Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AirMaxy?

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Bardzo często w mojej szkole uczniowie noszą "Airmaxy" i tu się pojawia moje pytanie - Co w nich takiego "o!", albo też "super" mi się one nie podobają, a wam?

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te "o" i "ai" o którym mówisz to nazywa się "moda na zazdrość", jeden zazdrości drugiemu, chce mieć takie same to sobie kupuje . Oczywiście, może dlatego też że są wygodne?

Wszystko zależy od gustów .

Opublikowano

Te "o" i "ai" o którym mówisz to nazywa się "moda na zazdrość", jeden zazdrości drugiemu, chce mieć takie same to sobie kupuje . Oczywiście, może dlatego też że są wygodne?

Wszystko zależy od gustów .

Za jeden tutorial -10%? Na jakim forum tak jest? Tutaj trzeba zrobić 20 tutów i może Ci 5% zdejmą, no chyba, że masz znajomego moda.

Opublikowano

Noszą je prawdopodobnie dla szpanu, są drogie dlatego nigdy nie kupię ich bo nie lubię szpanować.

Ja sam chodzę w butach za max. 250zł...

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Daj sobie spokoj takie buty nosza tylko jakies zmutowane dzieci JP

Normalne buty to sa halowki i klasyczne trampki np nike carpri ii

Śmich na sali, sam jesteś zmutowane dziecko JP.

@Topic

Sam chodze w Air Max 90 i są to dla mnie wygodne buty, bo mają system Air Max, zmniejszają siłę uderzenia przy chodzeniu czy też skakaniu. Do tego moją maksymalną ochronę układu kostno-stawowego i mięśni przed mocnymi uderzeniami, no i bardzo dobrze się w nich czuje ;)

Opublikowano

Śmich na sali, sam jesteś zmutowane dziecko JP.

@Topic

Sam chodze w Air Max 90 i są to dla mnie wygodne buty, bo mają system Air Max, zmniejszają siłę uderzenia przy chodzeniu czy też skakaniu. Do tego moją maksymalną ochronę układu kostno-stawowego i mięśni przed mocnymi uderzeniami, no i bardzo dobrze się w nich czuje ;)

Odezwal sie fanboy z ulicy ktoremu w glowie tylko jaranie i cpanie i upodobnianie sie do bezdomnych.

//top one sa stworzone do ucieczek przed policja dlatego maja ten system.

PS ubierz sobie jeszcze zaduza bluze ala sukienka i spodnie jak worek na smieci ktore wygladaja tak jakbys do nich nasral

Opublikowano

Ribok, czy Ty jesteś normalny czy do końca pierdolnięty? To, że ktoś nosi air maxy to od razu jp i kid? Ja akurat je mam ze względu na wygodę chodzenia w nich. Aa i widać kto tutaj jest kidem.

11hbhnt.png

Opublikowano

Buty są dobre. Zajebista amortyzacja, lekkie i wygodne. Na pewno nie są to buty dla dzieci jp ( 180 zł + ). Do biegania - cud, miód :). Polecam je.

graphic.png

Opublikowano

Ribok, czy Ty jesteś normalny czy do końca pierdolnięty? To, że ktoś nosi air maxy to od razu jp i kid? Ja akurat je mam ze względu na wygodę chodzenia w nich. Aa i widać kto tutaj jest kidem.

nie musi byc odrazu jp ale ale chyba wiadomo o co chodzi -_-

Opublikowano

Odezwal sie fanboy z ulicy ktoremu w glowie tylko jaranie i cpanie i upodobnianie sie do bezdomnych.

//top one sa stworzone do ucieczek przed policja dlatego maja ten system.

PS ubierz sobie jeszcze zaduza bluze ala sukienka i spodnie jak worek na smieci ktore wygladaja tak jakbys do nich nasral

Co ty kur*a możesz o mnie wiedzieć, gówno wiesz o moim życiu a walisz farmazony, wpieprzasz się w sprawy co nie masz o nich pojęcia.

Opublikowano

Podobno są bardzo wygodne, kilka osób mi je polecało ale nie przekonałem się do nich bo przecież ja w nich będę chodził... Po prostu dla mnie są brzydkie... takie klocki duże.

Ja bardziej gustuję w takich butach które, są wygodne i są po prostu piękne ;]

Nike Dunk High ;]

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

U mnie też mówią, że wygodne, ale jako tako na pewno ich nie kupie, ponieważ jak dla mnie są brzydkie 8S

Zresztą cena. łohoho

Opublikowano

Daj sobie spokoj takie buty nosza tylko jakies zmutowane dzieci JP

Normalne buty to sa halowki i klasyczne trampki np nike carpri ii

Pojebane cioty które nie potrafią uszanować gustu innej osoby...

Co was to obchodzi że ktoś chodzi w takich butach, są dla niego wygodne to je kupuje, podobają mu się to je kupuje...

Pseudoraperzy, co za tym idzie 90 % 12-latkóow je nosi...

Ja osobiście wolę taki rodzaj.

nike_378343100_Renzo_20569.jpg?rand=952457909

Kogo obchodzi jaki ty lubisz rodzaj butów? Dla mnie one są beznadziejne i pedalskie. I co nazwiesz mnie teraz JP czy jak tam chcesz?

O gustach się nie dyskutuje, widać jaki poziom panuje na tym forum, coraz bardziej mnie wkurzają posty niektórych osób...

Opublikowano

na komunie na gwiazdke od babci dostana ;D

Ribok

Arsenal jest Słaby na chuja... Chelsea lepsza :)

a co do tematu Air max'y są ładne i wygodne zajebiście wygląda motyw na lato jak bierzesz krótkie spodenki materiałowe i buty air max'y wtedy +50 do kozaczenia po mieście ;P

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...