serwera jest jeszcze nie znana, wszystko bedzie omawiane po za forum, prywatnie. Kontakt tylko meilowo

Opublikowano

Zostanę: Gamemasterem

1.Nick: Matioro
2.Wiek: 18
3.Doświadczenie: z Tibia około 3lat
4.Staż w robieniu OTS: Raz próbowałem zajmowałem się zawsze ogarnianiem Serwa w grze jako GM

5.Kontakt: GG: 15945812