Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hexalia

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6/7 albo z każdego bosa, metka lub u npc niech lota albo usuńcie bo takie coś nie ma sensu!!!

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwer Wbije. Zapraszam do Chunjo. Będę grać szamanka, ponieważ, według mnie szybciej bije. DO zobaczenia ^^

6/7 bon dajcie na int potwory kryt i przeszywka.

sygna2z.png

Opublikowano

Przez ten 6/7 bon to jak obstawiam ze duzo ludzi odjedzie zaraz, ale ja bede tutaj gral i czekam na ten serwer od poczatku jego wylaczenia. Tylko jedna prośba zostawcie 6/7 bon jak był. To bedzie bez sensu aby go dropić.

P.S

Clienta nie bedzie trzeba znow pobierać?

6/7 albo z każdego bosa, metka lub u npc niech lota albo usuńcie bo takie coś nie ma sensu!!!

Kolega ma racje. I ja jestem za tym, i mam nadzieje że każdy jest.!

Opublikowano

Dobrze, ustaliliśmy tak:

Drop 6 i 7 bonu + zmianki jest z RIPER'a i n. ŚMIERCI

Wydropienie 6 i 7 dodanie / zmianka bonu z ripera wynosi 40%, ze śmierci leci ze szkaty i % na dropnięcie wynosi 70% .

Co z broniami na 75lv ?:

Otóż zrobiliśmy że będą raczej częste na serwerze i będą dropić tylko ze szkaty ripera i n. śmierci.

Dropniecie broni na 75lv z ripera wynosi 40%, z n. śmierci 60%.

w IS nie będą dostępne.

Opublikowano

ja też byłbym za tym aby zostawić 6/7 bon bez zmian bo bez sensu latać 20 razy na dt żeby zrobić sobie eq do expa... proponował bym ankiete w sprawie tego 6/7bonu czy zostawić u handlarzy nieruszanego czy może jednak dodać go do dropu ankieta to chyba najlepsze wyjście.

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

I oczywiście znów ta sama sytuacja, całe mpc pisze tym kretynom żeby zostawili 6/7 bon i wyjazd z tekstem "To serwer Medium" w poprzednim starcie tego syfu też ta sytuacja.. wyjebane na graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...