Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP/Survival][24/7][No-Premium] Apria RPG [Walka Frakcji]

stachu132

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety jest strasznie dużo do zbudowania, ale na pewno jak poczekacie ten miesiąc to się opłaci :) A po za tym MOŻE będzie zrobiony szybciej bo okazało się że prace nie idą tak wolno jak się spodziewaliśmy. Mamy już niemal cały Punkt Handlowy Ifur!

Opublikowano

Nick w grze:playboy2122

Staż gry w minecraft: od 1.2 alpha

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze?:Gdyż zainteresował mnie wasz pomysł oraz zaciekawił

Opublikowano

Nick w grze:Sotwinek

Staż gry w minecraft:Version 1.2.5

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze?:Podobają mi się rangi , np Szlachcic czy Wygnaniec. I szukam wlasnie takiego dobrego servera jak ten.Myśle że nie padnie po miesiacu

PS.Kupno szlachcica to jaki koszt?

PSS. Czy rekrutacja on ?

PSSS.Moge pomóc w budowie.(Tylko musze mieć jakiś wzór) -Info na pw poprosze.

Zamiast % daj buziaka ;w;

Opublikowano

Przyjęty :) A co do Szlachcica to jeszcze nie wiadomo ale zapewne coś ok. 10zł+ VAT. Rekrutacja jest ON, wystarczy napisać podanie na naszym forum. (link wyśle ci na pw żeby nie usuneli tematu) :)

Opublikowano

Nick w grze: BlackRose

Staż gry w minecraft: 1.5 bodajże ;] W kazdym razie ponad rok xD

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze?: Ponieważ może być ciekawy, a poza tym uwielbiam takie rzeczy (frakcje, gildie, osady itp. :D Już na takim grałam, ale upadł :( ).

Opublikowano

Nick w grze:PanOdRur

Staż gry w minecraft:gralem jak byla wersja 1,2 ;3

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze?:poniewaz kocham takie akcje , minecraft jest gra bardzo nudna ale z ludzmi i takiemi eventami az kocha sie tą gre , nie ukrywam ze chcialbym sie dostac do frakcji tej z dzewami xD

Opublikowano

Imię: Dawid

Nick: mincz

Staż: od alphy ;)

Dlaczego: Szukam dobrego servera surv z elementami rp. Umiem grać, znam wszystkie komendy, moge doradzac w wybraniu pluginow.

Whitelista to b.dobry pomysl, mam nadzieje ze w ten sposob ograniczycie serwer dla tylko ogarniętych graczy.

Opublikowano

Nick w grze:JasderoXP

Staż gry w minecraft:ok. roku

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze?: Podoba mi się pomysł :3 Serwera z niewolnikami szukałam bardzo długo :3 Mam nadzieję, że będzie ciekawie :D

Chętnie, po starcie serwera dojdę do frakcji Artissim :D

Opublikowano

Nick w grze: br0

Staż gry w minecraft: 1 rok

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze?: Podoba mi sie pomysl serwera, ogolnie wszystko spoko i git majonez :P Nie wiem co to jeszcze napisac xD Proszę o przyjęcie

Opublikowano

Nick w grze: Bosco

Staż gry w minecraft: od v1.7.3

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze?: Długo szukałem serwera z ^fabułą^ . Bardzo sie ucieszyłem jak zobacylem prezentacje tego serwera i z radością na nim zagram ;).

Opublikowano

Nick w grze:Biersack

Staż gry w minecraft: Ehh około roku ; )

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze?: Chciałbym nareszcie znaleźć serwer który nie upadnie po tygodniu ... bardzo spodobał mi się wasz pomysł ... chciałbym pomóc ... cokolwiek zrobic zeby ten serwer byl jak najlepszy ..

Opublikowano

Nick w grze: Kurt_Helborg

Staż gry w minecraft: gram od wersii 1.8 i wszystko ogarniam.nie laguje ani nie chituje na serverach.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze?:Bo uwielbiam servery rpg i ten pomysł z frakcjami bardzo mi sie spodobał.

Podoba mi sie tez to że nie wpuszcza sie na server idiotów psujacych server.

Opublikowano

Nick w grze: bycz0r

Staż gry w minecraft: od bety 1.6.6

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze?: Podoba mi się wasz pierwszy serwer. Szukam dobrego RPG, na którym nie będę się nudzić. Podoba mi się ten punkt handlowy.

Opublikowano

Nick w grze: RapidBill

Staż gry w minecraft: Od Classic 0.30 Single/ serwer

1.1.2 do Singla na 1.2.5 i Multi 1.2.5

:)

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze?: Zapowiada się ciekawie. Fajne frakcję, ładne budowle, chcę przetestować ten serwer i mam nadzieje wystawić mu dobrą opinie, ponieważ był już taki 1 dokładnie te same motywy frakcji dlllllugi okres przygotowań i serwer upadł po 3 dniach. Zobaczymy jak będzie z tym =)

Opublikowano

Nick w grze : Askaa

Starz gry w Minecraft : 1.2 Beta

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serverze ? Dlatego że bardzo mi się podobają tego rodzaju serwery i grałam już na takich :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...