Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas.pl[DEDYK][PL]

Avalansh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zróbcie ten luncher albo zaraz poradniki przejrzę jak to się robi to wam zrobię.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Będzie jakiś luncher ?...

Owszem, niedługo dam.

Do lunchera trzeba zrobić oddzielne pliki iż jak wyjmiesz pliki z naszego clienta to nie wjedziesz z innego clienta na serwer.

Opublikowano

a Ile osob na oko online na serwerze?

Chetnie bym wszedl, ale pobierac clienta nanic ;d

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

WSSH - 400-500

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Owszem, niedługo dam.

Do lunchera trzeba zrobić oddzielne pliki iż jak wyjmiesz pliki z naszego clienta to nie wjedziesz z innego clienta na serwer.

a ile CI to zajmnie? bo "niedlugo" mozna roznie odbierac np. moze byc to jak chwilka Kobiety w lazience lub "bede w domu za 5 minut" faceta..

wiec prosze o przybliozny czas

Opublikowano

to mnie rozmiesza znów Turisas.pl edycją działającego serwera

http://www.valarim.pl/index.php

nawet nie wiecie że na stronie macie odnośniki do tamtego serwera

Lachuner wczoraj mówiłeś że już wrzucasz a dzisiaj się okazuje że jeszcze nie zrobiłeś a te 1000tyś kont są stare utworzone ledwo tutaj 300graczy gra nawet nie jak widać atlantis wczoraj grał a dzisiaj już nie gra znaczy ze serwer slaby

za wysoka sygnatura

Opublikowano

a widziałeś żeby kiedyś Atlantis grał na jakimś słabym serwerze?zawsze gra na dobrych pomyśl logicznie bez Łatki 2/3 osób mniej gra chyba że jak pandoramt2 gra 4k osób to trzeba pobrać clienta jak masz takiego neta dobrego że pobierasz w 5minut clienta to też nam zafunduj bo np ja mam 100kb/s download

7236163.jpghahahahaha, trollu, mądrze piszesz nie graj bo Atlantis nie grał, chyba nie wiesz o tymm że serwer mógł mu się nie spodobać..

Opublikowano

Dawać tego Luncha nie mam zamiaru czekać 1h na clienta aż sie pobierze ; p Serwer po Prezce oceniam że zajebisty ale o Launcherze mogliście szybciej pomyśleć .

Opublikowano

a widziałeś żeby kiedyś Atlantis grał na jakimś słabym serwerze?zawsze gra na dobrych pomyśl logicznie bez Łatki 2/3 osób mniej gra chyba że jak pandoramt2 gra 4k osób to trzeba pobrać clienta jak masz takiego neta dobrego że pobierasz w 5minut clienta to też nam zafunduj bo np ja mam 100kb/s download

Na pandorze nei gra 4k tylko cos kolo 700 licznik podwyzszony maja pzdr

gallery01843468.png
Opublikowano

pobrało mi się to 400mb i client nie jest pełny brakuje wielow plików

Pobierz od nowa . Mi się pobrało Patcherem/Hosting i za każdym razem 100% .

Opublikowano

KURWA MEDIUM?! Widzieliście kiedyś mediu?! Nasionko od yonah? kurwa spierdalam stąd nauczcie się, że POLAK JEST OD HARDÓW/MEDIUM, a nie takie gówna wypierdalać

4410678874.png

Opublikowano

fajne serw wbijac ;p

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Dlaczego to przerobiona strona Valarim.pl ?

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ KURWA, z 5 RAZY NAPISALI ZE DOSTALI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...