Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem lub szukam ekipy na OTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam:

1343857338-U369501.png

cooltext1_swhrhnq.png

Szukam: Osoby z DEDYKIEM oraz Skryptera !
Osób: 0/1 | 0/1
OTS: FlyOT - co do domeny jeszcze się to uzgodni.

Kontakt:  Priv, GG:5962188 (pisać nawet jak jestem off), FANPAGE: https://www.facebook.com/flyoteu/

Coś o projekcie: Jest to Edit Real Map, nad którą pracowałem prawie miesiąc. Mam znajomego streamera, który wypromuje OTS'a 

na start przediwuje ok 500 osób !!!
Więcej info podam w kontakcie ze mną.

1343857338-U369501.png

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

uwaga szukam ludzi do zakupienia vps domeny i tp pad ots pokemon za taka pomoc 70% zarobku z sms dla tego co kupi ots system lvl evo w sh i tp wiecej info na emeil [email protected] lub na facebook adam kochanski zdj z czarnym tlem chodzi sql szczytno to bd ja pisac

Opublikowano

1.Nick: Veez
2.Wiek: 16
3.Doświadczenie: 4 lata ( TAK TO PRAWDA )
4.Staż w robieniu OTS: Kilka większych otsów 100+ online, do dziś bawie się w tworzenie, zbuduje Ci serwer, a ty tylko go na VPS dasz i stabilny serewr gotowy :)

5.Kontakt: GG: 21464983 bądź PW

­

nic

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Szukam osób :

1343857338-U369501.png

Poszukuję:
Szukam: , mapera, skryptera, reklema-makerów, guardów- servera/testerów - unlimited.
Osób: mapera,0/1 skryptera, 0/1  reklema-makerów 0/2, guardów-servera/testerów - unlimited.
OTS: YourOts 10.90 - Serwer jest w fazie bety - aktualnie pracuję nad nim sam, dlatego wsparcie mile widziane, a pracy sporo

ip: 92.222.66.42  Tibia: 10.90
Kontakt: GG 9744780

Edytowane przez Sodiks
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poszukuję ekipy do stworzenia ots 8.6. Aktualnie jestem sam i postanowiłem poszukać ludzi chcących dołączyć do projektu, który ma szanse się wybić na skalę znanych ots. Mam dużo pomysłów, a mało rąk do realizacji.

Sam zajmuję się:

Stroną WWW

Przerobieniem Clienta

Rysowaniem nowych itemów

Dodawaniem nowych itemów

Administracją serwerem linux debian

Itd. Jednym słowem wszystkim na razie

Każda osoba zostanie za swoją pracę wynagrodzona jeśli serwer przyniesie zyski. Nie zamierzam robić serwera pay2win. Jeśli boisz się, że zostaniesz oszukany, to specjalnie dla Ciebie zostanie wydrukowana umowa i wysłana drogą pocztową.

Przejdźmy do sedna.

Poszukuję :

Mappera: 0/1 (tylko 1 mappera gdyż wiem, że osoby nie lubią jak ktoś im miesza)

Skryptera lua: 0/2 (nie musi być to osoba "pro", należy umieć pisać questy)

Grafika: 0/1 (głównie od strony typu prezentacje, bnnery, loga etc.)

Jeśli jesteś chętny zapraszam do kontaktu poprzez wiadomość prywatną na tym forum. Po dogadaniu się mogę podać numer telefonu, adres e-mail do szybkiego porozumiewania się.

Maszyna:

Jeśli chodzi o maszynę planuję jakiegoś vpsa do 200 zł na start. Aktualnie działam na virtualboxie poprzez hamachi, ponieważ szkoda pieniędzy na czas prac, a wiadomo, że dobry projekt trochę czasu potrzebuje. Aktualnie mój komputer ma przydzielone 5GB ram na serwer. Łącze 80mb/a także do prac nad serwerem nie będzie problemu.

Dziękuję za przeczytanie mojego tematu. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Siema.

Wraz z kilkoma kumplami jakieś 2-3 dni temu z nudów wróciliśmy do psrtykania w Tibię na OTS. Zaczęlismy na tym oto serwerze : http://vikingtibia.com.br/ gdyby ktoś był chętny do wspólnej rozgrywki to zapraszam do pisania nicków w temacie , pw , lub skype : kondziobmw , gg: 9800301 (jest nas 4-5 każda klasa także klasa nie ma wielkiego znaczenia ale poniekąd im więcej sio tym łatwiej jednak nie naciskamy na to ,korzystamy z ts3 i gramy zwykle po 17-18 gdyż tak wracamy z pracy gildia Pain) . Pozdro

P.S. Jeżeli ten link do ots'a szkodzi w jakiś sposób na forum to przepraszam mogę go ewentualnie usunąć i podawać zainteresowanym na priv jeżeli zajdzie taka potrzeba

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów! 

