Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torque 3.0! Będzie Się Działo.

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

jeżeli ja dołączyłem do 300 beta testerów a nie dostałem żadnej wiadomości to oni jeszcze naprawiają tego buga czy co BTW. nie miałem tydzień neta ; D ale jak widzę to go już używacie ale ja nie dostałem żadnej wiadomości xD może ktoś wie ocb.?

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Bo nie dostajesz żadnego msg, wchodzisz na ich forum i masz tam linki do downloadu torque i klucza wyłącznie dla ciebie.

////Edit: 13.10.09

Rejestracja do grupy beta zostanie ponownie otwarta 15 października, macie szansę dołączyć do grupy beta torque.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

mógłby dać ktoś link do downloadu njanowszej wersji torgue ? bo jakoś na ich stronie jest tylko Icona do ściągnięcia ( WTF ? ) xD

@EDIT jak chciałem uruchomić starą wersje takie coś mam (PS. jestem w 300)

kngb.png

Opublikowano
Ze nie masz dostepu, najwidoczniej przyblokowali aby ludzie po za projektem jej nie uzywali juz.

ehh widać nie cały tydzień się tym pocieszyłem ;/ a możę mają zamiar wznowić projekt ?

a jak tak to czy trzeba się bd jeszcze raz zarejestrować?

Admin Cienia
Opublikowano

Dorczu, jakbyś czytał uważnie co piszał i myślał logicznie to byś widział że wywalili wszystkich z grupy beta, została też podana lista osób które dostaną na 100% się do grupy i widnieje tam twój nick, stanie się to po 15 października.

Opublikowano
Dorczu, jakbyś czytał uważnie co piszał i myślał logicznie to byś widział że wywalili wszystkich z grupy beta, została też podana lista osób które dostaną na 100% się do grupy i widnieje tam twój nick, stanie się to po 15 października.

srorki nie czytałem wszystkich postów ale teraz widze... ehh... ale ze mnie debil >>.<<

Admin Cienia
Opublikowano

Jutro już będzie otwarty reg do beta groupe oraz wyjdzie nowa wersja.

Admin Cienia
Opublikowano

Ci co mieli zostać ponownie dodani, zostali dodani automatycznie, nie wiem jak z pozostałymi.

Grupa beta otwarta, pozostało 209 miejsc. Spieszcie się!!

Opublikowano

Siema, dostałem się do grupy beta, mam pytanie, jak ściągnąć torque? bo wchodzę w download i mam tylko silkriad.icon...

i czy dostał już ktoś bana za torque?

Admin Cienia
Opublikowano
Siema, dostałem się do grupy beta, mam pytanie, jak ściągnąć torque? bo wchodzę w download i mam tylko silkriad.icon...

i czy dostał już ktoś bana za torque?

MC do pobrania tutaj (link poniżej), lecz poczekaj aż wyjdzie 3.05 bo owa nie działa na kliencie isro.

www.torquesro.info/forum/index.php/topic,21.0.html

Opublikowano

@up

Są jakieś informacje na temat, kiedy wyjdzie ta nowa wersja??

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Admin Cienia
Opublikowano

W piątek pisali że ma wyjść sobote/niedziele ale jak nie było tak niema, prawdopodobnie będzie po inspekcji.

Opublikowano

Ile zostało jeszcze miejsc?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Admin Cienia
Opublikowano
Ile zostało jeszcze miejsc?

Nie wiem ale wersja 3.05 - 2.217 jest dostępna tutaj.

www.torquesro.info/forum/index.php/topic,21.0.html

Opublikowano

Mam małą prośbę, bo dostałem się do grupy beta testerów i nie wiem za bardzo, co mam zrobić z tym kluczem, który jest do ściągnięcia ze strony...

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Admin Cienia
Opublikowano
Mam małą prośbę, bo dostałem się do grupy beta testerów i nie wiem za bardzo, co mam zrobić z tym kluczem, który jest do ściągnięcia ze strony...

Wrzucasz torque i klucz do folderu z silkroad, i odpalasz torque dzięki temu, to wszystko. :>

@down

np ;)

Opublikowano

@up

Dziękuję Ci za szybką odpowiedź :D

Opublikowano

Oco chodzi jak chcę przełączyć cl = client ? pisze "creating port (chyba) 3434" i nic się nie dzieje xD

Opublikowano

klikam na ten link żeby pobrac wpisuje login i chasło i dupa daje mnie na forum. Co mam zrobic?

@Down

Ok wpisałem i pokazuje mi sie pusta strona i na niej w lewym górnym rogu "1" i nic więcej

@2down

Wpisuje login a nie poczte nawet prubowalem 3 przeglądarek, i dupa chyba musze zrezygnowac. thx za pomoc

Admin Cienia
Opublikowano
klikam na ten link żeby pobrac wpisuje login i chasło i dupa daje mnie na forum. Co mam zrobic?

Wpisz tam swój nick jakim się rejestrowałeś i zadziała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...