Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] Jak uzyskać więcej FPS za pomocą komend?

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest różnica może 5-10 fpsów,ale to zawsze cos :P Dzięki ci.

98570307225293238840.png

,,Jeśli nie masz co powiedzieć to nie otwieraj gęby,kłapiesz głupim ryjem jakbyś sam był kurwa święty".

Opublikowano

Czy te komendy sprawią, że dalsza widoczność ze snajperki będzie ograniczona? Nie walne head-shota z 700-1km odleglosci ??

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Paczkę co dałeś jest dla najlepszej optymalizacji czy jest jeszcze lepsza? Szukam takiej aby mieć jak najwięcej FPSów.

Opublikowano

Mam wpisać tylko te 3 komendy ?

RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1

Renderdevice.TripleBufferingEnable 0

RenderDevice.Dx11Enable 0

I mam już większą iloś fps ? Kiedy mam je wpisać podczas ładowania gry czy podczas grania ?

Opublikowano

I tak najlepszą opcją jest zmniejszenie rozdzielczości do najmniejszej np. 800x600 lub 1024x768.

Opublikowano
Tak zapytam: Czy za takie przerabianie pliku można dostać bana czy coś ? :)

To nie wpływa w żaden sposób na rozgrywkę pod kątem ułatwień, utrudnień dla ciebie jak i innych graczy. To pomaga tylko pociągnąć BFa na słabszych PC'tach. To tak samo jak zmieniasz ustawienia ze średnich na niskie.

Opublikowano

Ej cos sie zj**alo normalnie jak uzywalem tylko game booster bylo git, teraz zaczolem urzywac tych pliczko sriczkow i tego bf tools i go*no i wgl broni swojej nie widze ani graczy a ni nic... Prosze o szybka pomoc ;( Jak to zrobic aby bylo tak jak wczesniej czyli przy instalowaniu bf'a bo przeinstalowywac go niechce ;( Wiedz naprawde prosze o pomoc jak naj szybciej dam lajki i wgl a jak by ktos mogl mi np skonfigurowac te pliczki aby dzialaly i bylo wszystko widac podam namiary na kompa : Procesor; AMD Athlon 64 X2 Dual Core Proccessor 4800+ 2.60 GHz Ram: 2,00 GB , Grafa; nVidia 8600 GT 512 mb prosze o odpowiedz ; ))

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

Ej cos sie zj**alo normalnie jak uzywalem tylko game booster bylo git, teraz zaczolem urzywac tych pliczko sriczkow i tego bf tools i go*no i wgl broni swojej nie widze ani graczy a ni nic... Prosze o szybka pomoc ;( Jak to zrobic aby bylo tak jak wczesniej czyli przy instalowaniu bf'a bo przeinstalowywac go niechce ;( Wiedz naprawde prosze o pomoc jak naj szybciej dam lajki i wgl a jak by ktos mogl mi np skonfigurowac te pliczki aby dzialaly i bylo wszystko widac podam namiary na kompa : Procesor; AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Proccessor 4800+ 2.60 GHz Ram: 2,00 GB , Grafa; nVidia 8600 GT 512 mb prosze o odpowiedz ; ))

Przywróć ustawienia domyślne w programie, mam nadzieję że zrobiłeś profil z nimi.

Jeżeli nie to usuń folder BF3 z moich dokumentów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...