Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torque 3.0! Będzie Się Działo.

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Witajcie, powoli zaczyna wyłaniać się kolejna odsłona znanego już wam programu "Torque" w nowej wersji będzie on nie tyle co stabilniejszy, bezpieczniejszy a funkcjonalny. Poprawienie wielu funkcji jak i dodanie świetnego pomysłu jakim jest stall przez tego multi klienta czy też logowanie bez potrzeby return scrolla w inv.

Zacznę od przedstawienia zmian w aplikacji w postaci obrazków.

Tak będzie wyglądał system logowania:

http://img9.imageshack.us/img9/3164/maindsb.png

Informacje o postaci:

http://img9.imageshack.us/img9/295/charmain.png

Filmik pierwszy:

http://www.youtube.com/watch?v=-fTOy46nuu0...feature=channel

Filmik z systemem stallowania:

http://www.youtube.com/watch?v=J-7QCg8onts...feature=channel

Co dokonano do tej pory, lista w języku angielskim.

torque3.jpg

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osz k**** zajebiście !!! nareszcie lodzio miodzio xD

ale sie podnieciłem D&G mam nadzieje że jak wyjdzie TO OD RAZU go nam tu wstawisz :D

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano

Jak sie podnieciles to wejdz na xxx, pozniej przez 1h sie wiecej nie podniecisz ;PP... A program sie by przydal.. ale juz nie gram na isro smile.gif

sygna1o.jpg

Opublikowano

CYTAT(SonYuo @ Sep 18 2009, 05:17 PM)

Jak sie podnieciles to wejdz na xxx, pozniej przez 1h sie wiecej nie podniecisz ;PP... A program sie by przydal.. ale juz nie gram na isro smile.gif

eeee xDD nie dzięki niechce mi sie [ cenzura ] xD

D&G wiesz może kiedy bedzie można go uzywać i wgl ?

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Admin Cienia
Opublikowano

@dorczu

Oczywiście, jeśli wyjdzie to odrazu wam tu wrzucę, dałem zapowiedź bo też się strasznie cieszę. :P

@Ziomq

Taa. :)

Admin Cienia
Opublikowano
Jak wyjdzie ta wersja to ja albo któryś z modów albo usrerów zara go tutaj umieści :P

Napisałem przecież że się wrzuci ^^, nie wiem czy ominąłeś jakoś mojego posta, puki co mają jeszcze trochę do zrobienia ale sądzę że się wyrobią do połowy października.

Opublikowano

Ciekawe jak będzie się przedstawial pod względem wykrywalności, ogólnie to nie cieszą mnie takie boty do goldfarm , zapychają tylko serwer.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

Mam pytanie. W logowaniu jest nowe okno które nazywa się Login Servers. Czy to oznacza że będę mógł wybrać serwer logowania na isro czy będę mógł zalogować się na clientlessa także na np. vsro?

Admin Cienia
Opublikowano

Wersja Torque 3.0 pod nazwą tClientless pojawi się pomiędzy 26 a 30 września. :) Czyli za tydzień wyjdzie wersja testowa do ogólnego użytku.

Opublikowano

a potem bedzie zapewne płatne ^^ a czy przypadkiem GF tego nie maja ? lub czegos pdoobnego ? bo z tego co widze jak sie np. elixir u GF kupi to zaraz nastepny sie wystawia :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Admin Cienia
Opublikowano

GF'y mają coś podobnego, rosire coś wspominał że ich bot nazywa się "clientless".

Opublikowano
GF'y mają coś podobnego, rosire coś wspominał że ich bot nazywa się "clientless".

I na dodatek płatnego i po chińsku ; >

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

- Prawdopodobnie jutro będzie już oficjalnie dostępna wersja. Strona pod adresem:

www.torquesro.info/index.html

- Troque ma tylko 300 wolnych miejsc w wersji beta, jeśli chcecie być w śród nich to należy się zarejestrować na forum Troque i podąrzać wedóług instrukcji w tym temacie.

torquesro.info/forum/index.php/topic,26.msg220.html#new

Opublikowano

Podczas rejestracji w: Is this a question ? co trzeba wpisac ? xD

Down:

THX

Edit:

,, Your request has been submitted, please be patient while the request is considered. ,, - to oznacza ze mnie przyjeło czy nie ? ^^ bo na czerwono to pisało ... i jeszcze jesli przyjeło to w torque lginem i hasłem z tego forum sie trzeba logowac ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Admin Cienia
Opublikowano
Podczas rejestracji w: Is this a question ? co trzeba wpisac ? xD

Sam nie wiedziałem, ja napisałem "yes" i poszło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...