Od dość długiego czasu interesuję się ots-ami więc, chciał by postawić swój serwer. Jestem w stanie zainwestować parę stówek na: domenę, serwer dedykowany, tsa reklamę itp, miesięcznie w serwer, oczywiście twoja praca zostanie nagrodzona $$$. oczywiście jak wszystko pójdzie zgodnie z planem :)

Więc jeżeli posiadasz wiedzę dzięki której postawimy razem solidny serwer, napisz do mnie na PV 

POSZUKUJĘ:

Jednej osoby do postawienia oraz administracji Ots-a, która jest dyspozytywna przynajmniej 3 razy w tygodniu.

Na PV napisz: co umiesz ile masz lat i jakie są twoje osiągnięcia :) i jakim twoim zdaniem był by koszt utrzymania serwera

Pozdrawiam. :)   

Opublikowano

Siema z racji że nie ma ogarniętych otsów a kilka guildi chciałoby pograć na czymś stabilnym z konkretnym balansem i expem i jestem w stanie sprowadzić na server kilka teamów takich jak, foxhound, mirza, kladka okolnir, i inne teamki postawię z kimś otsa pod nas. Pisać swoje gg zainteresowani odezwę się

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW !

Wraz z moją ekipa stawiamy dobry serwer naruto 8.54.

Szukamy:

-Testerów na serwer !

Co offerujemy? :

- Własny client na 8.54

-Przejrzyste forum

-Reklama na start serwera

-Nowe/ulepszone grafiki

- Ciekawe questy 

-Dobry balans

-Masa expowisk

Więcej informacji na priv lub na naszym forum : http://narutostr.forumpl.net

Pozdrawiamy Ekipa Naruto Strych !

pr8vyf7em6l9.png

Opublikowano

zaczynaja sie wakacje, znalazlem robote, w ktorej bede mial od cholery wolnego czasu, takze postanowilem wznowic prace nad serwerem naruto, dobrze wladam jezykami wystarczajacymi do napisania czegos sensownego i tego samego wymagam od ciebie, twoj wiek nie gra roli, masz umiec pisac, edytowac spr i w sumie to tyle. takie podstawy. zapraszam do wspolpracy. wiecej informacji? glownie nastawiam sie na zysk, takze nie piehdolic o jakims rpg, bo to sensu nie ma :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema z racji że nie ma ogarniętych otsów a kilka guildi chciałoby pograć na czymś stabilnym z konkretnym balansem i expem i jestem w stanie sprowadzić na server kilka teamów. Postawię z kimś otsa pod kilka guildi. Pisać swoje gg zainteresowani odezwę się

Siema z racji że nie ma ogarniętych otsów a kilka guildi chciałoby pograć na czymś stabilnym z konkretnym balansem i expem i jestem w stanie sprowadzić na server kilka teamów, postawię z kimś otsa pod nas. Pisać swoje gg zainteresowani odezwę się. Każdy team liczy od 15 do 40 osób aktywnych. Chcą pograć dłużej

Siema z racji że nie ma ogarniętych otsów a kilka guildi chciałoby pograć na czymś stabilnym z konkretnym balansem i expem i jestem w stanie sprowadzić na server kilka teamów, postawię z kimś otsa pod nas. Pisać swoje gg zainteresowani odezwę się. Każdy team liczy od 15 do 40 osób aktywnych. Chcą pograć dłużej

Opublikowano (edytowane)

Witajcie Drodzy Użytkownicy MPC forum,

Przybywamy tutaj, by odnaleźć nasze ostatnie brakujące ogniowo.

Pracujemy nad nową grą 2D, bazującą na silniku TFS.

Jesteśmy 4-osobowym zgranym teamem, w którego w skład wchodzą:

grafik, spriter, mapper, programista.

Ostatnią osobą, którą potrzebujemy, jest skrypter / koder w języku Lua.

W naszym składzie panuje luźna i przyjazna atmosfera,

po nowym koderze oczekujemy tego samego.

Wszelkie informacje odnośnie projektu oraz innych informacji

udzielimy po kontakcie. Zapraszamy!

Szukamy:

• Kodera / Skryptera - Lua

Kontakt

- email: [email protected]

- GG: 56353791

Edytowane przez Kazelot
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Poszukuję programisty do nowego projektu ots, moim celem jest stworzenie nowej fabuły, mechaniki rozgrywki. Jest to projekt na długi okres czasu, nie na wakacyjny server do zarobienia kilku stów. Chciał bym żeby stworzony przeznas serwer był na wysokim poziomie jak np. pokexgames.

Po więcej informacji zapraszam na prywatna rozmowę.

GG: 24962244

email: [email protected]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam!

Zostanę mapperem na OTS! 

Więcej info na GG lub PW!

