Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hexalia

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mała historia przyszłego serwa

Serwer postoi góra tydzień, na starcie kiedy bedzie spora liczba ppl wyłączą licznik, nazbieraja kasy z is a potem team sobie umyśli że jednak wracają do systemu easy bo ten jest do d***, niespodziewany off w późnych godzinach bez żadnego info 1,5tyg przewy (międzyczasie info ze baza padła, wgrywanie na nowego dedyka, ataki hakerów..) i nowa zapowiedz^^

A potem?! Zacznij czytać od drugiej linijki i w kółko i w kółko...

A co do hejterów to niech opuszczą ten temat bo to jest śmieszne co piszecie, prawda jest taka że g*wno wiedzą a hejtują.

Szanujcie graczy a bedzie ich mniej

Wtedy kiedy grafik i skrypter ją skończą

Taa... Na pobierz, edytuj wklej tak sie to teraz mówi^^

2vuhg8m.jpg

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mała historia przyszłego serwa

Serwer postoi góra tydzień, na starcie kiedy bedzie spora liczba ppl wyłączą licznik, nazbieraja kasy z is a potem team sobie umyśli że jednak wracają do systemu easy bo ten jest do d***, niespodziewany off w późnych godzinach bez żadnego info 1,5tyg przewy (międzyczasie info ze baza padła, wgrywanie na nowego dedyka, ataki hakerów..) i nowa zapowiedz^^

A potem?! Zacznij czytać od drugiej linijki i w kółko i w kółko...

Szanujcie graczy a bedzie ich mniej

Taa... Na pobierz, edytuj wklej tak sie to teraz mówi^^

Spokojnie, to jest twoja opinia i masz prawo ją wypowiedzieć.

Co do ataków etc. w ataki ddosy itd. bawią się raczej tylko dzieciaki co mają po 15latek, które zazdroszczą lub chcą zniszczyć czyjąś pracę, czego samemu nie potrafią osiągnąć.

Ja osobiście znam kilka osób z rl i nie tylko które naprawdę znają się na hackerstwie itd. lecz nie bawią się w niszczenie serwerów metina itp.. bo mają inne sprawy i to ich nie kręci. (dziwne że każdy z nich jest osobą dorosłą, a nie dzieciarnią po 15 lat)

Gdybym ja osobiście był hackerem w ch** wie jakim dobrym itp.. nie bawił bym się na pewno w serwery metina itp.. bo mnie nie kręci niszczenie ciężkiej cudzej pracy, i po za tym nie jestem dzieckiem którego to rajcuje.

Ja wszystkich równomiernie szanuje, lecz mniej którzy hejtują lub wiedzą więcej niż administracja.

Strona jest robiona przez porządnego skryptera który został opłacony.

Opublikowano

Mam takie pytanie a bd możliwośc np misji gdzie będzie mozna wybrac nagrode np : 5k HP czy cos ?

I czy zamiast defa w nowych zbrojach i hełmach itd będzie % na blok, odbicie, rege Pz i do PZ ?

Opublikowano

Mam takie pytanie a bd możliwośc np misji gdzie będzie mozna wybrac nagrode np : 5k HP czy cos ?

I czy zamiast defa w nowych zbrojach i hełmach itd będzie % na blok, odbicie, rege Pz i do PZ ?

Tak, raczej będzie planowany taki biolog lub co innego.

Opublikowano

dobry wybor z biologiem , a z 6/7 bonem to troche przesada dobrze bylo wczesniej teraz juz za bardzo chcecie serwa ulepszyc a bylo dobrze

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

omg na tej wojnie było więcej Afterów .... jak w pewnym momencie tpneli się do m1 to ich rzesza cała była ... mieli dwa wejścia i nikt od geno nie padł może z 2 -3 osoby . na pewno nie Only ... ani pancho a tym bardziej ganesh ... każda gildia dostawała od Geno ... łącznie z NeverAlone itp ... luuudzie nie zachowujcie się jak 10 latki i przyznajcie szczerą ale bolesną jak widać prawdę... Pozdrawiam i Polecam ;d może zagram

Opublikowano

Powiedziałem mam video jak mi się zachcę to obrobię i wstawię ... Koniec spamu na ten temat .

