Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Hexalia

Hexalia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby jak ma ktoś expić na mapie od 140 bez 6/7 bony . Przenoszenie buffa na modzie to będzie codzienność w takim razie . Przypominam , że mentalem przy 2 k defa i full eq 1khp/15potwory z nowym eq ledwo dawałem radę brać spota , zdarzał się lag i padałem . Jakim cudem ma tam expić taki body lub healer bez 6/7 ?

Opublikowano

Odpowie ktoiś ?

Przecież kolczyki na 54lvl są z intem.

@EDIT: Według mnie usunięcie 6/7 to niezbyt dobry pomysł, można by chociaż zostawić w tym % na potwory, a PŻ max 500 i byłoby dobrze. A co do biologa, to faktycznie mógłby być co 1sec, bo nie ma sensu tracić czasu na to.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

@Isooo <--- dobrze polać mu . Mało kto tam fajnie ogarniał . a przy lagu jest ded . ja również nie wyobrażam sobie tam expa bez 6/7 . ogółem z tym 6/7 zostawiłbym tak jak było ... ale to tylko moje zdanie . dzieki :>

baruc.jpg
Opublikowano

O ile się nie mylę to z ebonitami jest tak samo, więc nie jest nikt pokrzywdzony.

Do Teamu: Przewidujecie wcześniejszy start? Czy może być tylko w piątek lub później?

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Mam kilka propozycji co do serwera powiedcie co o tym myślicie:

- Punkty statusu do 125.

- 6/7 bon

- W 6/7 bonie +10 do statusu, +2k hp, 15 potwory, wartosc ataku max. 100.( nic wiecej)

- Brak 6 skili u woja,ninji

-Mniej defa w zbrojach.

-0 na magie w stalce, zeby samemu mozna bylo wbic te 20%, aby miec w nastepnych zbrojach x2 magia

Pozdrawiam

Tutaj mamy przykład totalnego kretyna (bez obrazy)

100 ataku? żeby mental duchowym brał na skila każdego?

10 do statusu? żeby bufy miały w uj %?

6/7 zostawić tak jak był pod koniec,15 mooby/1k hp/500 pe żeby nie trzeba było robić osobnych eq pod exp

Opublikowano

Apropo tego Biologa ktoś tam pisał 2 strony w tył w czym przeszkadza ci biolog co 10 minut czy też co 1h ? siedzisz po 15 godzin na dzień a szkoda Ci zainwestować 1 minuty na dojście do biologa ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Apropo tego Biologa ktoś tam pisał 2 strony w tył w czym przeszkadza ci biolog co 10 minut czy też co 1h ? siedzisz po 15 godzin na dzień a szkoda Ci zainwestować 1 minuty na dojście do biologa ?

No nie wiem, nie każdy siedzi po 15 godzin Oo (o ile ktoś wgl tyle gra dziennie), niektórzy mają po prostu chwile z 30min np i chcą zrobić 1-2 zadania u biologa, a jak jest co 10 min, to odda się 3 księgi czy tam pamiątki.

A tak wgl to co będzie z Wymiarem? Bo nigdzie nie widziałem tutaj informacji o tym.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Co do biologa,pomyślcie tak:

10 min hm... Ani tu coś zrobić przez te 10min nie idzie ani nic,tylko byś musiał czekać bezczynnie

Opublikowano

Co do biologa,pomyślcie tak:

10 min hm... Ani tu coś zrobić przez te 10min nie idzie ani nic,tylko byś musiał czekać bezczynnie

Jeżeli jest ograniczenie do 10 min. wcale nie oznacza, że musisz tyle czekać. Równie dobrze możesz oddawać itemy do analizy co 1h.

sygnaturac.png
Opublikowano

Wontrubka,jak bedzie co 1h to chociaz poexpisz troche,jak co 10 min to nawet dobrze paru spotów nie wybijesz a juz trzeba do biologa oddac.

Jeżeli by się dało co to 1sec/1min/5min

Opublikowano

NIE POLECAM SERVERA ZNOWU BEDZIE 1 DZIEN ON A POTEM OFF MIELI VESTALIEE I CO WYSZLO SERVER OFF POTEM BYLA HEXALIA 1 DZIEN I ZNOWU OFF I NA NOWO CHCA ZROBIC NA 1 DZIEN ZEBY ZGARNAC KASE SZKODA CZASU NA TEN SERVER

Opublikowano

Sorry, ale to już się robi wkurzajace. Nie każdy jest idealista człowiek nie jest maszyna - sami widzicie maszyna też potrafi się zepsuć. Chwilę spędzone na serwerze wspominam dobrze - nie stał on 1 dzień. Ale pomysł na serwer bardzo dobry, dlatego trzymam za was kciuki. Do zobaczenia w piątek!

P.S

Ten patcher co jest w klienci będzie taki sam czy inny?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

xHTAx, mógł byś w końcu wyjść z tego tematu? napisałeś swoje 3 słowa.

Przestańcie pie**olić o tych gildiach, bo głowa boli teksty ciągle typu "jestem lepszy, nasza gildia wygrała, ty jesteś słaby, wy uciekacie a my nie" i takie ciągłe wasze gadanie. (na gg sobie to wyjaśnijcie)

A co do hejterów to niech opuszczą ten temat bo to jest śmieszne co piszecie, prawda jest taka że g*wno wiedzą a hejtują.

Pozdrawiam, i to na tyle.

Opublikowano

na początku pojawił sie temat z is co będzie z tymi co zainwestowali w is i zwroicie cos czy to przepadnie bo juz to 4 serwer co jest wasz a dziala gora 3 dni jezeli zbieraciew kase w ten sposob to wielkie dzieki ale nie zagram

Opublikowano

Aha a mam pytanko ....

NAprzykład na serwerze T**stram można było robić epiki z mieczy w których moża było wyrobic sr/um

Czy można będzie tutaj tak samo ?

Niestety nie jestem tego pewien bo nie sprawdzałem, lecz wydaje mi się że nie.

Jbc IS będzie modyfikowany, a zrobimy że truty będą bardzo rzadkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...