Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

załatw takie coś jak dofinansowanie MPC poprzez SMS / Przelew.

Zaraz wyśle 50zł ;x

200tyś osób na 100% zapłaci przynajmniej 10zł+

BYLE BYŚ NIE ZAMYKAŁ / SPRZEDAWAŁ FORUM BO JEST ONO NAJLEPSZE ;/

Myślę że sporo osób chętnie wspomoże forum w potrzebie!

Ludzie, wy myślicie w złej skali ... myślcie logicznie - te 500k kont zostało stworzone przez 6 lat, większość to multi, a 80% jest nieaktywnych, pobanowanych. Obecnie to forum odwiedza może 50 000 różnych osób

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kokosz, jeśli potrzebujesz jakiegoś wsparcia finansowego, pisz ja bym mógł w stanie coś tam się dołożyć. Szkoda, bo na MPC poznałem wielu fantastycznych ludzi o pozytywnym nastawieniu do świata, również szkoda aby "nasz wspólny wkład" na forum poszedl w zapomnienie...Masz fantastyczną ekipę administratorów, więc może jakoś oni by podołali działaniu mpc.

szkoda :(

Opublikowano
Przez mpc zostałem wypromowany..

Ja w moddingu i nie tylko ^^

Forum ma te swoje +

Pomijając to że ludzi poznajesz, oni sami Cb poznają, a nawet Cb uczą lub Ty ich (zawsze to ten dobry uczynek)..

Ale chodzi mi oto że przekazujemy tą wiedze dalej.

Nie zostaje w tyle, czy zachowa ją jedynie jedna osoba.

A tak wgl. po namyśle, nie dziwie też się Kokoszowi że daje sobie spokój z forum ( pomijająć wiek etc..) ale głównie to że jest pełno dzieciarni i nawet nie ma z nik raczej współpracować, aby to forum postawić ;/

Jak MPC padnie, to umrze kawałek tego we mnie.

Bez MPC to jak bez ręki.

Zawsze człowiek wbił, pomógł czy pośmiał się =D

No MPC ma to coś, co każdy (co jest chociaż ten pewien czas) poczuł dokliwie, i wie że bez forum to w chuj ciężko bd.

;/

Eh...aż na bloga mi się zebrało xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kiedyś wszystko się kończy, a mpcforum kiedyś też. Sam jestem tu od 3 lat, miałem mase konto, dużo banów, ale zawsze wracałem, bo nie liczyły się dla mnie jakieś posty czy plusy. Nigdy tutaj z nikim nie rozmawiałem, bo wolałem sobie poszukać "doplaczy". Wielka szkoda...

PS: Teraz to serwery metina upadną...

Opublikowano

MPC to jakaś tam namiastka mojego serca, i zawsze nią będzie. Wbrew pozorom (mojej daty rejestracji) zdążyłem się na prawdę przywiązać do tego forum. To wszystko.. Ledwo przychodzę ze szkoły, jem obiad itp. Od razu na komputer i pierwsze co-MPC. Pewnie wiele osób robi to samo, zabijając MPC zabijecie część mojego serca, jak i wielu userów (przypuszczam)

9amUS1C.png
Opublikowano

Ain't no sunshine, when mpc's gone...

Przemyśl to kokosz. To forum miało upaść już dawno ( te ataki ddos problemy i tak dalej ), a jednak dalej stoi.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Forum nigdy nie padnie. Choćby nie wiem co. A dlaczego ? Bo ma nas. Userów, którzy choć są totalnymi randomami, nołlajfią - są do niego przywiązani.

kokosz - mówisz, że nie ma pieniędzy. Poczytaj ten temat i zobacz ile ludzi zadeklarowało się oddać te swoje jebane 10zł kieszonkowego, które mogli by przeznaczyć na fajki, czy jebaną czekoladę.

Więc nie pierdolcie głupot, forum nie padnie - bo ma nas.

y5r5.png

Opublikowano

Słuchaj zrób akcje "Wsparcie MPC"

Za wpłacenie automatycznie user dostanie jakąś range (zrobisz jakąś nową)

Zwróć uwagę na to, że jak 200tysięcy osób wpłaci 10zł (na pewno zapłacą więcej ale liczmy 10) = 2miliony ? xD

za tą kasę spokojnie wykupisz najlepszą ochronę przed atakami !!

Opublikowano

Dokładnie.

Nie pierdol tylko wracaj i podtrzymuj to forum aby nie padło.

Powroty na wysokie stanowisko wymagają czasu. Zapoznania sie z tym co mnie ominęło. Wyluzujcie. Chcę wrócić.

Ale póki co trzeba załatać to co jest odkryte.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kiedyś wszystko się kończy, a mpcforum kiedyś też. Sam jestem tu od 3 lat, miałem mase konto, dużo banów, ale zawsze wracałem, bo nie liczyły się dla mnie jakieś posty czy plusy. Nigdy tutaj z nikim nie rozmawiałem, bo wolałem sobie poszukać "doplaczy". Wielka szkoda...

PS: Teraz to serwery metina upadną...

Powinniście brać kasę za reklamy serwerów metka, bo ludzie kupe kasy natrzepali dzięki promowaniu na mpc, a kokosz na jedzenie nie ma ......... smutne

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Forum nigdy nie padnie. Choćby nie wiem co. A dlaczego ? Bo ma nas. Userów, którzy choć są totalnymi randomami, nołlajfią - są do niego przywiązani.

kokosz - mówisz, że nie ma pieniędzy. Poczytaj ten temat i zobacz ile ludzi zadeklarowało się oddać te swoje jebane 10zł kieszonkowego, które mogli by przeznaczyć na fajki, czy jebaną czekoladę.

Więc nie pierdolcie głupot, forum nie padnie - bo ma nas.

a za ataki ddos komu zapłacisz?

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie np.robienia serwera Minecraft bez tego forum...zawsze można poprosić o pomoc,jakiś link do pluginu i przyjść tutaj z problemem...jak tego nie będzie to wielka strata zajdzie.

Jest to duże forum i praktycznie jak jakiś serwer Minecraft,Metin2 itp założy na mpc forum prezentacje to około 95% graczy na takim serwerze jest z MPC Forum bo tylko z niego się dowiedziało o serwerze.Inne małe fora podobne do MPC Forum są małym pierwiastkiem przy MPC :(

Opublikowano

Pierwszy temat w którym nie ma prawie w każdym poście : D

Co tu duzo pisac:

Jeżeli masz zamykac forum to nie lepiej przekazac te forum dla kogos innego,zaufanego?

MPCFORUM to jest cos co daje wiele przyjemnych rzeczy dla kazdego.Mozna tu poznac wielu ludzi.

Co będzie jak mpcforum juz nie bedzie?Kazdy bedzie szukal czegos innego i elita forum sie rozpadnie.

Jak masz zamykac forum to chociaż napisz to o kilka dni wczesniej.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Słuchaj zrób akcje "Wsparcie MPC"

Za wpłacenie automatycznie user dostanie jakąś range (zrobisz jakąś nową)

Zwróć uwagę na to, że jak 200tysięcy osób wpłaci 10zł (na pewno zapłacą więcej ale liczmy 10) = 2miliony ? xD

za tą kasę spokojnie wykupisz najlepszą ochronę przed atakami !!

to nie chodzi do cholery o sprawy finansowe / mam nadzieje ze mou lord zażegnają ten kryzys i mpcforum powróci na swój tor.

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano
Dajcie adresy tych co ddosy robią :> MPC Załatwi sprawę

H3h3h3

Podjedzie półmiliona osób + murzyny i wpierdol ;D

Odrazu im się odechce xD

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...