Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hexalia

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam zrobic mape z lochow pajakow v2 i zrobic respawn tych mobbow.

to by było dobre ale jak by zmienili moby . Bo z tymi mobami na takim spocie to lagi okropne ;p gdyby zmienili moby i usunęli łuczniki + więcej expa za moba ( bo nie będzie łucznków ) i było by ok .

baruc.jpg
  • Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krytykowałem serwer bo grałem na nim troszkę i był do bani. Widzę poważne zmiany jeśli chodzi o samą grywalnośc, dodane zostanie forum, poprawione (mam nadzieje) bugi..Jednak czy ten serwer będzie się różnił czymś od innych ?. Nie macie własnej fabuły krainy, metinowskie misje u biologa wychodzą już wszystkim bokami, poboczne questy będą niczym innym jak powtórka z rozrywki z innych serwerów ( skoro nie macie fabuły, nie możecie miec questów opartych na niej). Żle wam nie wróżę ale czy to co robicie wystarczy??

Powiem ci że niestety nie mamy questera który by pisał questy, lecz niedługo zaczniemy coś kombinować.

Opublikowano

ale zmiejszycie exp w grocie trzebalo 110 lvl wbic zeby isc na inna mapke to teraz ciężko bedzie sie expilo bez bonusu expa tam a co dopiero teraz bedzie jak zmiejsyzcie exp ludziom niechce sie siedziedz i meczyc v2 to mam propozycie rzeby do 110 lvl w atlantydzie latwiej bylo a dopiero od 110 lvl duzo ciezej

Opublikowano

Podoba mi się Decyzja z 6.7 bonem.

Mam pytanie, mianowicie czy jest szansa na otrzymanie dokładnego spisu broni i zbrojek ( Jakie DMG, Ile defa, jakie bony wbudowane) przed startem serwera ?

Byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam.

After Life.

Opublikowano

Podoba mi się Decyzja z 6.7 bonem.

Mam pytanie, mianowicie czy jest szansa na otrzymanie dokładnego spisu broni i zbrojek ( Jakie DMG, Ile defa, jakie bony wbudowane) przed startem serwera ?

Byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam.

Raczej nie, wszystko zostanie zrobione na czas prezentacji oficjalnej.

Opublikowano

Grałem na wcześniejszej edycji i serwer mi się podobał, jednakże mam zastrzeżenia co do wbijania tego 110 w Av2. Exp już ciężko tam leciał na 95lvl więc trochę męczarni jest.

Opublikowano

@Up

Było już pisane, exp do 110 bd zwiększony i to podobno znacznie , więc nie ma co zdramatyzować: )

Opublikowano

A ten 6/7 bon będzie dropił od razu do eq z każdego moba, czy z metinów? bo wydaje mi się ze najlepsza była by opcja żeby leciał od razu do eq z każdego moba.

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

a Kto Ci karze wbijac 6/7....

Zapraszam na wkrótce powstały serwer - www.moltenmt2.pl Poleć znajomym

■ Profesjonalna administracja

■ Stabilność serwera gwarantowana

■ Wyśmienita szata graficzna

■ Forum, strona - są już aktywne

Prezentacja na dniach :)

Opublikowano

Zostawcie 6/7 u handlarza bo i tak tylko na moby :/ A co ja surą BM zrobię przy expie bez 6/7 :/

Opublikowano

Weź jakiś GM sie wypowiec a nie ...

przecież jak są to się wypowiadają.

Masz np. Wontrubke albo Arcrosa

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Mi to lotto, czy bd to u handlarzy (jak ma być to za wyższą cenę) czy bd dropić z Nieb.śmierci , tak czy siak zdobędę ten 6/7bon =]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...