Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 lat mpc.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masakra. Aż strach pomyśleć, że siedzę tutaj połowę istnienia mpc.

Po upadku mpc, wzbogacą się na userach inne reklamowane tutaj śmieci, a szkoda. Przez mpc zostałem wypromowany jeśli chodzi o webmasterkę...

2009 - słyszysz mnie?

• Odpowiedzi 591
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MPC Forum zawsze będzie/ tylko kto je teraz będzie prowadził

Zdziwisz się, bo zaraz zniknie .

W sumie, niby to tylko forum, ale to nie to samo co portale jak

pcformat.pl czy inne badziewia, to forum było imo. miejscem gdzie możnabyło znaleźć ciekawe informacje, szczerze, musiałbym się natrudzić by tu czegoś nie znaleźć .

Nie szkoda mi jest kokosza, bo wręcz dobrze że zaczyna nowe życie, ale szkoda jest mi wkładu jakie włożyły osoby rozwijające to forum, nie tyczy się to tylko gmów i adminów, lecz też i przede wszystkim userów .

Nowe forum- wątpie by wypaliło, mamy tu poniekąd specjalistów w swojej dziedzinie, których na innych forach userami nie da się zastąpić .

Miło było, mam nadzieję tylko kokosz że nie padnie ono ot. tak, a dasz chociaż trochę czasu na "zerżnięcie" niektórych tutów, bo wcześniej nawet o tym nie myślałem...

Pozdrawiam .

Opublikowano

tylko nie zamykaj nagle daj czas

panowie jezeli forum ma zniknac trzeba sie gdzies ulokowac bo szkoda zeby elita rozeszla sie w nieznane strony internetu

hejty musza trzymac sie razem

s2c77Oa.png

Opublikowano

Potrzeba pieniędzy ?

nie poddawaj się.

Dużo ludzi w tym ja chętnie włożę parę $$ w forum.

masz prawie 500k ludzi na forum, i tak po prostu odchodzisz ?

ZRÓB TĄ AKCJE NA MPC !!

3 lata na MPC.. Co ja będę robił jak mi się będzie nudziło !!? ;/

Opublikowano

A może wypowie się tutaj wreszcie kokosz? 4 strony spamu o tym samym.

kokoszu, podejmij ostateczną decyzję i zważ na to że złamiesz kilka tysięcy serc <_<

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Uświadomię Was do czegoś... z reklam na stronie idzie około 500 zł miesięcznie, co jest bardzo słabym zarobkiem biorąc pod uwagę wydatki.

Przez tymi atakami trzeba by było dokupić około 20 adresów IP, które odbijały by kompletnie SYN i inne rodzaje DDoS'ów.

Może pokażmy, że dziękujemy za takie forum poprzez dofinansowanie? Na przykład, każdy kto może wysyła ileś tam pieniążków, nawet 5 zł.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Od lat mówiłem i mówię - mpc nigdy nie będzie sprzedane.

Czyli mamy rozumieć że powierzysz mpc w jakieś zaufane ręce ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@UP domena pewnie z 50zł przedłużenie .. Tutaj chodzi o hosting

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

tylko nie zamykaj nagle daj czas

panowie jezeli forum ma zniknac trzeba sie gdzies ulokowac bo szkoda zeby elita rozeszla sie w nieznane strony internetu

hejty musza trzymac sie razem

Właśnie to jest największy problem ... nie ma drugiego takiego miejsca jak mpc. Uważam to forum za miejsce, ponieważ poznałem tu wiele ciekawych ludzi, z którymi wciąż utrzymuje kontakt...

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Nie mam nawet epickiego obrazka, który pasowałby do tej sytuacji ... a jak dobrze wiecie, zawsze miałem epicki obrazek do każdej sytuacji ...

rage_cry.jpg

To-Jest obrazek do tej sytuacji ;<

9amUS1C.png
Opublikowano

Dobra teraz kto ma 160tyś zł :D i kupi domene mpc:f

Czytaj post kokosza.

W takim razie co dalej? Nie masz kasy na forum? Na prawie pół miliona osób ktoś wpłaci swoją część i może się uda. Nie poddawaj się.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

załatw takie coś jak dofinansowanie MPC poprzez SMS / Przelew.

Zaraz wyśle 50zł ;x

200tyś osób na 100% zapłaci przynajmniej 10zł+

BYLE BYŚ NIE ZAMYKAŁ / SPRZEDAWAŁ FORUM BO JEST ONO NAJLEPSZE ;/

Myślę że sporo osób chętnie wspomoże forum w potrzebie!

Opublikowano

Ja tak samo wpłacę, chociażby 20zł z mojego obecnego "majątku" 5 dyszek

Jakbym dostawał kieszonkowe to wszystko bym przelewał na mpc, niestety musze sam zarabiać

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Pomyślcie ,na forum jest 500 000 użytkowników ,jak 50 osób zapłaci 10zł to jest 500zł ...

A czy myślisz że tu chodzi o problem pieniężny?

tu chodzi o to że ataki ddos będą prawdopdoobnie cały czas, forum na cofkach długo nie pojedzie .

Opublikowano

Na forum jest dużo aktywnych użytkowników. Tak jak ktoś wcześniej napisał jeżeli chociaż 3/4 zebrało by się i "przekazali" nawet za darmo trochę polskich złotych, to sytuacja poprawiła by się. Ataki DDos też się kiedyś skończą, bo nic nie trwa wiecznie. Moim zdaniem trochę bezsensownie zamykać tak rozpowszechnione forum w sieci, i trochę nie rozumiem ideologi że "forum nigdy nie zostanie sprzedane." Lepiej zaryzykować i sprzedać nawet jakiemuś "amatorowi", a nie zamykać forum bez walki. Takie jest moje zdanie. Nie chcę się żegnać, bo także poznałem wiele wspaniałych osób :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Tyle lat się forum budowała.jego opinia ,atmosfera, tobie łatwo jest powiedzieć good bye di tegi forum,ale nam bardzo trudno włożyliśmy w to wysiłek a co najważniejsze serce , nie odbieraj nam teraz tego .

1357070109-U588260.png

| exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 |

Opublikowano

Że co kurwa? o.O

Kokosz zrób na prawdę jakąś rangę za kasę jeśli chcesz aby forum dalej istniał

Nieeeeeeee tylko nie MPC ;x

....

Opublikowano

I to się ceni. :)

Kokosz podejmij ostateczną decyzję czy zostajesz i walczysz dalej czy odchodzisz. Możesz także napisać czy jesteś skłonny przyjąć darowiznę. ;)

Opublikowano

Tyle lat się forum budowała.jego opinia ,atmosfera, tobie łatwo jest powiedzieć good bay to forum,ale nam bardzo trudno włożyliśmy w to wysiłek a co najważniejsze serce , nie odbieraj nam teraz tego .

Przestań pitolić za przeproszeniem te farmazony, bo nic tutaj nie jest zależne od kokosza .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...