GG: 43057999

Pomogłem? Daj plusika za udzielenie pomocy! :)

01011010 01100001 01101011 01101111 01100011 01101000 01100001 11000101 10000010 01100101 01101101 00100000 01110011 01101001 11000100 10011001 00100000 01110111 00100000 01000100 01101001 01100001 01100010 01101100 01101111 00100000 01001001 01001001 01001001 00100001

-

Xbox One: Praxtor19 - CoD BO III, Diablo III, Forza Horizon 3, Rainbow Six Siege (W te gry gram)

Można zapraszać do znajomych, chętnie zagram :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zostanę sponsorem

Oferuję:

* Serwer dedykowany (specyfikacje zależą od zapotrzebowań)

* Domenę wraz z hostingiem www

* Pomoc przy Projekcie 

* Dużo czasu

Oczekuję: 

- Gotowego projektu

- Doświadczenia

- Udziału w zyskach

Kontakt:

PW - Forum

GG - 7840493

Edytowane przez lukasz5050

wielkosc

Opublikowano

Zostanę skryptetem na ots 8.6 lub pod najnowszy protokół. Kontakt poprzez PW bądź telegram

Opublikowano

Szukam kogos kto mialby ochote wytlumaczyc mi rzeczy zwiazane z tworzeniem ots , moj wiek 26 lat. Moze jest tu jakas dobra duszyczka bo sporo rzeczy nie rozumiem jak przegladam youtube. Serdecznie zapraszam na priv. Pozdrawiam

Opublikowano

Zostanę sponsorem

Oferuję:

* Serwer dedykowany (specyfikacje zależą od zapotrzebowań)

* Domenę wraz z hostingiem www

* Pomoc przy Projekcie 

* Dużo czasu

Oczekuję: 

- Gotowego projektu

- Doświadczenia

- Udziału w zyskach

Kontakt:

PW - Forum

GG - 7840493

wielkosc

Opublikowano

WITAJCIE FORUMOWICZE  

Poszukuję: 
Szukam: , mapera, skryptera, reklema-makerów, guardów- servera/testerów - unlimited.
Osób: mapera,0/1 skryptera, 0/1  reklema-makerów 0/2, guardów-servera/testerów - unlimited.

Mamy bardzo Fajny pomysł na ots bedzie to 8.6 moze Evo zaden podrabianiec chcemy go zrobic praktycznie od podstaw Bardzo pilnie poszukujemy osob zapraszam od kontaktu      gg  22214014       

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam kogos kto mialby ochote wytlumaczyc mi rzeczy zwiazane z tworzeniem ots , moj wiek 26 lat. Moze jest tu jakas dobra duszyczka bo sporo rzeczy nie rozumiem jak przegladam youtube. Serdecznie zapraszam na priv. Pozdrawiam

Podpinam się pod tego Pana :) Mam 19Lat i chciał bym postawić serwer ots 8.6   Czy to będzie RL czy Evo nie liczy się to. Nie stawiałem nigdy ots próbowałem sam to zatrzymywałem się na localhost :D dokładniej na account marker :) Nie wiem praktycznie nic i szukam "Dobrej duszyczki", która podzieliła by się ze mną swoja wiedzą mam wiele wolnego czasu. Proszę o kontak Gg: 60131330 , Skype pentlik125 (bardzo rzadko na nim przebywam) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1343857338-U369501.png

Szukam: Osob, ktore ogarniaja wszystko i sa w stanie stworzyc dobry serwer ots, strone itp, itd
Osób: Tyle, ile potrzeba, moze byc nawet 1 ktora wszystkoi ogarnie, nie ma znaczenia
OTS: Chce stworzyc OTS cos w stylu rpg ale tez troche FUN, oczywiscie jak najbardziej RL pod tibie 10.96 ~~, ja jestem ws stanie zasponsorowac cala zabawe, czyli oplacic serwery itp itd, na tworzeniu ots nie znam sie zbytnio ale jezeli ktos mialby checi cos wytlumaczyc to tez bym chcial pomuc, prosze o kontakt zainteresowanych

Kontakt:GG 444807, badz email : [email protected].

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Krótko o nas, kim jesteśmy : Zgrana paczka studentów / pracujących 20-23 latków
Postanowiliśmy stworzyć server 8.6 ( Pełen Customize )
Finansowe itd wszystko ogarnięte

SERVER NIE DLA ZAROBKOW ! (osobom pomagającym w projekcie bedziemy wstanie sie odwdzieczyc )

Z TOBĄ czy bez ciebie zrobimy ten server, pytanie czy chcesz byc jego czescia ?

Szukamy : przyjmiemy wszystkich chetnych do STAŁEJ wspolpracy !!!, jedyne co jest wymagane to znajomosc tematu Tibi i serveru 8.6

Osób : 10
OTS: Custom pod tibie 8.6

Kontakt: GG : 6236710