Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torque 3.0! Będzie Się Działo.

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
- Prawdopodobnie jutro będzie już oficjalnie dostępna wersja. Strona pod adresem:

- Troque ma tylko 300 wolnych miejsc w wersji beta, jeśli chcecie być w śród nich to należy się zarejestrować na forum Troque i podąrzać wedóług instrukcji w tym temacie.

czyli wystarczy sie zarejestrować na forum i już sie jest jednym z 300 (spartan xD)

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano
a wie ktoś kiedy bedzie mozna sciagnac??

Jeśli zrobiłeś co podałem, dostaniesz link od administratora we wtorek po inspekcji.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
No i co? Ja jeszcze nic nie dostałem, choć jestem w grupie beta.

Czekaj na akceptacje.

Moze nie przyjęli jeżeli wpisałeś byle co ;]

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Jak na razie jest taka informacja:

Bot is finishing up now, I am editing files in the BETA section and once bot is done a mass email will be sent out to all members of the BETA group and access will be given for you to see and access the BETA group.

Hopefully this will be done asap, just waiting on bot so take a piss and get some coffee xD

Każdy, kto jest w grupie beta testerów dostanie e-mail z linkiem do Torque 3.0. (Ja jestem w tej grupie i cały czas śledzę ten temat).

Musimy być cierpliwi. ;)

Edit:

Ostatnia informacja z tamtego forum:

Currently testing new changes, updates here in the next few mins
Admin Cienia
Opublikowano

Wciąż pozostało 14 miejsc, jeśli ktoś chce się nacieszyć torque czym prędzej radzę się zarejestrować.

Admin Cienia
Opublikowano
Ja jestem w beta testerach -.-. To ma ktoś tego cl czy nie? ;s

Niema jeszcze, coś się krzaczy w jangan.

Opublikowano

podsumowując dostaniemy wiadomość kiedy skończą naprawiać buga w jg tak ???

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Admin Cienia
Opublikowano

Trzeba czytać na ich forum, wiadomości raczej z tym nie dostaniemy.

Opublikowano

Witam mam problem.Gdy chce sciagnac torque naciskam na link, wpisuje passy i dupa powraca mi na forum.Probowalem sciagac przez IE ale tez to samo mam.Jakies sugestie?

Opublikowano

Ehh no tak ale skoro mamy ten zaszczyt bycia w grupie beta testerow a nawet nie mozna sciagnac programu to az smiac sie chce.Powinni cos z tym zrobic xD. Probowalem instalowac najnowszego IE tak jak napisali i tez nic to nie dalo.Mam nadzieje ze szybko to naprawia.Ciesze sie z jednego powodu: nie jestem sam z tym problemem;p

EDIT: Najsmieszniejsze jednak jest to ze po wpisaniu zlych passow tez nic sie nie dzieje tylko na forum wrzuca spowrotem;p

Opublikowano

Mi forum działa normalnie bez problemów. Pobierac tez moge normalnie ( wyjebcie firefoxa, zainstalujcie opere :D)

Change log:
3.01
Fixed crashing on spawn (was due to our protector)
Fixed server/auth bugs, read above if you have issues
Added modify stall item, you can now modify the price of an item in stall.
Added STR/INT
Added disconnect button so you can disconnect your character(s).
Reconnect on DC (should work)

3.02 (Bug fix)
Fixed stall/item crash, was due to the protector.
Fixed GUI ban list
Fixed crash on "Select" if no connection is selected
Fixed Disconnect launching cl->client
Fixed the corrupt key issue client side, line breaks wont corrupt the key.

Coming soon (within a day or two):
Will have another go at fixing cl->client
Skill usage
Accept res
Detect items to/from storage, items to/from NPC
Auto master

76561198001815076.png
Opublikowano

Dobra.Razem z kuzynem to rozgryzlismy:D W linku download nie wpisujemy naszego loginu tylko username ten ktory podawalismy przy rejestracji.Ja na poczatku wpisywalem login czyl nasz mail i powracalo mi do forum xD A gdy wpisalem moj username to dalo rade wkoncu.Haslo jest to samo co podawalismy przy rejestracji;p

EDIT:Teraz mam kolejny problem. Niestety mam juz chyba pecha xD. Podczas przelaczania z clientless do client wyskakuje mi blad Error 45 WTF? Jesli ktos wie jak to nareperowac prosze o niezwloczna odpowiedz:) . Jak ktos mi pomoze poleci 5:)

Admin Cienia
Opublikowano
3.03 (Bug fix)

* Fixed staller/item usage bugs. Was a protector option

* Fixed crash w/ wolf in inventory.

Opublikowano

Zapytam jeszcze raz: Czy ktos mial moze blad "error 45" wtedy kiedy chcial przejsc z clientless do client.Wiecie jak to naprawic?Jesli tak to napiszcie tu.Prosze o szybka odpowiedz.

EDIT: Czyli nici z dojscia na spot?A i sie jeszcze spytam czy da sie teleportowac w clientlessie np z jg do dh i tak dalej?

Opublikowano

Watpie zeby ktos ci dal bo wtedy on nie bd mogl go uzywac bo zostanie zbanowany z grupy beta testerow.Jesli nie jestes w grupie beta testerow masz pecha.

DOWN: aha sry.Nie pamietam wszystkich postow w gore;) A z tym banem to mi chodzilo o to ze jesli ktos da swoj torque zostanie wyrzucony z beta testerow.Przynajmiej ja tak zrozumialem z tego co czytalem na stronie producenta.Jesli sie myle to napisz;p

EDIT:Dziala wam moze cl do cls i na odwrot na nowej wersji?Bo mi jakos nie bardzo chce smignac:( Mam ten pieprzony error 4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...