Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosby problemy pytania.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pytanie czemu nie cheatowac na polskim servie?

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

• Odpowiedzi 593
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam prośbe do kogoś kto robi hacki. By dał mi cały gotowy kod do C++ bym sobie go tylko wkleil i miał hacka, a po każdym update zmieniał bym sobie tylko adresy i by było. Kto może mi dać całe adresy to bardzo bym prosił.

Opublikowano

Nie za duzo wymagasz? to niewystarczy-.-

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

arczi da sie na angielskich forach

"Każdego dnia dziękuję Bogu , że jestem kibicem. Dla nas liczą się chwile.

I to my będziemy żyć tak jak się powinno. Na całego.

Bo do grobu nic nie zabierzemy... a pamięć pozostanie na zawsze!"

Opublikowano
Ja mam pytanie czemu nie cheatowac na polskim servie?

Nie wiem dlaczego, ale tam najszybciej wykryją czity. Już nie chodzi o obelgi graczy, przekleństwa etc. Jak grałem na jakimś zatłoczonym servie to mi kicka dali po 5h, a jak na polskim to po 20 min na bypassie :/

qrst2113901149h.png

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Opublikowano

Ponieważ tylko strzelba daje obrażenia. Jeżeli masz Premium (VIP) to obrażenia zadają wszystkie bronie .

A to pytanie odemnie jak robicie to że macie Klan Ratio Ranking Rate

Opublikowano

Ej ludzie jak wy robicie rysunki w sygnaturce ja wprowadzam odpowiednia sekfencje rysunku i pisze mi

Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.

Napotkane błędy:

Nie jesteś upoważniony do używania tego typu rozszerzenia dla obrazków na tym forum. Dozwolony format to: http://www.domain.com/picture.gif, a niedozwolony jest: http://www.domain.com/picture.one.gif

Pomocne linki

* Przywracanie zapomnianego hasła

* Zarejestruj nowe konto

* Pomoc

* Kontakt z administratorem forum

HELP!!

xJustMe.png

Opublikowano

Co to oznacza ???

Alert Action: Suspended - 24 hours

Details: This account was found to be in violation of our in-game policies and/or Terms of Use. As a result, we will be suspending this account for 24 hours. Continued infractions may result in additional actions taken on the account up to and including account termination/closure.

We urge you to take a moment to review our policies located on our website (http://warrock.gamersfirst.com/policies.php) to familiarize yourself on what is and is not acceptable.

Additionally, you should take heed of the following:

* We ask that you please remove or close any third-party applications that alter or manipulate the game client or data stream. The use of any programs (hack or cheat) is strictly prohibited. Before you launch the game, ensure you clear any of these types of programs (even if they are for other games).

* The use of an anti-virus software package is encouraged to remove any potential trojans, viruses, or mal-ware from your system.

* Please, do not divulge account and personal information to anyone. K2 Network and their employees will never request password information. To ensure safety of the account, we would advise changing your password on a regular basis.

*Only visit K2 Network approved websites. Some malicious websites may attempt to gather or log information. Be extra cautious when entering in any information on websites, especially personal information.

Here at K2 we strongly endorse a competitive and fair gaming experience for all our players and we aggressively take actions on accounts that are found to be in violation of our posted policies.

Should you have any further questions please submit a ticket through our website (http://warrock.gamersfirst.com/submit_ticket.php)

To oznacza ze dostałeś BANA na 24 Godziny a nastepny ban będzie na zawsze.
Opublikowano

siema czy moglby mi ktos powiedziec (przetłumaczyc) jaka jest tu podana informacja bo nie umie angielskiego ..

Between today and next Wednesday, April 2, 2008, GamersFirst will update with account limitations and a policy change regarding banned accounts.

After the update, each GamersFirst account will only be allowed to have up to 10 accounts linked per game. Users with over 10 War Rock accounts linked to a single G1 account currently will not be allowed to make another War Rock account on GamersFirst. This change will be updated silently between now and April 2nd.

Punkbuster and K2 staff bans will automatically ban the corresponding GamersFirst account from making new accounts as well. Any account found violating the policies of the game will put all ALL accounts connected to it in jeopardy. This policy will take effect on April 2nd 2008.

Opublikowano

najpierw se ściągnij poradnik do C++ a potem same C++ i sprubuj swoich sił najpierw sie naucz jak to sie robi bo sobie procesonr rozwalisz ;/

Opublikowano

Dla zielonych polecam google i kilka godzin czytania kursów. Potem robienia jakiś trajnerów. A dopiero potem zabieranie się za robienie haxów.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Wciskasz ok i na chwilę się ścina?

Wyłącz go i włącz po 2-3 minutach, wtedy on ma jakiś download tam/update i wtedy wchodzi...

Tak jest przynajmniej u mnie, a jak to widzę już mam wnerwa.

Ale nie mówię że to to nie chcę straszyć, poprawcie mnie jeżeli to jest jeszcze od czego innego.

o.O
Opublikowano

siema mam pytanie czemu nie mogę sie zalogować na war rocku
godzinę temu gralem i było wszystko dobrze a teraz wciskam ok i nic

Bo K2 coś tam robi w serwerach i będzie nowy upadate ;/ Ale za kilka godzin wszystko będzie OK.

k2networkiv2.png
Opublikowano

No to tak jak mówiłem :/

Lipa bo prace nad nowymi hakxami znowu się przedłużą, a to nie tędy droga...

o.O
Opublikowano

przeginaja z tego co wyliczyłem to tak 2 kwiecień UB teraz 26 i 24 marca UB wcześcniej 14 czy coś tekiego UB więc co tydzień praktycznie

Opublikowano

Cóż... Ja tu jestem od niedawna xD

Hej, czy jak używasz hacków to ci war zalicza zwiechę? Bo nie wiem czy to przez haxy czy warto by reinstalkę walnąć.

o.O
Opublikowano

Mam pytanie co do bana na ip na neostradzie LIvebox TP mi cos grozi czy odepne i przypne router ip sie zmieni i juz?Po banie?

Hmm...

Opublikowano
Mam pytanie co do bana na ip na neostradzie LIvebox TP mi cos grozi czy odepne i przypne router ip sie zmieni i juz?Po banie?

Samo IP się chyba nie zmieni. To ci co neta tobie zakładali muszą zmienić.

k2networkiv2.png
Opublikowano

A jeśli ja mam radiówke i nie mam mozliwości zmienić IP to jest możliwość ze zbanują mi IP??

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

A ile kąt zablokują zanim zbandują IP?? Wie ktoś??

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Zanim dostaniesz Bana na IP to mogą niezabanować nawet 1 konta to zależy od Hacka no czasami jak cześto PnkBuster cie wykrywa i banuje (twoje IP) więc trzeba uwarzać i zmieniać IP progsem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...