Prosiłbym Cię Arcros , żebyście jednak nie zmieniali nic jeśli chodzi o 6/7 . Chce się dowiedzieć (Ponawiam pytanie) czy wszyscy którzy grali dostaną po równo smoczych , czy będzie to zależało od przegranego czasu /wbitego lvl'a .

Opublikowano

" wina prochów " widać poziom jego inteligencji jest równy 0 :< echh lepiej będzie jak nic tutaj nie będzie pisał ...

baruc.jpg
Opublikowano

Prosiłbym, abyście przestali się kłócić, jeśli nie chcecie zarobić na swoim koncie kilku % za spam.

Rozstrzygajcie takie sprawy na PW.

Krystian, może i masz rację wraz ze swoim kolegą ale nie zrzucajcie winy na team, ponieważ to uszkodzona maszyna wzięła górę.

Gracjan jest na prawdę świetnym technikiem, ponieważ ten serwer postawił praktycznie sam, niestety skąd od początku miał wiedzieć, że to wina OVH?

# Jeżeli bredzę to mi wybaczcie, wysoka temperatura rzuca się we znaki co niektórym ^^

sygnaturac.png
Opublikowano

Do tej pory co zrobiliśmy na serwerze:

- Odbugowane wojny

- Odbugowany ślub

- Odbugowane DT

- Zmiany dmg broni

- Zmiany bonusy i def w zbrojach

- Zmieniony, i ustablilizowany exp, drop itemów i drop yang.

- Edytowani handlarze

- Edycje w cliencie

- Dodany 1 kamyk P u handlarza

Opublikowano

Arcros

Do tej pory co zrobiliśmy na serwerze:

- Odbugowane wojny

- Odbugowany ślub

- Odbugowane DT

- Zmiany dmg broni

- Zmiany bonusy i def w zbrojach

- Zmieniony, i ustablilizowany exp, drop itemów i drop yang.

- Edytowani handlarze

- Edycje w cliencie

- Dodany 1 kamyk P u handlarza

Co zostanie zmienione:

- ustabilizowany exp(zmieniony exp na każdej z map, z pewnością nie będziecie wbijali 180lv w kilka dni, ponieważ to nie miałoby sensu)

- odbugowane wojny gildii

- odbugowane śluby

- odbugowane DT

- zmiana dmg broni

- zmiana defa w zbrojach

- usunięcie kilku niepotrzebnych zbroji

- zmienione wartości bonów

- ulepszone zabezpieczenia

- prawdopodobnie na każde ulepszenie będzie trzeba posiadać nieco więcej ulepszaczy

- usunięty 6 skill

- zmiana wartości niektórych KD

- edycja Item Shopu

- nowa strona

- dodane zostanie forum

- zmieniony regulamin

- zmienione expowiska(na znacznie obszerniejsze, nie będziecie musieli już godzinami czekać na wolne spoty)

- od teraz nie będziecie musieli stać godzinami w m1 robiąc skille na P

- nowe misje

No jeszcze troche zostało (misje mozna dodawac w czasie gry,regulamin to chwila czasu,forum mozna dodac w czasie gry,strona duzo roboty nie ma

naprawcie drop z metków,bo z tych nowych jest gówniany

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

A tego pytania chyba jeszcze nikt nie zadał, ale mogę się mylić. Co będzie z koniem? Zostanie bojowiec czy będzie możliwość zrobienia militara?

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Krytykowałem serwer bo grałem na nim troszkę i był do bani. Widzę poważne zmiany jeśli chodzi o samą grywalnośc, dodane zostanie forum, poprawione (mam nadzieje) bugi..Jednak czy ten serwer będzie się różnił czymś od innych ?. Nie macie własnej fabuły krainy, metinowskie misje u biologa wychodzą już wszystkim bokami, poboczne questy będą niczym innym jak powtórka z rozrywki z innych serwerów ( skoro nie macie fabuły, nie możecie miec questów opartych na niej). Żle wam nie wróżę ale czy to co robicie wystarczy??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...