Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AirMaxy?

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Dobra marka" beka. Za 500zł mogę mieć naturalne skórzane buty , a nie jakieś ajirmaksy z poduszkami co jest innowacją dla gimbazy . Ajirmaksy są okropne wolę "Tommy Hilfiger" , "Lacoste" lub nawet te buty z deichmana za 80zł "Vty" podajże .

Pedalskie obuwie Tommy Hilfiger, gdzie 3/4 to pedały i ludzie z Tajlandii ? beka, już wolę japonki firmy "Bazarek". W deichmanie kupisz "gówno w worku" które się rozwala no chyba że są to Nike albo Adidas.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nosiłem gdy nie było na nich "bumu", nawet więcej-miałem na nie zajawke i kolekcjonowalem je, chodzi głównie o starsze cw-kolorystyki, teraz wyprzedałem większość, i ja mam aktualnie bum na jordany i new balance 1500 x]

a co do wygody, to chyba wygodne są dla tych, którzy nie mieli innych butów, new balance 1500 nie mają systemu air a są o niebo wygodniejsze, jordany mają system i również są wygodniejsze, no ale masowo bum padł na maxy, może to i dobrze, bo od 2006r. maxy to gówno ;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Najk albo adijdas bo to są zajebiste firmy które produkują buty za 2$ i sprzedają za 500zł . Widać że szpanerska gimbaza się wypowiada bo tylko najk , adijdas inne firmy które produkują obuwie to już nie istnieją .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Ja jestem obojętny wobec air maxów, wolę jednak buty typu

mercurial, vapor itp

:)

@up, tak robią takie gówna że większość piłkarzy gra w tych gównach

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Najk albo adijdas bo to są zajebiste firmy które produkują buty za 2$ i sprzedają za 500zł . Widać że szpanerska gimbaza się wypowiada bo tylko najk , adijdas inne firmy które produkują obuwie to już nie istnieją .

Pier*olisz i pier*olisz z tą "gimbsrazą", dodajmy że jeśli chodzi o

Tommy Hilfiger to noszą je

transwestyci z tajlandii dla twojej wiadomości ;)

Nike TN są zacne, zwłaszcza x 10 red, macie zresztą problemy pier*olicie to i owo każdy nosi jakie nosi, chodzę bardzo długo w 90 i nie mam problemów prawie jak nowe.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja jestem obojętny wobec air maxów, wolę jednak buty typu

mercurial, vapor itp

:)

@up, tak robią takie gówna że większość piłkarzy gra w tych gównach

Tak, tak... Tylko, że oni grają w butach o najwyższej jakości za 1000zł+, a te do 600zł to sama guma + plastik i płacisz tylko za markę... ;)

@Top

Nigdy nie nosiłem AirMaxów bo często gram w piłkę w butach, które noszę(nie chce mi się brać drugich) i w nich nie za dobrze by się pykało... ;)

Opublikowano

Witam.

Bardzo często w mojej szkole uczniowie noszą "Airmaxy" i tu się pojawia moje pytanie - Co w nich takiego "o!", albo też "super" mi się one nie podobają, a wam?

Lans i nic więcej. Co prawda buty fajne, bo też chciałem sobie kupić ale za dużo osób je ma. Mi się podobają.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Odezwal sie fanboy z ulicy ktoremu w glowie tylko jaranie i cpanie i upodobnianie sie do bezdomnych.

//top one sa stworzone do ucieczek przed policja dlatego maja ten system.

PS ubierz sobie jeszcze zaduza bluze ala sukienka i spodnie jak worek na smieci ktore wygladaja tak jakbys do nich nasral

A ty ubierz pedalskie rurki i sweterek z dekoldem ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Widze ze temat poswiecony opinii o tych butach zosatal zamieniony w spam ....

Btw. Jak dla mnie buty nawet fajne dupy nie urywa no ale da sie w nich chodzic ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...